GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 18:18:42

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Focus

xXxNovaxXx sjahajaua

Şeytana Şükür!

yali

Samp türkiye umarım kendini toparlar

ByGoldenPars

Selamına Aleyküm,  ne var ne yok, hayat nasıl gidiyor MİLLET :)
Son düzenlenme: 15 Mart 2019, 23:49:13 ByGoldenPars

DracDonix

Aleyküm Selam çok şükür iyi gidiyor ya senden  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

ByGoldenPars

Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Mart 2019, 23:58:58

Aleyküm Selam çok şükür iyi gidiyor ya senden  :helal:

İnip çıkıyoruz :)

Medcezir

DracDonix

ZquaRe

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 12 Şubat 2019, 22:43:10

Yaklaşık 6-7 yıldır SA:MP ile iç içeyim diyebilirim demek ki sonu bugünlere dayanıyormuş.
Şu ana kadar benimle olan oyuncularıma, arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Neden bıraktım?
-Üniversite
-Her geçen gün artan hile sayısı
-Yerlerde olan Türk SA:MP
-Her geçen gün oyuncu kaybetmekte olan Türk SA:MP
-Kalcor'un SA:MP platformunu ikiye bölmesi
-SA:MP geliçtiricilerin SA:MP'a olan ilgisizliği
-Saçma şekilde yüksek hosted tab fiyatı
-Serverlerin internet tab'da görünmemesi
-Saçma sapan modlarla türeyen HP serverleri
-Artık o kadar rezil bir platform oldu ki millet daha fazla oyuncu gözüksün diye kendi serverlerina bot atmaları ve Kalcor bu konuda bir açıklama yapmasına rağmen hiçbir şeyin değişmemesi

Ha bu arada ara sıra mesaj geliyor modlarımı ve modlarıma ait sistemleri asla paylaşmayacağım emeklerim o kadar değersiz değil.

SA:MP'a mod yazmaya başlayacak kişilere tavsiyem: Bu platform düzelene kadar başlamayın. Gidin C dili Java dili gibi bilgisayar dillerine hakim olun, emin olun ki bunların daha fazla artısı olduğunu göreceksiniz.
İnternette yığınla bu diller hakkında videolar var.

Daha çok sayarım ama bu kadar benden belki ileride geri gelirim kim bilir, iyi günler.

Çok haklısınız, şu platformu bırakalı 4 sene veyahut daha üstü olmuştur. Şu an hem eski GTATurk(.)com ortamını için hem de @Hwang kardeşimin ricası için takılıyorum. Eskileri görmek beni hem hüzünlendiriyor hem sevindiriyor. Eskiler eskiden daha güzeldi. Umarım tekrardan eskisi gibi olur bu platform.
Hoşça kalın, kendinize iyi bakın. :)

PHP Developer

wowglarfist

Son olan olaylar hakkında basın açıklaması yapılmadı. Mazbatası geri alındı herhalde Emir'in?!  :bandit:

ParsMapping

Merhaba değerli kardeşlerim Yuce Allahin selami üzerinize
olsun. Pars roleplay adinda  bir sunucu açıldığını gördüm
Öncelikle başarılar diliyorum, proje ile ilgim olup olmadığını soran bazı dostlarıma; projeyle bir ilgim yoktur.Belki ilerleyen zamanlarda eski dostları bu isi hakkiyla yapan ah o 2009 daki dostları bir ara ya getirebilirsem belki bir Türk hard projesi jubile olarak getirebilirim ama suan oyle bir girisim içerisinde değilim tekrardan proje sahibi arkadaslara basarilar.

raptores16

Merak ettiğim bir konuydu, bence sunucunun tanıtım konusunun altında belirtilmesi gerekirdi. ParsMapping bir ekoldür, adının olduğu proje de kendisinin sanılabilir map tasarlamaya dönüşünüzü bekleyen çok kişi var, umarım bu çağrılara kulak verirsiniz eğer mümkünse tabi saygılar.  :)

ParsMapping

Alman ekolundenim efendim :D degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim. En kisa zamanda guzel projelere imza atacağız Insallah

DracDonix

2009 daki dostlarını umarım bir araya getirirsin zaman su gibi akıp geçiyor hepimizin kaderi yavaş yavaş akıp gitsin  :serefe:

ParsMapping

Umarım dostum tesekkurler

DracDonix

Okulun bitmesini bekliyoruz  :cakal: