GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Servere Girişte Şarkı Ekleme[Resimli]

Başlatan HasanEfe, 10 Temmuz 2020, 22:06:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HasanEfe

Konu zaten açıldığını biliyorum kiwi6.com ya yüklenmiyor diğer sitelerde 1-2 gün sonra bitiyor ben resimli ve güzel bir anlatım yapıcağım

Not:Yapmadan önce mysql ve apache serverlerinin çalıştığından emin olunuz yoksa localhost açılmaz.

ilk başta xammp yada wamp kullanıcılarına göre bir anlatım yapıcağım

Eğer Wamp kullanıcısı iseniz

Wampın kurulu olduğu yeri açınız ve "www" adlı dosyasını açınız

Daha sonra buraya klasör açınız(adı fark etmez) ben server yaptım

daha sonra içine mp3 halindeki şarkıyı klasöre atınız (eğer şarkı indirmeyi bilmiyorsanız youtubeye şarkıyı upload ettikten sonra tr.savefrom.net/7/ yada www.mp3indirdur.pro gibi sitelerden indirebilirsiniz)

Şimdi ise tek yapmamız gereken şarkımız olmuşmu diye kontrol etmek
şimdi tarayıcımıza "localhost/oluşturduğunuz klasör/mp3 dosyasının ismi" yazınız ben "localhost/server/gmuzik.mp3" yazıyorum

Eğer dinleyebiliyorsanız olmuştur

ve şimdi serverinizin .pwn dosyasını açınız ve OnPlayerConnect publicine şunları yazınız
"PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "https://localhost/klasör adı/mp3 dosya adi");" yazarak yapabilirsiniz

Bu Wamp için böyleydi

Xammp kullanıyorsanız

Xammp'ın kurulu olduğu yeri açınız Eğer değişiklik yapmadıysanız C:\xammp olucaktır
Xammp'ın kurulu olduğu açtıktan sonra "htcdoc" klasörünü bulunuz

ve içine girip yeni bir klasör oluşturun istediğiniz olabilir

daha sonra içine mp3 halindeki şarkıyı klasöre atınız (eğer şarkı indirmeyi bilmiyorsanız youtubeye şarkıyı upload ettikten sonra tr.savefrom.net/7/ yada www.mp3indirdur.pro gibi sitelerden indirebilirsiniz)

(Görsel Yok)

şimdi ise tarayıcınızı açıp "localhost/klasör adı/mp3 ismi" yazarak ulaşabilirsiniz mesela ben "localhost/v3/gmuzik.mp3" yazıcağım

Eğer dinleyebiliyorsanız olmuştur

ve şimdi serverinizin .pwn dosyasını açınız ve OnPlayerConnect publicine şunları yazınız
"PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "https://localhost/klasör adı/mp3 dosya adi");" yazarak yapabilirsiniz

Bu Xammp için böyleydi

Neden böyle bir konu açtım : Forumda var fakat kiwi6.com öneriliyor onada müzik yüklenmiyor m3juices gibi sitelere yüklerseniz 1-2 günde gider benim yaptığım yöntemde gitmez

Xammp İçin Neden Yarım Görsel : Daha önceden Xammp kullanıcısıydım fakat sürekli error veriyordu wampa geçtim şuanda 1 hata bile almıyorum Xammpda bir gün çalışıyor bir gün çalışmıyor
bu yüzden Xammp görsellerini sitelerden aldım
Son düzenlenme: 10 Temmuz 2020, 22:15:03 HasanEfe

Can Demir

HasanEfe

Alıntı yapılan: DARK. - 15 Temmuz 2020, 12:20:50
Ben yaptım olmadı.

eğer linke girdikten sonra şarkı açılmıyorsa xammp yada wampın serverlerini kontrol et "localhost/phpmyadmin" giriliyormu kontrol et

eğer oluyorsa OnPlayerConnect publicine "localhost/dosyanin adı/şarkı adı"yaz ve oyun içinde radyo ve çevre seslerini aç

Can Demir

Alıntı yapılan: HasanEfe - 15 Temmuz 2020, 16:33:32
Ben yaptım olmadı.

eğer linke girdikten sonra şarkı açılmıyorsa xammp yada wampın serverlerini kontrol et "localhost/phpmyadmin" giriliyormu kontrol et

eğer oluyorsa OnPlayerConnect publicine "localhost/dosyanin adı/şarkı adı"yaz ve oyun içinde radyo ve çevre seslerini aç
Yaptım onları ama olmadı.

