GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Dedikodunu Kazanı 1. Sayı | Hera , Kraus (Rina - Safari) röportajı!

Başlatan GTA Ajans, 21 Haziran 2019, 15:30:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GTA Ajans

Alıntı yapılan: Hera - 21 Haziran 2019, 01:40:12

1. Rina senin için şuan ne ifa ediyor ? İlk yılına göre karşılaştırır mısın?
• Rina Roleplay şu anda SA-MP' Türkiyenin %80'ini oluşturuyor. Verilen kararlar, atılan adımlar artık sadece sunucu için değil SA-MP için de önem arz etmekte.

2. Ekibinde değişiklikler sık oluyor , insanlar değişiyor girince yoksa başka bir sebep mi var ?
• Rina ekibi dinamik bir ekip olduğu için gelenin gidenin bizim için önemi yok, önemi olan yaptığı görev ve göreve olan saygısıdır.

3. Rol yok , Freeroam bu eleştiri çok yaygın sence doğru mu ?
• Medium Roleplay sadece oyuncu çekme politikasıdır, Medium Roleplay sunucularında bu algı hep var. Bizim öncelikli amacımız ortam ve eğlence. Yani pek umrumuzda olmuyor, eleştirdiğiyle kalıyor.

4. Para veren kişilere özel davranma gibi iddialar var , durum nedir ?
• Sunucumuzda yaklaşık 2500 oyuncudan 500'ü VIP, 500'ü ile ateşli sohbetler ettiğimiz doğrudur.

5. Mediumun baş tacı oldunuz sırrın ne ?
• Oyuncuların isteklerine odaklanmak.

6. Hera Modu herkesin ağzında bunu bilerek mi yaptın?
• Planladığım bir durum değildi ancak şu anda açılan bir çok sunucunun base veya örnek aldığı mod haline geldi.

7. Platform ne yöne gidiyor ?
• Platform geçmişe göre çok daha gelişti, sayı ve gelişmişlik açısından. Lakin insanları hakkında aynı şeyi söyleyemem.

Alıntı yapılan: Kraus - 21 Haziran 2019, 04:40:49

1. @Zeta 'nın (Eski A7 Enes) sunucu açmasını nasıl değerlendiriyorsun ? Yanında görmek ister misin ?
Başka bir sunucuda yer alan biri olarak, sunucu açacak biri hakkındaki bu soruları bu şekilde özel bir soru halinde değerlendirmem doğru olmaz. Kendisine başarılar dileyebilirim sadece.

2. Yabancı konsepte kayan oyuncuların hakkında yorumun neler ?
Biz oyuncularımız için elimizden geleni yaparız gerisi onların fikridir. Bir süre sonra farklı bir konseptte rol yapmayı istemeleri doğaldır. Zaten o konsepte kaymalar olduğu gibi bu konsepte de dönüşler alıyoruz.

3. Ekibiniz hakkında düşünceleriniz ?
Ekip içinde alışagelmiş bir disiplin düzeni var, admin içi disiplini ne kadar titizlikle sağlamaya çalışsak da ekibin bu disipline karşı yetersiz olduğunun farkındayız. Bunun için son zamanlarda oluşturduğumuz fikirler var, alışagelmiş düzeni yıkarak farklı disiplin yönetimi uygulamayı düşünüyoruz. Ayrıca disiplini daha iyi oturtacağımızı düşündüğümüz oyunculara yönelik farklı planlarımız da var, çalışmalar şu anlık gizli olsa da sürdürülüyor.

4. Market ve oyuncu kayırma çok konuşulan bir durum , yorumların ?
Sunucu 3-5 aylık sunucu değil 5. yılını tamamlayan ve hâlâ aktifliğini koruyan sunucudur. Market öğelerine bakarak oyuncu kayıracak kadar kendimizi düşürecek değiliz, ara sıra biz bunu gözetmediğimiz halde teklif edenler olabiliyor, bu konuda tavrımız nettir ve net olacaktır.

5. SF:DM denmesine sebep olan şey sence ne ?
Roleplay sunucularında DM yapmakla eğlenen ve bunu sürekli yapan kişiler bu oyuna başladığımdan bu yana her zaman vardı, her sunucuda var, youtube gibi platformlardan SAMP'a yeni gelen rol bilmeyen kişilerle beraber sayıları artıyor. Kendim de geçmişte bizzat başka yerlerde bu tür DM'lere maruz kaldım hiçbir zaman bu durumu sunuculara yıkmadım. Biz DM yapan kişilere engel olmak için her şeyi yapıyoruz, bu bizim için yeterli. Eminim onu diyenler de bunu demelerinin sebebini sunucunun geneliyle birleştiremiyor ve bunun farkındalar. Bu söylemlerin arka yüzünde DM dışında başka sebepler olduğunu düşünüyorum, bu tür şeyler söyleyen kişiler kaale alınacak kişiler olmuyor genelde, zaten çoğu oyuncu da sunucu tercih ederken bu tür söylemleri dikkate almıyor.

6. Hard bir kitle ve sunucu yaratmak ister miydin ?
Şu anda hard kitle yaratmak zor ama şu anki sunucu/kodlama tecrübemle geçmişte olsaydım kesinlikle böyle bir sunucu yaratırdım.

7. 2015-2016 yıllarında ki ortamı özlüyor musun ?
Evet öncesini de özlüyorum.

Yazar : Jarveus
Düzenleyen : Jarveus

GTA Ajans

Deneme sayısı olan 1. sayıya katkıları için @Kraus ve @Hera 'ya teşekkürü borç biliriz.
Son düzenlenme: 21 Haziran 2019, 15:36:37 PawnoAJANS

santiagocss

GTA Ajans

NikolaiS

Safari Gaming 5. yılını tamamlarken 6. yılına doğru koşar adımlarla gidiyor.
Bu yanıtlar bazı arkadaşlara iyi gelecektir.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

QrzR

Dr.Dodo

Craowin

Güzel bir ropöortaj olmuş, eline sağlık. Soruları güzel hazırlamışsın.