GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
07 Mayıs 2026, 00:05:34

Önerebilceğiniz bir şey ?

Başlatan darkshadow, 04 Temmuz 2018, 11:40:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkshadow

500 TL mevcut bu paraya en iyi bilgisiyar hangisini alabilirim ?, ucuz sistemleri iyi ve Gta Sanandreas SA:MP oynarken kasmayacak FPS 60+ düşmeyecek bir PC alabilirsem çok memnun olurum.

Willy

Bu zamanda 500 TL'ye iyi bilgisayar bulunacağını sanmıyorum  :D

Prisonero

Acele etme biraz daha biriktir derim, pek iyi olmasa da GTA San Andreas oyununu güzel oynatacak bir bilgisayar alırsın.

Tunahan

Benim önerim şuanda bulunan bilgisayarını yükselt o para ile.  Arkadaşım Çağatay'dan örnek vereyim.

Eskiden LOL oyununda sabit orta-düşük ayarlarda 30-40 FPS alırken, bir ekran kartı aldı 200-300TL arası fiyat ile şuan yüksek ayarlarda 60 FPS+ görüyor.

Dipnot: Bilgisayarlar hakkında yüksek-orta bilgiye sahip insanların oluşturduğu webtekno gibi yerler var. Oralara uğra bence.

darkshadow

Alıntı yapılan: Tunahann - 05 Temmuz 2018, 03:26:10

Benim önerim şuanda bulunan bilgisayarını yükselt o para ile.  Arkadaşım Çağatay'dan örnek vereyim.

Eskiden LOL oyununda sabit orta-düşük ayarlarda 30-40 FPS alırken, bir ekran kartı aldı 200-300TL arası fiyat ile şuan yüksek ayarlarda 60 FPS+ görüyor.

Dipnot: Bilgisayarlar hakkında yüksek-orta bilgiye sahip insanların oluşturduğu webtekno gibi yerler var. Oralara uğra bence.

:D benim PC normal Gta Story'de 25 fps alıyor :D hele Lol'ü düşünsek, hiç düşünmeyelim :D

darkshadow

Alıntı yapılan: Willy - 04 Temmuz 2018, 23:13:18

Bu zamanda 500 TL'ye iyi bilgisayar bulunacağını sanmıyorum  :D

Onu bilemeyiz :D

JudaX

Alacağını pek düşünmüyorum ama, Şuanki bilgisayarınla değiş dokuş yaparsan baya bi indirim yapma şansları var. Biz böyle indirimli aldık yaklaşık 300 - 400 tl arası bi düşüş yaptılar.

darkshadow

Alıntı yapılan: Yusuf - 05 Temmuz 2018, 14:08:19

Alacağını pek düşünmüyorum ama, Şuanki bilgisayarınla değiş dokuş yaparsan baya bi indirim yapma şansları var. Biz böyle indirimli aldık yaklaşık 300 - 400 tl arası bi düşüş yaptılar.

Şuan kullandığım bilgisayarı çöp gibi görüyorum 1GB ram Ekran kartı yok Windows 7 İşlemci:İntel bilmiyorum hangisi kas kırık, baya bi yumruk darbeleri aldı :D