GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

MTA Sunucusu İçin Nasıl Toplist Alınır ?

Başlatan TypeR, 24 Ekim 2018, 12:10:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TypeR

Herkese merhabalar, bu konumda sizlere bir kaç ay önce başlatılmış ve oldukça popülerleşmiş bir uygulamadan bahsedeceğim. Bu uygulama Multi Theft Auto Yöneticileri tarafından bizzat yapılmakta, yürütülmekte ve kontrol edilmektedir. Bu uygulama sunucunuzun IP'sinin arama kısmında en üst sıralarda yer almasını sağlıyor. Şöyle ki siz bu uygulamayı satın alırsanız eğer bir oyuncu aramaya "Türk" yazdığında ilk sırada sizin IP'nizi görüyor ve bu size mümkün mertebe avantaj sağlıyor. Önceden sunucuların uzun zamanlı uğraşlarının sonucunda yakaladığı IP Sıralaması artık bu uygulama ile satın alınabiliyor.

Nasıl Satın Alırım ?

Multi Theft Auto'nun resmi forumunda ccw adlı admine mesaj atarak talebinizi bildirebilirsiniz, nadir olsa da mesajı görmeme ihtimaline karşı bir forum konusu oluşturarak görmesini sağlayabilirsiniz. Şuraya dikkat etmelisiniz ki bir tek siz satın almadığınız için bazen sıra olabiliyor, o yüzden mesajı attıktan sonra sabırla beklemelisiniz.

Kontrolleri Nereden Yaparım ?

Satın aldıktan sonra MTA'nın resmi forumuna sunucu IP'nizi girdiğinizde IP'nizin kaç gün daha Toplist'inin kaldığını öğrenebileceksiniz.

Ne Kadara Satın Alabilirim ?

Fiyat 12€ // Günümüz fiyatıyla ortalama 68,76 (5.73'lük kur üzerinden hesaplanmıştır.)

Ödeme Yolu Nedir ?

Ödeme yolu Paypal'dır, paypal ülkemizde kullanıma sunulmadığı için muhtemelen satın alamayacaksınız gibi görünmektedir ama ülkemizde kullanılamamasına rağmen kullanan bir çok kişi var, internette küçük bir araştırma ile nasıl kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Konuyla Alakalı Video:


Son düzenlenme: 06 Eylül 2019, 20:47:50 TypeR
çok yakında geri dönüyorum..

QrzR


Ryroz


TypeR

çok yakında geri dönüyorum..

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RuLinGS


Specter


Saygılarımla Specter...

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Impeccable


Wendiassa