GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
09 Mayıs 2026, 10:07:14

FPS Drop

Başlatan xentrow, 18 Mart 2018, 14:19:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xentrow

H1Z1 ve LoL oynuyordum. H1Z1'de 60fps sabit oynuyorum fakat birden 25FPS'e düşüyor ve tekrar yükseliyor, bunu hep tekrarlıyor. LoL'de ise 200FPS ile oynarken birden 60'a düşüp tekrar yükseliyor ve bunu tekrarlıyor. Ekran kartım (GTX960M) ve işlemcim (i7 6700HQ) iyi aslında.

Nithral

H1Z1'de optimizasyon sorunları olabilir, bazı oyunlar her ne kadar bilgisayarın yeterli olsa bile drop yapabiliyor. O konuda oyun için optimize edici güncelleme gelmesini beklemekten başka bir şey yapmana gerek yok. LoL konusunda bir şey diyemiyorum.

xentrow

Sorun hala devam ediyor. Yardımcı olacak?

Lé Spîke

H1z1'de optimize olmadığı için drop olur ancak lol'de ise animasyonlarin ve efektlerin bol olduğu yerlerde ani bir drop yasarsin. Bilgisayarın ne kadar güçlü olsa da o kadar animasyonu bir arada sana aktarirken zorluk ceker ki lolde çok güçlü animasyonlar var.

ElysioNNN

Alıntı yapılan: Wiggles - 31 Mart 2018, 11:38:51

H1z1'de optimize olmadığı için drop olur ancak lol'de ise animasyonlarin ve efektlerin bol olduğu yerlerde ani bir drop yasarsin. Bilgisayarın ne kadar güçlü olsa da o kadar animasyonu bir arada sana aktarirken zorluk ceker ki lolde çok güçlü animasyonlar var.

xentrow

LoL'ü ve H1Z1'i geçtim, Life is Strange veya The Forest'te de aynı sorun yaşanıyor.
Son düzenlenme: 31 Mart 2018, 18:24:23 darkwing

pag

Ekran Kartı Driver kurulumu acaba?

LionTR

Alıntı yapılan: ReDDooM - 01 Nisan 2018, 09:22:39

Ekran Kartı Driver kurulumu acaba?
Bende Onu Diycektim Ondan Olabilir Kurulu Degilse

xentrow

Secret

Tüm oyunlarda böyle'mi

bazı oyunlarda optimizasyon sorunu var, ondan kaynaklı

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

xentrow

Hayır, değil. Tüm oyunuları ayarlardan 60 FPS sabitleyip oynayınca sıkıntı yok (H1Z1 hariç).

xentrow

Bugün PUBG satın aldım. Oyunu indirdim fakat oyunda nedense yine aynı sorun yaşanıyor. Ne yapmam gerek sinir bozunu bir durum.

pag

Alıntı yapılan: darkwing - 01 Mayıs 2018, 01:11:55

Bugün PUBG satın aldım. Oyunu indirdim fakat oyunda nedense yine aynı sorun yaşanıyor. Ne yapmam gerek sinir bozunu bir durum.

Dostum temiz bir format at,sonra ekran kartının driverini indir kur düzelecektir.
Birde sanırsam laptop kullanıyorsun,laptopda prize takmadan oynarsan GTA Vice City oyununda bile fps 10 oluyor,prize takılı oynamayı tavsiye ederim.

xentrow

Mevcut driveri nasıl silip tekrar yüklerim?

juliusceaser

Sistemden de kaynaklı oluyor. Benim sistemim çöp, her gün en az 20 posta fps drop alıyorum. Google'da gezinirken bile.