GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 20:32:50

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xT_9000

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Dyternal

Alıntı yapılan: raptores16 - 16 Mayıs 2019, 23:40:55

Öncelikle kararına gelirsek bence ortalığı 3-5 gereksize bırakmaman gerekir, görüşüm olarakta şunu söyleyeyim Pars Mapping olmak kolay değil, öncelikle bazı yazılarla kötülenecek birisi değil, Pars Mapping olmak için onun sunucuda aktif yöneticiliği yanı sıra Mapper görevini üstleneceksin bunu da layığıyla yapacaksın, Çıkarsız elinden gelen en iyi şekilde Map yapacaksın, ilkleri yapacaksın platforma ayrı bir bakış açısı kazandıracaksın, tasarlanan map çalışmalarını bire bir gerçeğine yakın bir şekilde yapacaksın. İki sezon üst üste Mapper ödülünü alacaksın, önce laf yapan şahıs bunları yapacak sözüm kendini bilmezleredir. Pars Mapping ağır taştır altında kalırsınız, şimdi ben bu konuyu Pars Mapping'in tasarımlarını kullanan arkadaşlarımın vicdanına bırakmak isterim, Pars'ın kapısın çaldığınızda kime yardım etmedi müsait olduğu sürece ? Map anlayışı yaptığı mapin girişine saçma sapan objeler eklemekten ibaret olan kişilere yedirmeyin Pars'ı, Pars Mapping kolay gelmedi buralara işine son derece saygı gösterdi ''oyun yeaa ne olacak sanki'' denecek birşey değil bu haftaların emeği olan mapler biliyorum, Polat Alemdar ofisi haritasına talip olan çok kişi olmasına rağmen kodları ücretsiz paylaştığını biliyorum, boş yapmadan önce daha iyisini yapacaksın, Pars'ı buraya taşıyan platformun oyuncuları, üyeleridir. Pars'a yapılan saygısızlık ona oy atan her kişiye yapılmış bir saygısızlıktır, herkese iyi forumlar.

Üşenmeyin ve okuyun. Adam haklı Serkan abi gitmemelisin bence.

miru

GTATurk'te böyle bir konu vardı.İnsanlar gündelik konulardan konuşuyorlardı.Bence böyle birşey eksik bu forumda.Kimsenin de açtığını görmedim.Siz konuyu anladınız.Yeni konu açmak yerine burada muhabbet döndürebiliriz.

İyi sohbetler.

sweezy

miru

sweezy

Cuma günü karneler geliyor. Keyifler ve durumlar nasıl?

Spetsnaz!

40 saattir uykusuzum, 3 saat sonra da tekrar sevkiyata gideceğim.
İFLAHIM KALMADI, YETER

sweezy

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 12 Haziran 2019, 01:10:25

40 saattir uykusuzum, 3 saat sonra da tekrar sevkiyata gideceğim.
İFLAHIM KALMADI, YETER

Kolay gelsin, Burak. Allah kolaylık versin. :kalp:

DracDonix

Şurada 2 gün kaldı karneye  :yaramaz2:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

miru

Takdir aldım 60 mat 60 fen ile. :D

miru

Size bu yıl bir hikayemi anlatmak istiyorum.Bizim okulda öğretmenler tuvalete gıtmemıze ızın vermıyolar derste.İşte tenefüsler 10 dk falan diye bla bla.Bende derste çok tuvalete giden bir insan değilim.Ölecek duruma gelmediğim sürece gitmiyorum.Okullardaki tuvaletlerdende iğreniyorum zaten.Neyse bir gün 5 lira harçlık aldım annemden gittim kantinten 4 tane su aldım.0,5 litrelik.O günde deneme sınavı varmış.Sınava sularla girdim.Sınavı çözüyorum bi yandan suları gömüyorum.Sınav bitti oturuyorum öyle boş boş.Sonra bi anda bir çişim geldi malum 40 dakkada 2litre su içtim.Sordum arkadaşa kaç dk var diye 30 dakka var dedi.30 dakika dayanmam mümkün değil diyip hocanın yanına gidip izin istedim.O kadar suyu içersen böyle olur inat değil mi altına işe dedi.15 dakka dayandım sonra hocam dayanmıyom dedim.Hoca sonunda izin verdi.Gittim 5 dakika işedim.Bu da böyle bir anımdır .
Son düzenlenme: 12 Haziran 2019, 02:17:45 gtaercan

Ryroz

Taktiri kaçırdım ya neyse teşekkür aldık :D

miru

Alıntı yapılan: Ryroz - 12 Haziran 2019, 02:23:02

Taktiri kaçırdım ya neyse teşekkür aldık :D

Sen kaça gidiyorsun?

Ryroz

miru