GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 19:00:07

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gaviria

10 Yaşında değilim bunu bilin yeter. :) 5 Yıldır platformdayım yediremeyenler çatlasııın.
Son düzenlenme: 28 Mart 2020, 18:36:59 Cruza

Gaviria

Bilip bilmeden konuşmayın daha beni tanımıyorsunuz boş yapmayın.

Cruza

Bir dahakine küfürleri sansürleyip yükleyin, bu seferlik ben düzelttim iyi forumlar.  :polis:

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Eamon

Bunu neden buraya açıyorsun ki ;/

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Gaviria

Utherz

safari roleplayde a5+ ya da a6+ bir admine pş açarsanız açık aramış oluyorsunuz. ondan pş açmayalım a5 veya a6+ olan varlıklara.
https://prnt.sc/rqgo5k

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

mtb

Bu forum eskiden pawnoturk adını kullanırken çok zevkli zamanları vardı.helede 2018 yılı forum tam yerine oturmuş dostluklar veya kavgalar itişmeler çekişmeler başlamış ban atmalar sınırı aşmıştı burası pawnoturk iken çok az kişi olduğu için herkes birbirini tanır ve illaki bir kez konuşurdu şimdi deseler bu forumda hangi yıla gitmek istersiniz diye 15 yaşıma 2018 yılına gitmek isterim derim bu arada bu ban yediğim 2 yıl içerisinde düşündüm ve gerçekten trollu abarttığımı farkettim bu hareketlerimden dolayı tekrar özür dilerim @Hwang

2017-2026

DracDonix

Konuyu okudum, hatanı anlaman sevindirici. Hatalarından ders çıkarmalısın zaten. İyi forumlar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Cerberus.

Hwang'ı tanırım eski Gtaturk'ten düzgün ve karakterli bir kardeşimizdir. Ona bir yanlışın olduysa yanlış insansın demektir.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

mtb

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 01 Nisan 2020, 22:22:00
Konuyu okudum, hatanı anlaman sevindirici. Hatalarından ders çıkarmalısın zaten. İyi forumlar.
Alıntı yapılan: Alpha_35 - 01 Nisan 2020, 22:59:59
Hwang'ı tanırım eski Gtaturk'ten düzgün ve karakterli bir kardeşimizdir. Ona bir yanlışın olduysa yanlış insansın demektir.
:helal:  :helal:  :helal:

2017-2026

Rosnex

Safari oynanır da aslında bir tarafda DM için iyi bir sistem geldi, ama VİP alma gibi bi durumumda kalmadı :)

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

DracDonix

Övünmek gibi olmasın ama forumun en aktif üyesiyim.  ;)
Şu zamana kadar, attığım post sayısı ve sayfa sayısını, sizler ile paylaşayım dedim. İstatisliklerime bakarakta görebilirsiniz.  :cakal:

https://prnt.sc/s05xd0

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

O yollardan bende çok geçtim. :pc:

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

psirograpth

#letsbemagian