GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 18:57:32

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikolaiS

NexoR

Dyternal

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Enkei

Bayramınız mübarek olsun, nice bayramlara.

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Gasuntu

Amin sizinde bayramınız mübarek olsun.

How about Clicking the "Like" button ? 

Ryroz

Bayramınız mübarek olsun.

berk23

selamun aleyküm beyler iyi bayramlar :)

kilink

Nereye ne yazsam hiç bilemedim. Bu ortamı yeniden bu şekilde görmek beni çok mutlu etti, ilk iletim de böyle olsun...  :pc:

Lé Spîke

Uzun zamandır platformda aktiflik göstermiyordum. Tekrar aktif olduğumda ise gerçekten bırakmamak üzere dönüş yapmıştım. Lakin kısa süre önce aldığım ve benim için gerçekten önemli olan bir kararla aktifliğimin sona ereceğini/erdiğini üzülerek söylemeliyim. Bu platforma ilk katıldığım zaman pek bir şey bilmiyordum. Yeni yeni internet almıştım ve ilk defa bir foruma kayıt olmuştum. Kural tanımadan post kasıyordum. O zamanlarda PawnoTürk Portal sayfası için editör ihtiyacı ortaya çıkmıştı. Ben başvurmuştum ve kabul edilmiştim. Bana böyle bir deneyim kazandırdıkları ve bu şansı verdikleri için @Hwang ve @WildMan 'a teşekkür ediyorum. O andan itibaren bu platform için bir şeyler üretmek, bu platforma bir şeyler katmak istedim. Maalesef başardığımı söyleyemem. Ancak bu amaçla aktif olduğum süre boyunca birçok dost kazandım. Bu da kısa zamanın karı olsun diyelim :) Başta @LanceX @Nithral @Drake @Yesil @Adrogos @Levi @Excision @Wither @Silver ve @fatihbey olmak üzere diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar kimseyi kırmamaya, incitmemeye ve isteklerini gerçekleştirmeye çalıştım. Kimseyi kırdığımı, incittiğimi veya terslediğimi hatırlamıyorum ama unutmuş da olabilirim. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum. Son olarak @AMD Ryzen, istediğin ev sistemini en kısa sürede yapmaya çalışacağım. Kendinize iyi bakın. Tekrar görüşmek dileğiyle. Sağlıcakla kalın.

Bu konu kimileri için önemli olmayabilir. Ancak ben tanıdığım ve sevdiğim insanlara veda etmek istedim.

sweezy

Seni tanımıyorum, sadece portala yaptığın katkıları biliyorum. Bana soracak olursan Portal konusunda başarılıydın. Kendine iyi bak, hayatında başarılar.

Cruza

Güle güle kardeşim, başarılar hayatında.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Cruza - 07 Haziran 2019, 00:21:32

Güle güle kardeşim, başarılar hayatında.

Hayat yollarımızı tekrar kesiştirene kadar görüşürüz dostum!

Kraus

Görüşürüz kendine iyi bak. Ne kadar fazla tanımasam da ayrılıklar üzücüdür ancak bazen gereklidir. Bir yanlışını görmedim. Hayatında başarılar.

700. ileti :}
Son düzenlenme: 07 Haziran 2019, 01:07:01 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net