AnaiBubi

Hata

HasanEfe

Alıntı yapılan: Hata - 20 Temmuz 2020, 05:58:22
ama bu şarkı durmazki

mp3 şarkısını internette mp3 edit siteleriyle (Örnek:  https://mp3cut.net/tr/   )
bu gibi sitelerde kısaltabilirsiniz

yada pawn kodu olarak 

PAWN Kodu: Seç
StopAudioStreamForPlayer(playerid);
kullanabilirsiniz, bunu bir forwarda bağlıyarak SetTimerEx ile düzenleyebilirisiniz.
İyi Forumlar

Ben yaptım olmadı.

0.3.DL olduğundan olabilir ben R2 kullanıyorum yinede pek emin değilim
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2020, 02:27:59 HasanEfe

Jexsy

Biraz hortlanıcak fakat kısa bilgi vereyim başta biraz uğraştırdı doğrusu şarkıyı dediğin gibi Xaamp local yapmaya çalıştım olmadı. Yapmak isteyen ve (yeni) olan arkadaşlar için kod ile şarkı dönüştürebileceği link bırakıyorum.

Şarkı Dönüştürmek için Youtubeden link kopyalayın https://www.mp3juices.cc/ sitesine yapıştırın Download tuşuna basın hafif bir beyaz kutu açılır oradaki Download'a sağ tıklayıp adresi kopyalayın işte şarkınızın linki budur.

public OnPlayerConnect(playerid)
{
    PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "Şarkı Link");
return 1;
}

Dipnot: Başı ve Sonundaki boşluklar ile kopyalayınız.

Alpaslan

@Jexsy yazdığınız site geçici bir link veriyor belli bir süreden sonra çalışmayacaktır.

HasanEfe

Alıntı yapılan: Jexsy - 20 Eylül 2020, 16:52:03
Biraz hortlanıcak fakat kısa bilgi vereyim başta biraz uğraştırdı doğrusu şarkıyı dediğin gibi Xaamp local yapmaya çalıştım olmadı. Yapmak isteyen ve (yeni) olan arkadaşlar için kod ile şarkı dönüştürebileceği link bırakıyorum.

Şarkı Dönüştürmek için Youtubeden link kopyalayın https://www.mp3juices.cc/ sitesine yapıştırın Download tuşuna basın hafif bir beyaz kutu açılır oradaki Download'a sağ tıklayıp adresi kopyalayın işte şarkınızın linki budur.

public OnPlayerConnect(playerid)
{
    PlayAudioStreamForPlayer(playerid, "Şarkı Link");
return 1;
}

Dipnot: Başı ve Sonundaki boşluklar ile kopyalayınız.

"Konu zaten açıldığını biliyorum kiwi6.com ya yüklenmiyor diğer sitelerde 1-2 gün sonra bitiyor ben resimli ve güzel bir anlatım yapıcağım"

zaten yazdım dostum

Xchatt

mboxdrive veya dropbox kullanabilirsinz

Sa-Mp 2014-2020

Jexsy

Alıntı yapılan: Alpaslan - 20 Eylül 2020, 18:38:12
@Jexsy yazdığınız site geçici bir link veriyor belli bir süreden sonra çalışmayacaktır.

Fark ettim sonradan çalmadı doğru..

Hata

Arkadaşlar şarkıyı discord üzerinden biyere atın daha sonra ordaki linki kopyalayıp koyun kalıcı olur.

BORACRAFT

Old but (G)old

sharax