GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Eightborn-RPG hakkında düşünceleriniz?

Başlatan ChesFingo, 18 Nisan 2019, 06:58:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ChesFingo

Uzun bi aradan sonra kaliteli R-P sunucusu olucağına inanıyorum, test açılışlarında 200-300-500+ kişilere ulaşan bir sunucu kaliteli yönetim ve destek ekipleri ile 7/24 oyuncular ile ilgililer, tabii bazı insanlar çok fazlasıyla kıskandı bu başarıyı saldırı üzerine saldırı yedi ama yılmadı. E-RPG ekibine başarılar dilerim bu yolda her zaman destekcileriyim. Sunucu hakkında fikirlerinizi yorum atarak belirtebilirsiniz..

:helal:

18/04/2019 Açılış edit;
Oyunda laglanmalar ve aşırı derecede buglanmalar bulunmakta, sunucu yorumlarımı bu konu altında paylaşıcam, iyi forumlar..
Son düzenlenme: 18 Nisan 2019, 22:03:57 ChesFingo

wowglarfist

Flavor ve aka green önderliğinde ekip güzel.
Umarım istediklerini elde ederler.

ChesFingo

Alıntı yapılan: wowglarfist - 18 Nisan 2019, 08:50:40

Flavor ve aka green önderliğinde ekip güzel.
Umarım istediklerini elde ederler.

+  :helal:

cudless

Ne bileyim, en az 150 player o gün sunucuya girecekti bunu düşünüp ona göre önlem almalıydılar. Yanılmıyorsam o gün açık kaldı, 3 gündür falan bakımda hoş olmayan bir durum. Bunun yanı sıra ekipteki bir arkadaşa küçük bir 'uyarı' yaptım ardından discord ve forum sitesinden beni yasakladılar.  :D Pek olumlu bakmıyorum.

Zeta

Kitlenin büyük bir çoğunluğu yayıncı kişinin kitlesi olduğu tüm herkes tarafından zaten biliniyor. Mevcut yönetim ekibinde yer alan diğer kişilerin daha önceki 3 projelerdeki istikrarını ve projelerini nasıl sonuçlandırdıklarını söylemeye gerek yok herhalde. Yayıncı kisi tarafından bir yere kadar sürdürülür diye düşünüyorum. Onun haricinde pek bir umut olduğunu düşünmüyorum.

Kraus

Kitlenin SA-MP'da oynayan devamlı kitle değil de yayıncının hayranları, sevenleri ve izleyenleri ile oluştuğunu düşünüyorum. Yeni açılan bir sunucu için gösterdikleri ilginin bence bir değeri yok, yeni bir sunucu açıyorsun illaki ilgi gösterirsin bu büyük bir şey değil. Önemli olan sunucunun birkaç hafta-ay sonra aynı ilgiyle yönetilip yönetilmeyeceği, oyuncuların aynı hayranlıkla sunucuya girip girmeyeceği. Ayrıca bir yayıncının herkese açık bir sunucusunun olmasına olumlu bakmıyorum. Zira günlerdir yeni makine alıp deniyorlar ve saldırı yiyorlar. En korumalı makineyi de alsalar karşılarına saldırı olmasa bile sürekli bir sorun çıkacaktır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

volitina

Sunucuya atılan DDoS'lar sayesinde adam gibi sunucuya oyuncu girmiyor ve bu yana 2 adet VDS değişikliği yaşadılar. Allah bilir ne olacağını. :)

CaLderoN

Başarılı bir proje olacağını ve Rina, Safari gibi sunucuların oyuncu sayısında ciddi çatallanmalara sebebiyet vereceğini öngörüyorum. @Kraus'un da söylediği gibi, sunucunun gidişatını ilginin devamlılığı belirleyecek. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2019, 11:56:16 CaLderoN
İletişim: cataltepe@outlook.com.tr
https://linkedin.com/in/omurcataltepe/

NikolaiS

İki üç aya kalmadan kaderinin belli olacağını düşünüyorum ve buradan bakınca durum kötü.
Bir yayıncı uğruna gelip duran kişilerin sayısı sunucunun %60'ını oluşturuyor zaten, diğer yandan sırf Elraen yayınına çıkmak için dahi gelenler olacaktır bunlara 'ghost' deniyor, sunucudaki rolleri bozacaklardırda.
Saldırıları bir an önce bertaraf etmeleri gerek.
Bakalım hayrolsun.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2019, 11:56:33 NikolaiS

DracDonix

Yayıncı'da olsa SA-MP ömrünü uzatacak.

