GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 20:34:12

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Enkei

Alıntı yapılan: DracDonix - 19 Nisan 2019, 17:41:47

Okulun bitmesini bekliyoruz  :cakal:

Okul dediğin nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar lise bitmiş, üniversiteyi bitirmeme de az kalmış. Hepsi biteer.

ParsMapping

Kıymetli kardeşlerim, bugune kadar yaptığım çalışmalarımın altına yapılan kötü  yorumlara bile ''değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim'' diyip geçmiş biri olarak bu akşam bir iki kendini bilmez yüzünden insanlıktan çıktım. Tek yapılmaması gerektiğini savunduğum şey olan ''Ego'' üzerinden vurdum sırf susturmak için yanlış seçimdi veya değildi ama yaptım fakat beni yakından tanıyanlar gerçekten egoyla barısık olmadıgımı bilirler. Zira egoist bir insan olmuş olsaydım WUPS un büyüklüğünü zaten kabul etmezdim. bu zamana kadar abi map lazım serkan map lazım pars sunucumuza map lazım diyen herkese işim olsun olmasın hiç bir ücret beklemeden yardım etmeye çalıştım. Yıllar yılları böyle kovaladı bu akş***i çirkin olay için camiadan özür dilerim zira yukarıdada belirttiğim gibi beni yakınen tanıyanlar benim böyle bir adam olmadıgımı bilirler damarıma bastılar. Belkide istedikleri buydu. Bu akş***i konumda ENB ile MOD ile yapılan haritaların sağlıklı olmadıgını belirttim ve türlü hakaretlere mağruz kaldım. ve bunlar ne yazııkki zamanında aga/abi birlikta map yapalımmı diyen güzel kardeslerimizdi. Canları sağolsun buyrun platformda sizin olsun camiada sizin olsun.. Harita ihtiyacı olan herkese her zaman yardımcı olurum. Lakin artık platformda vaktimizin dolduğunu bu gece anladım taze kanlar gerekliymiş   artık. Geçsinler bakalım yerimize o bizi itin bi tarafına sokup çıkartan değerli kardeslerim... Umarım başarıları daim olur. Egolar başkalarını ezerek yücelmez evet ama öyle anlar vardırki emeğine yıllardır yaptıgın işlere herkese koştugun yardıma öyle şeyler söylerlerki hakaret ederlerki onlara bişeyleri kanıtlama gereği duyarsın bu akşamda yaptıgım bundan öteye birşey değildi. Hepiniz Allaha emanet olun.

Yardım ihtiyacı olanlar için
DC: Pars#7741
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2019, 23:33:18 ParsMapping

ace

Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Allah'a emanet ol. :kalp:
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2019, 23:25:57 AMD Ryzen

CaLderoN

Senin yeteneklerini hiç kimse ne küçümseyebilir ne de kötüleyebilir. Sadece eleştirebilirler o da ancak ölçüsü kadar.
Bundan tam 3-4 yıl önce, senden ne kadar map rica ettiysem hepsini itina ile yaptın. Yeteneklerini kimseye kanıtlamak mecburiyetinde değilsin. Çünkü yeteneklerini bilmesi gerekenler biliyor kardeşim, başta sen olmak üzere. Bundan sebep, böyle tipleri umursamanı pek tavsiye etmem sana.
Hayatında başarılar dilerim.

İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

Raptio

Alıntı yapılan: ParsMapping - 16 Mayıs 2019, 23:13:56

Kıymetli kardeşlerim, bugune kadar yaptığım çalışmalarımın altına yapılan kötü  yorumlara bile ''değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim'' diyip geçmiş biri olarak bu akşam bir iki kendini bilmez yüzünden insanlıktan çıktım. Tek yapılmaması gerektiğini savunduğum şey olan ''Ego'' üzerinden vurdum sırf susturmak için yanlış seçimdi veya değildi ama yaptım fakat beni yakından tanıyanlar gerçekten egoyla barısık olmadıgımı bilirler. Zira egoist bir insan olmuş olsaydım WUPS un büyüklüğünü zaten kabul etmezdim. bu zamana kadar abi map lazım serkan map lazım pars sunucumuza map lazım diyen herkese işim olsun olmasın hiç bir ücret beklemeden yardım etmeye çalıştım. Yıllar yılları böyle kovaladı bu akş***i çirkin olay için camiadan özür dilerim zira yukarıdada belirttiğim gibi beni yakınen tanıyanlar benim böyle bir adam olmadıgımı bilirler damarıma bastılar. Belkide istedikleri buydu. Bu akş***i konumda ENB ile MOD ile yapılan haritaların sağlıklı olmadıgını belirttim ve türlü hakaretlere mağruz kaldım. ve bunlar ne yazııkki zamanında aga/abi birlikta map yapalımmı diyen güzel kardeslerimizdi. Canları sağolsun buyrun platformda sizin olsun camiada sizin olsun.. Harita ihtiyacı olan herkese her zaman yardımcı olurum. Lakin artık platformda vaktimizin dolduğunu bu gece anladım taze kanlar gerekliymiş   artık. Geçsinler bakalım yerimize o bizi itin bi tarafına sokup çıkartan değerli kardeslerim... Umarım başarıları daim olur. Egolar başkalarını ezerek yücelmez evet ama öyle anlar vardırki emeğine yıllardır yaptıgın işlere herkese koştugun yardıma öyle şeyler söylerlerki hakaret ederlerki onlara bişeyleri kanıtlama gereği duyarsın bu akşamda yaptıgım bundan öteye birşey değildi. Hepiniz Allaha emanet olun.

