GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Nisan 2026, 21:56:48

PC Donma sorunu yardım

Başlatan mahmutsins, 25 Kasım 2017, 21:56:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahmutsins

Merhaba,
Arkadaşlar ben ekran görüntüsü alma tuşuna basıyorum(Prt Src Sys Rq).
PC donuyor fare falan kımıldamıyor klavye işlemiyor pc fiş çekip takmak zorunda kalıyorum.
Ama bu eğer önce bir tuşa basılı tutarsam ekran görüntüsü alma tuşuna basarsam alıyor.
Bide arkadaşlar aynı sorun xingcode olan oyunlarda da oluyor. Örnek: Wolfteam - Zula gibi oyunlardada oluyor. kullanıcı ad şifre girince oyuna gir tıklayınca sağ alta xingcode dolarken yarıya falan gelince pc donuyor gene fiş çekip takmak zorunda kalıyorum.
Bu sorunu nette araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Çözümünü bilen varsa söleyebilirmi lütfen.

LionTR

Alıntı yapılan: mahmutsins - 25 Kasım 2017, 21:56:21

Merhaba,
Arkadaşlar ben ekran görüntüsü alma tuşuna basıyorum(Prt Src Sys Rq).
PC donuyor fare falan kımıldamıyor klavye işlemiyor pc fiş çekip takmak zorunda kalıyorum.
Ama bu eğer önce bir tuşa basılı tutarsam ekran görüntüsü alma tuşuna basarsam alıyor.
Bide arkadaşlar aynı sorun xingcode olan oyunlarda da oluyor. Örnek: Wolfteam - Zula gibi oyunlardada oluyor. kullanıcı ad şifre girince oyuna gir tıklayınca sağ alta xingcode dolarken yarıya falan gelince pc donuyor gene fiş çekip takmak zorunda kalıyorum.
Bu sorunu nette araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Çözümünü bilen varsa söleyebilirmi lütfen.
HDD Gitmiş Olabilr Ve Format Atmanda Fayda Var
Son düzenlenme: 25 Kasım 2017, 23:52:17 UltraAslan

mahmutsins

Formattan başka çözümü yokmu?

pag

En saglikli cozum format gibi duruyor,hem sorundan kurtulursunuz hemde performans artisi yasarsiniz.

lacosapalm

Sanki sinsi bir virüs var gibi en sağlıklı çözüm format.

- S O N

Nane

Tek Çözümü Format Atmaktır

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

@Eren

5YPEXE

Şöyle anlatayım bunun bir sürü sebebi olabilir. Her şeyi format kategorisine sokamayız tabii. Misal macununu yenilemen gerekebilir. Detaylı anlatmadığın için seçeneklerden birisi de belki bilgisayarın çok ısınıyor? Hiçbir şekilde bilemeyiz bunu. Donanımsal bir sorun olabilir bilgisayarında. Ha tabi bunlar yoksa arkadaşlarında dediği gibi sanırım Format çözüm yolu.

AlpAkabey

virüs programı indirip bilgisayarını taratmalısın eğer sorun çözülmediyse gereksiz programları , oynamadığın oyunları silebilirsin. veya kolay bir çözüm olarak format atabilirsin

Akabey

Focus

Virus olabilir veya pcnin ömrü bitmiş olabilir

Şeytana Şükür!

QrzR

Ryroz

Bence format at kökten çözüm.