GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
09 Mayıs 2026, 10:01:48

Laptop.

Başlatan xentrow, 01 Mart 2018, 21:23:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xentrow

Marka: Acer
Ekran kartı: GeForce820M(2GB)
RAM: 8GB
İşlemci: i5 4210U
1TB hafıza.
Bu özelliğini belirttiğim laptopu satmayı düşünüyorum. Onun yerine bunu ( https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1-2.html#.Wpg-Mb08VAi ) almayı düşünüyorum. Özelliklerini belirttiğim laptop kaç TL eder?
Son düzenlenme: 08 Mart 2018, 18:19:18 darkwing

mtb

Monster alabilirsin ne kadar Monster'ım olmasada Monster'a her zaman güvenirim.

2017-2026

xentrow

Monster'in iyi olduğundan şüphem yok. Eski bilgisayarımı da satayım diyorum. Tahminen kaç TL eder?

mtb

700 ile 1000 TL arasında satabilirsin diye düşünüyorum.Ram Hafıza biraz kurtarır.Ama işlemci belki kurtarmaz şimdi i7 ler çıktı ya onları daha çok tercih ediyor bilgisayar alanlar.

2017-2026

Prisonero

1000 liraya kadar rahat verebilirsin diye düşünüyorum.

Thantos_Glenward

Laptopun markası ney? İnternette 2.el laptop alan yerler diye aratırsan çok sayıda alan yerler var ama dikkat et içlerinden dolandırıcı çıkabilir.

Feveran

Monster Abra A-5 Çok iyi bir pc dir hiç şüphen olmasın maddi durumun yeterliyse hemen almanı öneririm. Sahibnden' e pc nin markasını yazarak ortalama fiyatının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz...

xentrow

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 07 Mart 2018, 16:42:18

Laptopun markası ney? İnternette 2.el laptop alan yerler diye aratırsan çok sayıda alan yerler var ama dikkat et içlerinden dolandırıcı çıkabilir.

Acer markası.

xentrow

Alıntı yapılan: Feveran - 07 Mart 2018, 20:54:50

Monster Abra A-5 Çok iyi bir pc dir hiç şüphen olmasın maddi durumun yeterliyse hemen almanı öneririm. Sahibnden' e pc nin markasını yazarak ortalama fiyatının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz...

Monster yerine bunu almayı düşünüyorum.

Thantos_Glenward

Alıntı yapılan: darkwing - 08 Mart 2018, 18:20:17

işlemci nesli 2 nesil geride kalmış. ramlar iyi. ekran kartı oynayacağın oyuna göre değişir pek tavsiye etmiyorum o ekran kartını onun yerine gtx1050 takılı bi laptop tercih edebilirsin.

Feveran

Alıntı yapılan: darkwing - 08 Mart 2018, 18:20:17

Dediğiniz Pc nin bi tek Ram'i iyi diğerleri çöp.Hp almanızı hiç önermem ilerde çok sıkıntı çıkarıyor genellikle Hp bilgisayarlar mesela çok ısınıyor donma veya kasma sorunları oluyor. Başka bi bilgisayar almanızı öneririm.

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: darkwing link=topic=4077.msg39507#msg39507 date=1520522417
center]Monster yerine bunu almayı düşünüyorum.[/center]

Monster al daha iyi.

Nithral

Arkadaşlar büyük punto ve renkli yazınca dikkat çekmekten ziyade görüntü kirliliği oluşuyor. Renkli yazsanız bile küçük puntolarda yazmanız daha iyi olur.

Nane

Monster Abra Serisi İyi Tavsiye Ederim 2 Senedir Kullanıyorum Hiç Bir Sıkıntı Görmedim Şuana Kadar