GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
25 Nisan 2026, 03:38:33

Mavi ekran hatası

Başlatan rekcahml, 26 Ağustos 2019, 15:36:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rekcahml

Mavi ekran hatası alıyorum en başlarda yani iki gün önce falan mavi ekran alıyordum ama reset atınca düzeliyordu bugün sürekli alıyorum elli kere reset attım düzelmedi güvenli modda bile açılmıyor

Muteo

rekcahml

Alıntı yapılan: Muteo - 26 Ağustos 2019, 16:31:32
format kardeşim
Bugün atacaktım sabah açtığımda bu sefer siyah ekran da kaldı pc açık ama ekran yok

Mükemmelliyetçi

Alıntı yapılan: rekcahml - 27 Ağustos 2019, 14:07:42
Alıntı yapılan: Muteo - 26 Ağustos 2019, 16:31:32
format kardeşim
Bugün atacaktım sabah açtığımda bu sefer siyah ekran da kaldı pc açık ama ekran yok
Konu acılalı baya olmuş ama yinede yararlı olabilir.
Yapman gereken bilgisayarı actın fakat ekran siyah ekranda takılı kalıyor hiç bir şekilde görüntü gelmiyor windows logosu geldikten sonra siyah ekran olup takılı kaliyor bu sorunun cözümü şudur.
1 - Takılı rami sök eger varsa elinde başka bir ram ile calıştır ekran gelicektir.
2 - Takılı rami silgi veya ıslak mendille temizleyip tekrar tak "Calıştırma"
3 - Bios pilini sök ve 5 dakika beklet Bios pilini yerleştir.
4 - Bilgisayarı normal bir şekilde calıştır "Ekran Gelmesi Gerekiyor"
5 - Ekran gelmedi ise  benim bilgisayarımda F8 Güvenli mod"Da acmayı dene
6 - Ram bozuk olabilir veya hasar görmüş olabilir sürekli ac kapattan dolayı "Sistemsel bir sorun oluşmuştur garanti veriyorum ki " Başka bir ram bularak pc ac "
7 - Bilgisayar ekranın geldi ise hızlı bir şekilde googleden " Advanced care" Programını indir Bu program pc nin hatalarını bulup cözücek "En Önemlisi " Program indirdikten sonra sana sunuyor Driver Boostter " Eger sunmazsa Advanced sistem care programın içerisinde Alet Cantası yazıyor sag üstte oradan indirebilirsin Driver Boostter sistemindeki güncel olmayan sürücüleri güncelleyip mavi ekran hatasını gidericektir ayriyetten başka hatalar alıyorsan onlarida düzelticektir.

Mavi ekran hatası kaynaklanma sebebi sistem driver"ların uyuşmaması yani win7"den win10"a geçiş yaptıgında sahte bir windows kuruldugunda bu hata sürekli veriyor ve önüne gecebilen şuana kadar görmedim her araştırmamın sonucu boş " Kendi cözümüm ve gayet başarılı "

Uzzy