GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Canlı Pawn Eğitimi [SON BİLGİLENDİRMEYİ OKUYUN]

Başlatan Pentagon, 24 Nisan 2020, 14:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Öğretmek zordur, ekstra bir eğitim veya özellik ister Refik'cim maalesef onu sende göremiyorum onun yerine discord üzerinden soru alıp sorulan soruları cevaplaman daha doğru olacaktır yayın hayatında başarılar canım benim, umarım her şey gönlünce olur.

Pentagon

Alıntı yapılan: Rotex - 08 Mayıs 2020, 18:37:00
Öğretmek zordur, ekstra bir eğitim veya özellik ister Refik'cim maalesef onu sende göremiyorum onun yerine discord üzerinden soru alıp sorulan soruları cevaplaman daha doğru olacaktır yayın hayatında başarılar canım benim, umarım her şey gönlünce olur.

Yorumun için teşekkürler lakin senin yazdıklarını veya söylediklerini hiç bir şekilde dikkate almadığımı belirtmek isterim.
İlk önce bana küfür ediyorsun daha sorna sunucumu kötülüyorsun daha sonra sunucumda özür dileyip yetki istiyorsun daha sonra benden yardım istiyorsun yardımcı olmak için fikirler veriyorum iki gün sonra tekrar küfür ediyorsun daha sonra discorddan refik abi refik abi diye yazdığında ise cevap vermeyince gelip buraya sorulara cevap vermediğimi söylüyorsun. Gerçekten yaptığın yorumların gözümde ufak bir değeri bile yok küçücük çocuksun.

Pentagon

Olurda aksini idda edersen diyede şöyle bırakayım.
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2020, 20:42:06 Enkei Sebep: Özel mesaj paylaşımı yasaktır.

Eamon

Yorumlara aldırış etmene gerek yok bence çünkü burada bazı insanlar yardım etmek yerine, yardım edenleri eleştiriyor. Yardım edenleri eleştirmek yerine keşke yardım etsek :-/

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Pentagon

Alıntı yapılan: Metafor - 08 Mayıs 2020, 20:07:55
Yorumlara aldırış etmene gerek yok bence çünkü burada bazı insanlar yardım etmek yerine, yardım edenleri eleştiriyor. Yardım edenleri eleştirmek yerine keşke yardım etsek :-/

Keske.. Benim hesap veremeyecegim sey yok Allaha sukur o yuzden kotulemeye calisan herkese karsi emin misin bak bu bu oldu durumu yapiyorum.

Yorumun icin teşekkürler

*Ek olarak dostlar internetim kesildi maalesef bir kac gun internetsizim yayın bu hafta sonu olmayacak.

Goddew

Alıntı yapılan: Pentagon - 08 Mayıs 2020, 20:06:43

Olurda aksini idda edersen diyede şöyle bırakayım.

Ne yapmaya çalıştığına anlam veremediğim için soruyorum, özel mesajlarımızı yayınlamana gerek yoktu ayrıca öğretme konusunda başarılı olamayacağını düşündüm yardım etme konusunda değil. Bilgin yok demedim çocukca bir şeyler kanıtlama ihtiyacı duymana gerek yoktu.
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2020, 20:42:23 Enkei

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Metafor - 08 Mayıs 2020, 20:07:55

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Doukanyrdn

Alıntı moda textdraw ekliyip sunucu açan @Rotex o zaman sen ver yayını,sonuçta sende 9yıldır Pawn kodluyorsun ve Gtamulti ailesinin hatrı sayılır coderları içindesin. @Pentagon çok yararlı ve güzel olacağına inancım tam!
 Ek olarakda dün bir kaç haftadır web dersi alıyorum diye konu açıp bugün imzasına Web Development yazan bir çocukdan çok şey beklememek gerekli arkadaşın üzerine gitmeye gerek yok.
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 05:00:46 Doukanyrdn

SGT.K3D1

Aldırıs etme pentagon bazıları yediremiyor
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 12:30:53 Enkei Sebep: İletinin tamamını büyük harflerle yazmak yasaktır.

nikobernoo

Pawn ölen bir dil zaten şuan c++ ve web developer eğitimsetleri satılmaktadır, arkadaşımla satın aldık ve çok memnunuz eğer pawnoyu öğrenmek istiyorsanız c++ ile pawno çok yakın eğer birisini bilirseniz diğerinide bilmiş oluyorsunuz.

