GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Wiki SA-MP Türkçeleşiyor! [PawnoTurk Wiki]

Başlatan Hwang, 25 Mart 2017, 15:57:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hwang

Merhaba değerli üyelerimiz, bir süredir üzerinde çalıştığımız wiki scripti henüz beta aşamasındadır sistem açısından geliştirilmektedir ve bilgiler eklenip / düzenlenmektedir. Bu proje üzerine https://wiki.sa-mp.com kaynaklarını Türkçeleştirip ekliyor ve herkes için anlaşılabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Şu an için az kaynak bulunsa da zamanla bu kaynakların siz üyelerimiz tarafından arttırılıp projenin kaynak açısından zenginleşeceğine inanıyoruz.

Wiki SA-MP Türkçeleştirmekte ve kaynak hazırlamada veya wiki ile alakalı diğer girişimlerde yardımım dokunur diyorsanız sizi de proje üzerinde yetkili yapmak ister, sizinle çalışmak isteriz. Yorum yaparak görüşlerinizi bildirebilir, katılımlarınızı yorumlardan da yapabilirsiniz.

EvoturK

PawnoTurk Wiki'ye katkıda bulunabilirim. Pawn'a yeni başlayan arkadaşlar için güzel bir kaynak olacağından eminim.

Doukanyrdn

Kesinlikle destekliyorum,elimden geleni yapacağım.

gardiyantr

.

Tüm hesaplar bir gün sorulacak o gün bu gününü arayacaksın.

-

Excision

PawnoTurk Wiki'ye elimden geldiğince katkıda bulunabilirim.

Lé Spîke

Elimden geldiğince yardımcı olabilirim.  :helal:

Kraus

Hayırlı olsun yararlı olacağından eminim. Ancak tema hoşuma gitmedi, değişirse iyi olabilir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kripteks

Wither

Gerçekten çok güzel bir fikir düşünmüşsünüz :). Biz yabancı kaynaklardan öğrenmek zorundaydık, yeniler Türkçe kaynaktan öğrenebilsin. Yardıma ihtiyacınız varsa elimden geldiğince ben de yardımcı olabilirim.  :helal:

TRSinan28

Sizler sayesinde SA-MP Türkiye gelişiyor :) Ellerinize sağlık.Sabırsızlıkla bekliyorum.Internetim sınırsız olsa türkçeleştirmede yardımcı olurdum.

pag

Wiki sayesinde pawn Turkiye alemi dahada gelisecektir. :helal:

BlazeTheGangster

Şu forumuda modernleştirseniz tam olacak.

kyreqtalous

proje unutuldu bileee, ayakta uyuyonuz lan

KYREQTALOUS