GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 20:34:11

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Allaha Emanet.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

mtb

PawnoTurk zamanında olsaydınız iftira ve kavgayı görürdünüz,bunlar hiç bir şey.

2017-2026

Cerberus.

Ben GTATurk'teki toksik atmosferi, egoist adminleri, bir şeye sap olmayan yöneticileri ve Sheron'ı da biliyorum. Pawn işleriyle falan alakam olmadığı için burayı GTATurk'ten daha güzel buldum aslında ama Pawn muhabbetlerinden dolayı sürekli bir gerginlik ve tatsızlık çıkması hoş değil.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

chinohead

Frozendos, Toretto, chinohead, eddie ve diğerleri rumuzların hepsi bana ait, sanki ifşa başlığı gibi duruyor ama her neyse :) buraya böyle bir konu açmamda ki amaç hakkında gram fikrim yok ama sanırım birilerinin yazdıklarımı okumasını ve yorum yapmasını istedim galiba. arkadaşlar ben 2010'dan beridir sa-mp oynuyorum, bu süreçte çoğunlukla kışın gittim, yazın geri geldim. şimdiyse yine gidiyorum, hemde yazın gidiyorum. bunun sebebiyse üniversite sınavına 2. kez hazırlanacak olmam. bu yıl kazanamayacağım çünkü çalışmadım, çok pişman oldum. bunun sebeplerini düşününce instagram, twitter, whatsapp, netflix, sa-mp, arkadaşlar, manitalar, gezmeler, kafeler, sokaklar... ve daha saymaya bile üşendiğim birçok sebep buldum. kendimi tanıdığım için bunları komple silmem gerektiğini biliyorum ve hepsini sildim. bana ulaşmak istiyorsanız eğer bir sebepten dolayı şu 2-3 gün içerisinde veya 1 yıl sonrasını beklemeniz gerekiyor, maalesef. gittiğim için çok üzülüyorum ama bunu yapmak zorundayım, 1 yıl daha sınav stresi yaşayacak halim kalmadı. umut ediyorum ki sene sonunda yani 30 haziran gibi buraya, hatta bu konunun altına gelip başardım arkadaşlar yazabilirim. emin olun buraya geri geleceğim bir gün :)

her neyse başlığa akalarımı yazma sebebimde şu, okuduysanız öğrendiniz ki ben sa-mp'a 2010'da başladım. o zamandan bu zamana birçok dost ve düşman -düşman demekte komik geliyor.- edindim. bazılarıyla çok samimi olduk, saatlerce skype görüşmeleri yaptık, bazılarıyla çok tartıştık, küfürleştik, aşağıladık, ifşalandık/ifşaladık. geriye dönüp bunlara baktığımda sadece "basit bir oyun" bile bana aşırı fazla şey öğretti. sadece sa-mp'ta öğrenebileceğim birçok şey oldu. pawno'ya başladım ve bu beni yazılıma sürükledi, şimdiyse yazılım bölümü okumak istiyorum. bu bile benim için çok anlamlı bir şey.

her neyse bu yazdığım akaları görüpte içinden en az biriyle beni tanıyorsan ve sana karşı bir yanlışım olduysa özür diliyorum şu anda, umarım af edebileceğin kadar az önemsiyorsundur şu sa-mp ortamını :) ve senden bir ricam da yorum atmasan bile bana şans dilemen. ekstra olarak benim gibi bu tip bir olay yaşamış olan varsa yorum atarak yaşadıklarından bahsederse benim için çok moral kaynağı olabilir. şayet bu ortamdaki insanları önemsiyorum ve onlara karşı bir saygım var. buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, şimdiden sağlıcakla kalın.
Son düzenlenme: 19 Ekim 2021, 16:15:29 lazlow
ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

xT_9000

her neyse

her neyse

bu kadar takılma knk hayatını yaşa

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

brutalmode

iyi şanslar dost, umarım başarırsın.

~ Gaviria ~

chinohead

Alıntı yapılan: xT_9000 - 20 Mayıs 2020, 21:06:17
her neyse

her neyse

bu kadar takılma knk hayatını yaşa
maalesef bu tip şeyler rahat yaşamamı engelliyor bir bakıma psikolojik anlamda

Alıntı yapılan: brutalmode - 20 Mayıs 2020, 21:07:38
Alıntı yapılan: ~ Gaviria ~ - 20 Mayıs 2020, 21:14:09
Alıntı yapılan: brutalmode - 20 Mayıs 2020, 21:07:38
teşekkür ederim :)

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

gtadelisi

Çok fazla GTAMulti üzerinde aktif değilim lakin böyle bir site de bırakılmaz bana göre. Her şey gönlünce olsun.

gtadelisi

Günümüzde gençler şu sınavlar yüzünden psikolojilerini bozuyorlar. Çok takılma, stres yapma eminim ki güzel sonuç alacaksın. Gönlünce olsun. Kazandım mesajını bekliyorum.

DracDonix

Keşke, Üniversiteyi kazandıktan sonra alem yapmaya başlasaydın çünkü ben öyle yapacağım. :)

Umarım başarırsın kardeşim. Sana güveniyorum ben.

Toretto nickini duyunca şu diss aklıma gelmedi değil. :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

pAwnstein

Seni sadece bazı iletilerden tanıyorum bir geçmişimiz yok ama ben de bu sene mezuna kalmış ve hala çalışmaya başlamamış biri olarak aynı sebepleri sayabilirim. İletini okuyunca kendimden bir parça bulmak oldukça güzel. Umarım istediğin üniversiteyi kazanırsın, başka bir temennim yok. İyi çalışmalar. :)

Docendo discimus.

lacosapalm

Herkesin bayramı mübarek olsun. Büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim.

- S O N

ChaoS

Seninde Ramazan Bayramın mübarek olsun.

Abode After Effetcs

Abode Premiere Pro

Eamon

Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun, nice senelere.
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 06:39:18 Metafor
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.