GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Canlı Pawn Eğitimi [SON BİLGİLENDİRMEYİ OKUYUN]

Başlatan Pentagon, 24 Nisan 2020, 14:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElChapo

Alıntı yapılan: Rotex - 09 Mayıs 2020, 13:32:59
Alıntı yapılan: ElChapo - 09 Mayıs 2020, 13:28:41
Alıntı yapılan: Rotex - 09 Mayıs 2020, 13:24:49
Alıntı yapılan: Xchatt - 09 Mayıs 2020, 13:15:57
Bu rotex denen arkadaş tam bir BALON dur kendinisini pek sallamayın , başarılar abi 1 kişi bile senin sayende birşeyler öğrense senin için bir başarıdır.
:D
Çok içerlenmişsin, ben başta demiştim büyük hileleri fixleyemem diye hile fixleme konusunda pek bir bilgiye sahip değildim ancak ben çıkınca mod değiştirme çabalarına girip başka sunucunun modunu kullanmaya başlamanız çok trajıkomik bir olay. Bilgisizce hareketlerinizde bu yüzden bana sallamayı kes aksi takdirde açık açık söylüyorum olacaklardan ben mesul değilim. :)
Arkadaş ddos atmayı öğrenmiş ona göre ayağınızı denk alın.

Hayatımda öğrenmek isteyeceğim son şey DDOS olur bunu unutma o kadar seviyesizce bir hareket yapmam, ddos atmak yasal bir şey değildir benim yapacağım şey daha farklı hacklemek veyahut vurmak değil.
Umarım.

spiNNN

Şu hayatta öyle insanlar var ki suyun üstünde yürümeyi başarsan niye yürüdün dicekler sen kimseyi takma yola devam.

xT_9000

Yayında yapmak mantıklı tabi ama izleyen ve dendiği gibi kitle olmaz ise pek izlenecegini düşünmüyorum. Laakin bunu video çekerek yutuba atarsan daha etkili bir geri dönüş alırsın.

Burada eleştiri yapmak yayın yapan herif için aşağılayıcı durabilir evet ama o insana çok ders verir, kendini daha çok geliştirir. Birbirinizi üzmeden yaratıcı yorum yapmak daha iyi olur şahsen.

Burada bilgi paylaşmak,modu çalıp editleyip benim diye paylaşmaktan daha iyidir.

Tavsiyem YouTube için çek bunu, kolay anlatımlı yaparsan iş yapar

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Hasan Sangrento

Canlı eğitim mantığı güzel ama video şeklinde olmasını yeğlerim.

Retina

Bi tabir varya kimse alınmasın kimseye değil lafım anlarsınız diye yazıyorum "salağa anlatır gibi anlatmak" 0'dan "a" harfinin bile anlamını açıklayarak anlatırsanız o zaman verim alır hiç bilgisi olmayan insan çünkü millet direk kodlama eğitimi yaparken kodları takır takır yazıyor açıklama yapmıyor, izleyenlerde copy-paste yaparak sunucusuna ekliyor bir ton hata çıkıyor hatanın nereden kaynaklandığını bilmiyor. Umarım göz önünde bulundurursunuz :)

forum01

ustam öncelikle merhaba konunu yeni gördüm sonuna kadar destekliyorum seni, yayin linkini birçok kisiye payalasacagim yayinlar belirli bir gündemi saat kaçta oluyor? @Pentagon

Xchatt

Alıntı yapılan: forum01 - 10 Mayıs 2020, 03:27:58
ustam öncelikle merhaba konunu yeni gördüm sonuna kadar destekliyorum seni, yayin linkini birçok kisiye payalasacagim yayinlar belirli bir gündemi saat kaçta oluyor? @Pentagon
Bende yayın günü discord sunucumda paylaşacağım bilginin ve öğretenin önü açılmalı.

~ Benim şahşi görüşüm abi yayınların ekran kaydını alıp daha sonrasında youtubede paylaşman hem uzun vadade daha yararlı olucaktır el altında bir kitap gibi.
Son düzenlenme: 10 Mayıs 2020, 04:00:50 Xchatt
Sa-Mp 2014-2020

RuLinGS

Eamon

Yok o sinema bitti kardeş.Alıntı yapılan: RuLinGS - 11 Haziran 2020, 22:55:06
Yayınlar devam ediyor mu?

Yok o sinema bitti kardeş :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Pentagon

Arkadaşlar bazı toxic kitle yüzünden sampı bıraktım her türlü pawno derside veririm bedava her türlü yardımıda bulunurum
yazın Refik#8040 discorddan iletişime geçin öğrenmek isteyen çeketimin önünü ilikler ve öğretmeye başlarım ama burada hak etmeyen yardımcı olmak istemiyorum.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2020, 23:56:28 Coiner Sebep: Küfür çerikli kısım silinmiştir.

cudless.

Alıntı yapılan: Pentagon - 29 Haziran 2020, 21:36:18
Arkadaşlar bazı toxic kitle yüzünden sampı bıraktım her türlü pawno derside veririm bedava her türlü yardımıda bulunurum
yazın Refik#8040 discorddan iletişime geçin öğrenmek isteyen çeketimin önünü ilikler ve öğretmeye başlarım ama burada hak etmeyen yardımcı olmak istemiyorum.
öĞrEtİrMiSiN CoDeR aBi?

Goddew

Alıntı yapılan: Pentagon - 29 Haziran 2020, 21:36:18

ASGAŞKGŞİASKGLŞİGASGASGASGAGASGASGARDF