Özleneceksin

Medcezir

Sen işini öz-güven azim çaba ile yapan adamsın. Özleneceksin abi allaha emanet ol  :kalp:

Tektabanca

Hiç muhabbetim olmadi seninle sadece forum üzerinden takip etme fırsatım olmuştu , bu akşam bencede çok fazla hakarete uğradın haklı olmana rağmen, Allah'a emanet ol sadece bir kötü olay yüzünden bu platformdan ayrılma sadece ara vermeni isterim  :melek:

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

ParsMapping

Sizin gibi böyle dostlar kazandık ya bu camiada gerisi boş iki yüzlü dostluklar onların olsun bir gün yine kesişir yolumuz sizlerle...

raptores16

Öncelikle kararına gelirsek bence ortalığı 3-5 gereksize bırakmaman gerekir, görüşüm olarakta şunu söyleyeyim Pars Mapping olmak kolay değil, öncelikle bazı yazılarla kötülenecek birisi değil, Pars Mapping olmak için onun sunucuda aktif yöneticiliği yanı sıra Mapper görevini üstleneceksin bunu da layığıyla yapacaksın, Çıkarsız elinden gelen en iyi şekilde Map yapacaksın, ilkleri yapacaksın platforma ayrı bir bakış açısı kazandıracaksın, tasarlanan map çalışmalarını bire bir gerçeğine yakın bir şekilde yapacaksın. İki sezon üst üste Mapper ödülünü alacaksın, önce laf yapan şahıs bunları yapacak sözüm kendini bilmezleredir. Pars Mapping ağır taştır altında kalırsınız, şimdi ben bu konuyu Pars Mapping'in tasarımlarını kullanan arkadaşlarımın vicdanına bırakmak isterim, Pars'ın kapısın çaldığınızda kime yardım etmedi müsait olduğu sürece ? Map anlayışı yaptığı mapin girişine saçma sapan objeler eklemekten ibaret olan kişilere yedirmeyin Pars'ı, Pars Mapping kolay gelmedi buralara işine son derece saygı gösterdi ''oyun yeaa ne olacak sanki'' denecek birşey değil bu haftaların emeği olan mapler biliyorum, Polat Alemdar ofisi haritasına talip olan çok kişi olmasına rağmen kodları ücretsiz paylaştığını biliyorum, boş yapmadan önce daha iyisini yapacaksın, Pars'ı buraya taşıyan platformun oyuncuları, üyeleridir. Pars'a yapılan saygısızlık ona oy atan her kişiye yapılmış bir saygısızlıktır, herkese iyi forumlar.

Joker

Eleştiri yapılabilir bir şey, sen eleştirini yaptın. Karşındaki insan da cevap verdi. Bu konunun böyle kapanması gerekiyordu. Bırakman doğru bir karar değil benim gözümde, eleştiriler insanı daha iyi yapar. Hatalarını fark eder, yanlış düşüncelerinden kurtulur. Buna, bu gözle bakmalıydın. Seni burada bekliyor olacağız, kendine iyi bak.  :helal:

open.mp Turkey Department Manager

Cruza

Allah'a emanet kendine iyi bak.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

PhenoMapping

Her ne kadar tartışsak ta asla seni camiadan soğutma ya da bırakmanı isteyecek bir şey dediğimi düşünmüyorum, mantıksız bir hamle yapıyorsun hatandan dönmen dileğiyle.

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Excision

GTATürk'te iken bi ara konuşmuştuk pm üzerinden diye hatırlıyorum, olmaya da bilir emin değilim. gördüğüm kadarıyla 2 platformda da adamlığını bozmadan, elinden geldiğince her hangi bir çıkar gözetmeden ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalıştın. turk samp platformuna çok iyi şeyler kattığını düşünmekteyim.
texture studioyu dün indirip biosuna mapper(!!!!!!!!!) yazanları takmana üzüldüm. umarım yarın fikrini değiştirirsin ve aramıza geri dönersin reis  :kalp:

volitina

Alıntı yapılan: CaLderoN - 16 Mayıs 2019, 23:20:35

Senin yeteneklerini hiç kimse ne küçümseyebilir ne de kötüleyebilir. Sadece eleştirebilirler o da ancak ölçüsü kadar.
Bundan tam 3-4 yıl önce, senden ne kadar map rica ettiysem hepsini itina ile yaptın. Yeteneklerini kimseye kanıtlamak mecburiyetinde değilsin. Çünkü yeteneklerini bilmesi gerekenler biliyor kardeşim, başta sen olmak üzere. Bundan sebep, böyle tipleri umursamanı pek tavsiye etmem sana.
Hayatında başarılar dilerim.

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Tektabanca - 16 Mayıs 2019, 23:32:19

Hiç muhabbetim olmadi seninle sadece forum üzerinden takip etme fırsatım olmuştu , bu akşam bencede çok fazla hakarete uğradın haklı olmana rağmen, Allah'a emanet ol sadece bir kötü olay yüzünden bu platformdan ayrılma sadece ara vermeni isterim  :melek: