GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Şubat 2026, 17:32:18

Fikir

Başlatan Gogh, 01 Şubat 2018, 11:01:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gogh

0dan roleplay modu kodlamıştım, emeğimin karşılığını pek alamadım.Şimdi bir mod daha kodlayacağım hangi tür olsun ve neden o tür olsun yazarsanız sevinirim.

laéx

Şu anda herkez değişik sistemler olan serverlar arıyor ve değişik sistemli server olmadığı için (bana göre öyle)
karışık bir mod kodlayabilirsin mesala freeroam'a benzet hp ya benzet rp ya benzet böyle yaparsan emeğinin karşılığını alırsın bence.

Gogh

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 01 Şubat 2018, 11:24:42

Şu anda herkez değişik sistemler olan serverlar arıyor ve değişik sistemli server olmadığı için (bana göre öyle)
karışık bir mod kodlayabilirsin mesala freeroam'a benzet hp ya benzet rp ya benzet böyle yaparsan emeğinin karşılığını alırsın bence.

Değişik bir sistem aradıklarını sanmıyorum.Daha çok klon sunucularda oynuyorlar.

Nithral

PUBG temelli bir sunucu açabilirsin, sunucuyu açtığında vereceğin güven çok önemli bir nokta. Sağlayacağın güveni oyunculara aşılayabilirsen başaracağını düşünüyorum.

TRSinan28

Piyasada güzel bir TDM yok.Ben TDM kodla derim.

HyperCharge

Shaw

TDM Türkiye'de denendi sonuçlar kısa vadede iyi uzun vadede ise hüsran oldu zira oyuncunun alıştığı konsept ve Projeler TDM gibi Türkiye'de alışılmamış bir konseptin karşısında duramadı.CnR'ye göz attığımızda kullanıcıların yeni sistem/özellikler arandığı söylenmiş ancak 2Pac'in üstlendiği CnR projesinede göz attığımızda değişik sistem/özellikleri içerisinde barındırmasına rağmen "Online Players" istatistiklerine baktığımızda sonucun gene hüsran olduğunu görebiliyoruz, Freeroam'a doğru bakındığımızda ise son zamanlardaki İbiza ve Alesta'nın bir araya geldiği olaylara göz gezdirmiş oluyoruz, kitle iyi ve oyuncunun alışagelmiş tüm istekleri içerisinde barındırıyor haliyle Freeroam fikride daha düşünülmeden hüsran ile biteceğini anlayabiliyoruz, gelelim RolePlay'e uzun süredir SA:MP Türkiye platformunda hizmet/işleyiş sağlayan ilke; Vendetta, diğer bir yanda ise yeni yeni ortaya çıkan Rina, gerek oyuncu kitlesi gerekse anlayış bicimleri ile piyasadaki tüm oyuncu kitlesini elinde barındırıyor sonuç gene hüsran, peki ben ne yapacağım ne yapabilirim ? Hala denenmeyi bekleyen birkaç konsept var bunları sıralayacak olursak;
Gang Wars,Survival-Zombie,Counter-Strike ve PUBG, bunların içinden bazıları uzun vadede bıkkınlık yaratabileceği gibi bazıları ise denemeye değer seçim sizin.

alicaliskan

PUBG modu eğlenceli olur,şahsım adına söylüyorum sunucuda takılırım ve benim gibi bir çok insan takılabilir.

pag

Zombi konseptli bir rpg sunucusu ilgi çekici olabilir.

kelly

I want everything

Excision