GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 20:33:01

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Eğer Forumda Yıldız Kazanmak veya onun hakkında bilgi merak ediyorsan bu sayfaya bak

Onun Dışında, Twitter, Facebook, Youtube gibi şeyleride bağlamak istiyorsan. Forum Profilini Editleyip, Youtube, Twitter, Facebook Linklerini oraya yapıştır veya yaz.

Ek Olarak Oyun değil, bu site yardım talebi. Konu Yanlış yerde.

DracDonix

Arşivimi gezerken bulduğum şeye bak be. 04.04.2019 Eski pawnoturk'u merak edenlerde vardır.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Eamon

Bu eski değil ki baksana o başarım sistemi yeni gelmiş bir şey.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Gaviria

Anestezi

Merhaba, hoş buldum Bet.Bey, sen de hoş geldin. İyilik sağlık şimdilik, seni sormalı?

_Lynx

Alıntı yapılan: Pablo - 18 Mayıs 2020, 11:27:15
Yaklaşık 2017'yılından beri bu platform'da bulunuyorum artık bırakma zamanı geldi şuana kadar kimin kalbini kırdıysam özür diliyorum hakkınızı helal edin benden yana helal olsun görüşmek üzere kendinize iyi bakın.Kişisel bilgilerimi merak edenler vardı alın bırakıyorum.

İsim Soyad: Arda Bey

Press to F

Belkide Gameover

Merhabalar, Bugün 00:00'da yani 45 dakika sonra doğum günüm veee 19'uma giriyorum ne ara bu kadar büyümüşüm 19'uma girmişim hala inanamıyorum. keşke kücük kalsaydık :D daha iyiydi sizlerle paylaşmak istedim iyi forumlaaar.  :elsalla:   :serefe:
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2021, 00:33:52 Belkide Gameover
bloodsucker

!Uzi

doğum günün kutlu olsun yiğit, nice mutlu senelere!

DracDonix

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Nice sağlıklı 20'li yaşlara. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Alpaslan

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 02 Mayıs 2021, 23:15:08
ne ara bu kadar büyümüşüm 19'uma girmişim hala inanamıyorum
Harbi kankam ne ara bu kadar büyüdün daha 2-3 ay önce 18'ine yeni girmemiş miydin sen? Ha bu arada İngilizce başlıklar ile entelektüel görünmeye çalışıyorsan diye söylemek istedim "Ninteen" değil "Nineteen" :)

Belkide Gameover

Yorumlarınız için çoooook teşekkür ederim, Öncelikle konu başlığına takılmayın pek dikkat ederek yazmadım direk yazdım yani karıştırmış olabilirim insanlık hali.
:)
2-3 ay önce 18'ime girdim diye bir kelime de ağzımdan çıktığını hatırlamıyorum..

bloodsucker

Alperen18

Nice mutlu yaşlara...

sharax

16 yaşından 19'a atlamalı şeyler

diverse

waow, happy birthday.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Efsun