GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bilgisayarı Çalıştırsam Patlama İhtimali Var mı?

Başlatan Pablo, 06 Şubat 2018, 15:46:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pablo

Merhaba arkadaşlar Kendim Topladığım Pcnin yanlislikla PSU kablolarını kestim ve birlestirdim fakat PC'nin patlama ihtimali var mıdır?
Görüntüler Karanlık Çıkmış :@

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

[Mapper]Javasde-

kablolari rengi rengine birleştir sıkıntı olmaz 
:sigara: patlama ihtimali yoo ama kirmizi ile siyahi yanlis takma  her rengi birbirine tekrar kablolarini kivir ve izalasyon bando siyah bant ile bağla k.g

Pablo

Alıntı yapılan: [Mapper]Javasde- - 06 Şubat 2018, 15:50:55

kablolari rengi rengine birleştir sıkıntı olmaz 
:sigara: patlama ihtimali yoo ama kirmizi ile siyahi yanlis takma  her rengi birbirine tekrar kablolarini kivir ve izalasyon bando siyah bant ile bağla k.g

Bide Güc kaynagında Sarı siyah kablo var Onu napicam :D

Alıntı

Castroll

Patlama söz konusu değil, anakart kendini korur. Kabloları tak çalıştırmayı dene, sıkıntı varsa çalışmaz zaten. Ama dikkat et çalışırsa fan dönüyormu bak.

Pablo

Alıntı yapılan: Castroll - 06 Şubat 2018, 18:20:25

Patlama söz konusu değil, anakart kendini korur. Kabloları tak çalıştırmayı dene, sıkıntı varsa çalışmaz zaten. Ama dikkat et çalışırsa fan dönüyormu bak.

Açma Tuşuna Basiyorum Fan Hemen Dönüyor Ondan sonra gücü kesiyor başka çare yok güç kaynagı alacam.

Alıntı

LionTR

Castroll

Alıntı yapılan: ByGold - 06 Şubat 2018, 18:30:53

Açma Tuşuna Basiyorum Fan Hemen Dönüyor Ondan sonra gücü kesiyor başka çare yok güç kaynagı alacam.

Geçmiş olsun o halde, detaylı fotoğraf atarsan yardımcı olabilirim. İllede PSU alacağım diyorsan ikinci el alabilirsin sıkıntısız.

ReaT

Pablo

Alıntı yapılan: Castroll - 06 Şubat 2018, 20:50:26

Alıntı yapılan: ByGold - 06 Şubat 2018, 18:30:53

Geçmiş olsun o halde, detaylı fotoğraf atarsan yardımcı olabilirim. İllede PSU alacağım diyorsan ikinci el alabilirsin sıkıntısız.

Yok Sıfır Alıcam

Alıntı

Pablo

Alıntı

Feveran

Patlama ihtimali olmaz ama kabloları yanlış birleştirdiysen eğer kısa devre yapıp ankartı veya başka donanım parçalarını yakabilirsin bence bir bilgisayarcıya götr basın yada yeni Power Suppley al. Bide fan dönüyor sonra duruyor demişsin ramlarde sıkıntı olabilir onlara bakmayı deniyebilirsin. Yada yanlış bir şekilde toplamışsındır pc yi
Son düzenlenme: 07 Mart 2018, 21:11:54 Feveran

Nane