Goddew

Alıntı yapılan: Doukanyrdn - 09 Mayıs 2020, 04:53:48
Alıntı moda textdraw ekliyip sunucu açan @Rotex o zaman sen ver yayını,sonuçta sende 9yıldır Pawn kodluyorsun ve Gtamulti ailesinin hatrı sayılır coderları içindesin. @Pentagon çok yararlı ve güzel olacağına inancım tam!
 Ek olarakda dün bir kaç haftadır web dersi alıyorum diye konu açıp bugün imzasına Web Development yazan bir çocukdan çok şey beklememek gerekli arkadaşın üzerine gitmeye gerek yok.

Kardeşim anlamış değilim ama, ben iş görüşmesi için ulaşan olur diye yazmak istedim afedersiniz ama zerra kadar umrumda değil bu platform ki zaten kişiyi aşşağılamadım öğretebilecek potansiyel yok, anlatış biçimi v.s çok uygun değil anlayamazsınız onun yerine özelden yapamadığınız yerleri söyleyin yavaş yavaş açıklasın demek istedim bu kadar buraya gelipte ağlamanızın bir mantığı yok onun haricinde textdraw ekleyip sunucu açmadım hiç bir zaman illaki yanında geliştirilmiş sistemler v.s vardır dediğim gibi adama kötü bir şey demediğim halde bana saldıran bi tayfa var okumayı yazmayı bilmiyorsanız benim sorunum değil dostlar.

Xchatt

Bu rotex denen arkadaş tam bir BALON dur kendinisini pek sallamayın , başarılar abi 1 kişi bile senin sayende birşeyler öğrense senin için bir başarıdır.

Sa-Mp 2014-2020

Goddew

Alıntı yapılan: Xchatt - 09 Mayıs 2020, 13:15:57
Bu rotex denen arkadaş tam bir BALON dur kendinisini pek sallamayın , başarılar abi 1 kişi bile senin sayende birşeyler öğrense senin için bir başarıdır.
:D
Çok içerlenmişsin, ben başta demiştim büyük hileleri fixleyemem diye hile fixleme konusunda pek bir bilgiye sahip değildim ancak ben çıkınca mod değiştirme çabalarına girip başka sunucunun modunu kullanmaya başlamanız çok trajıkomik bir olay. Bilgisizce hareketlerinizde bu yüzden bana sallamayı kes aksi takdirde açık açık söylüyorum olacaklardan ben mesul değilim. :)

ElChapo

Alıntı yapılan: Rotex - 09 Mayıs 2020, 13:24:49
Çok içerlenmişsin, ben başta demiştim büyük hileleri fixleyemem diye hile fixleme konusunda pek bir bilgiye sahip değildim ancak ben çıkınca mod değiştirme çabalarına girip başka sunucunun modunu kullanmaya başlamanız çok trajıkomik bir olay. Bilgisizce hareketlerinizde bu yüzden bana sallamayı kes aksi takdirde açık açık söylüyorum olacaklardan ben mesul değilim. :)
Arkadaş ddos atmayı öğrenmiş ona göre ayağınızı denk alın.

Goddew

Alıntı yapılan: ElChapo - 09 Mayıs 2020, 13:28:41
Alıntı yapılan: Rotex - 09 Mayıs 2020, 13:24:49
Arkadaş ddos atmayı öğrenmiş ona göre ayağınızı denk alın.

Hayatımda öğrenmek isteyeceğim son şey DDOS olur bunu unutma o kadar seviyesizce bir hareket yapmam, ddos atmak yasal bir şey değildir benim yapacağım şey daha farklı hacklemek veyahut vurmak değil.