────────────────────░███░
───────────────────░█░░░█░
──────────────────░█░░░░░█░
─────────────────░█░░░░░█░
──────────░░░───░█░░░░░░█░
─────────░███░──░█░░░░░█░
───────░██░░░██░█░░░░░█░
──────░█░░█░░░░██░░░░░█░
────░██░░█░░░░░░█░░░░█░
───░█░░░█░░░░░░░██░░░█░
──░█░░░░█░░░░░░░░█░░░█░
──░█░░░░░█░░░░░░░░█░░░█░
──░█░░█░░░█░░░░░░░░█░░█░
─░█░░░█░░░░██░░░░░░█░░█░
─░█░░░░█░░░░░██░░░█░░░█░
─░█░█░░░█░░░░░░███░░░░█░
░█░░░█░░░██░░░░░█░░░░░█░
░█░░░░█░░░░█████░░░░░█░
░█░░░░░█░░░░░░░█░░░░░█░
░█░█░░░░██░░░░���░░░░░█░
─░█░█░░░░░████░░░░██░
─░█░░█░░░░░░░█░░██░█░
──░█░░██░░░██░░█░░░█░
───░██░░███░░██░█░░█░
────░██░░░███░░░█░░░█░
──────░███░░░░░░█░░░█░
──────░█░░░░░░░░█░░░█░
──────░█░░░░░░░░░░░░█░
──────░█░░░░░░░░░░░░░█░
──────░█░░░░░░░░░░░░░█░
████──░█░████░░░░░░░░█░
█──█──████──████░░░░░█░
█──█──█──█──█──████████
█──█──████──█──█──────█
█──█──█──█────██──██──█
█──████──█──█──█──────█
█─────█──█──█──█──█████
███████──████──█──────█
──────████──████████

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

juqi

İstedikleri kadar Virtual Dedicated Servers (VDS) değiştirseler bile saldırılara maruz kalacaklarından eminim, bu zamana kadar yayının da bir çok kişiye hakaret&argo kelimeler kullanıp chatten banlamış biri. Saldırılara maruz kalması normal olarak karşılıyorum, sunucunun tutup tutmayacağı 1/2 ay&hafta içerisinde belli ettirecektir.

5YPEXE

SA-MP'ı biraz da olsa yaşatmak adına atılan bu adımda onu&&onları sevmeyen insanlar hala sürekli olarak sunucuya saldırı yapmakla meşgul. SA-MP'ı bitirmeye bir adım daha yaklaşıyorlar saldırı yaparken. Saldırılara karşı bütün sunucuların bir politika izlemesi gerekir. En fazla korumayı alsalar da alsınlar yine sorun çıkacaktır tarzı bir söylem yerine, o kişilerin yanında olmak gerek. O kişi bu platforma adım atarken diğer sunuculara da bir şeyler kazandıracak. Yeni gelen kitle; 200-300 olsa, aktif kalacak kitleyi 50-100'den hesaplasak SA-MP TR için gayet güzel bir sayı. Küçük sayılar hiçbir zaman önemsiz hale getirilemez. Saldırı yapanlarsa sadece bu yeni gelen kitlenin oyun zevkini bozacak başka hiçbir şey değil. Saldırı yapmayı başarı olarak gören insanları gerçekten kınıyorum. Ekibin, saldırılara karşı gerek hukuksal gerek bilişimsel bir politika izlemelerini gerektiğini düşünüyorum.

Zagros

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 18 Nisan 2019, 18:55:22

SA-MP'ı biraz da olsa yaşatmak adına atılan bu adımda onu&&onları sevmeyen insanlar hala sürekli olarak sunucuya saldırı yapmakla meşgul. SA-MP'ı bitirmeye bir adım daha yaklaşıyorlar saldırı yaparken. Saldırılara karşı bütün sunucuların bir politika izlemesi gerekir. En fazla korumayı alsalar da alsınlar yine sorun çıkacaktır tarzı bir söylem yerine, o kişilerin yanında olmak gerek. O kişi bu platforma adım atarken diğer sunuculara da bir şeyler kazandıracak. Yeni gelen kitle; 200-300 olsa, aktif kalacak kitleyi 50-100'den hesaplasak SA-MP TR için gayet güzel bir sayı. Küçük sayılar hiçbir zaman önemsiz hale getirilemez. Saldırı yapanlarsa sadece bu yeni gelen kitlenin oyun zevkini bozacak başka hiçbir şey değil. Saldırı yapmayı başarı olarak gören insanları gerçekten kınıyorum. Ekibin, saldırılara karşı gerek hukuksal gerek bilişimsel bir politika izlemelerini gerektiğini düşünüyorum.

ChesFingo

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 18 Nisan 2019, 18:55:22

+  :helal:

ChesFingo

Alıntı yapılan: DracDonix - 18 Nisan 2019, 17:37:11

Yayıncı'da olsa SA-MP ömrünü uzatacak.

────────────────────░███░
───────────────────░█░░░█░
──────────────────░█░░░░░█░
─────────────────░█░░░░░█░
──────────░░░───░█░░░░░░█░
─────────░███░──░█░░░░░█░
───────░██░░░██░█░░░░░█░
──────░█░░█░░░░██░░░░░█░