GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 00:35:29

GTAMulti.com

Başlatan Hwang, 11 Temmuz 2019, 23:59:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Prisonero

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 12 Temmuz 2019, 11:11:24
Hepimiz için hayırlı olsun. Mobil temada gözlemlediğim kadarıyla çokça kayma mevcut. Bilgisayar üzerinden girme şansım daha olmadı. Mobildeki hatalar da düzeltilirse on numara olacağını düşünüyorum. :serefe:
Mobilin tam olarak nerelerinde kaymalar var?

ZyraPasaa

Hadi hayırlı olsun.

BIGGZ

Güzel ama ben bu değişikliği yararlı bulmadım hayırlısı neyse o olsun diyeyim bari.

5YPEXE

Alıntı yapılan: Prisonero - 13 Temmuz 2019, 01:33:26
Hepimiz için hayırlı olsun. Mobil temada gözlemlediğim kadarıyla çokça kayma mevcut. Bilgisayar üzerinden girme şansım daha olmadı. Mobildeki hatalar da düzeltilirse on numara olacağını düşünüyorum. :serefe:
Sanırım düzelmiş. Editör, Moderatör vs. gibi yetkisi olan arkadaşların yetkileri profil resimlerinin üstünde duruyordu. Son iletiler kısmındaki bir çok şey kayıyordu. Dün baktığımda göremedim. Anlık bir sorun da olmuş olabilir.

Joker

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 14 Temmuz 2019, 12:55:16
Alıntı yapılan: Prisonero - 13 Temmuz 2019, 01:33:26
Sanırım düzelmiş. Editör, Moderatör vs. gibi yetkisi olan arkadaşların yetkileri profil resimlerinin üstünde duruyordu. Son iletiler kısmındaki bir çok şey kayıyordu. Dün baktığımda göremedim. Anlık bir sorun da olmuş olabilir.

Evet, aynısını ben de yaşadım. Anlık bir sorun oluşmuştu.

open.mp Turkey Department Manager

Pablo

foruma bazen çok yoğunluk olduğunda geçici hatalar oluşabiliyor.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

miru

Pawnoyla ilgilenmeyen biri olarak çok sevindim.Çokta istediğim birşeydi isminin değişmesi.GTATurku özlettirmiyosunuz .d

Leeroy

Gelecek için güzel bir adım attınız. Başarılarınızın devamını dilerim.

Lekarz

pAwnstein

GTATurk benzeri bir projeye ihtiyacımız vardı. Mantıklı bir karar olmuş. Yeni alan adından ziyade yeni forum teması çok hoşuma gitti. Hayırlı olsun diyelim.

Docendo discimus.

Starface

Hayırlı olsun emegi gecen herkese teşekkürler eskı tema göz yorucuydu bu tema süper olmuş elinize saglık

Lineopth

Forumun sade bir tasarımı var, bu çağda sade forumlar çok seviliyor. Çok güzel düşünmüşsünüz tasarlarken, en önemlisi de göz yormaması. Elinize sağlık.

Tommy Vercetti

Yeni keşfettiğime üzüldüm, çok beğendim siteyi. Önceden ismi farklıymış sitenin, ama şimdiki ismi daha güzel olmuş. Başarılar hayırlı olsun.

Leviathan

Biraz geç oldu gibi ama olsun, hayırlı olsun.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Medcezir

İleti yıldızlarının renkleri güncellenecekmi böylemi kalacak @Hwang @Prisonero