GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Şubat 2026, 17:32:20

Fikir

Başlatan Gogh, 19 Ocak 2018, 01:10:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gogh

Arkadaşlar açılacak olan roleplay projemiz için facebook sistemi kodlamayı düşünüyorum,nasıl olur fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

evol

Sıfırdan kodlamak yerine hali hazırda bir sistemi indirerek üzerinde kendinize özel düzenlemeler yapabilirsin, böylece hem hızlı biter hem de sunucunuz için zaman kazanmış olursun.

mtb

Alıntı yapılan: matchless - 19 Ocak 2018, 03:27:34

Sıfırdan kodlamak yerine hali hazırda bir sistemi indirerek üzerinde kendinize özel düzenlemeler yapabilirsin, böylece hem hızlı biter hem de sunucunuz için zaman kazanmış olursun.

Evet böyle daha doğrusu olur.

2017-2026

Gogh

Alıntı yapılan: matchless - 19 Ocak 2018, 03:27:34

Sunucu açıldıktan sonra güncellemelerde getireceğiz sistemi,tabi eğer ilgi fazla olursa.

LanceX

Güzel olur. Mesaj geldiğinde vs. sağ altta bi textdraw belirir ve bildirim sesi çıkar.

Gogh

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 19 Ocak 2018, 13:09:44

Güzel olur. Mesaj geldiğinde vs. sağ altta bi textdraw belirir ve bildirim sesi çıkar.

Üzerinde çalışmaya başladım dediğini yapmaya çalışırım.

Inappropriate

O kadar yapılabilecek sistem varken neden facebook sistemi diye düşünmüyor değil insan. Bence başlangıç için zaman kaybı. Oyuncuları çekecek, kilit sistemler düşünüp kodlaman daha iyi olur gibime geliyor.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Gogh

Alıntı yapılan: Principles - 20 Ocak 2018, 20:54:09

O kadar yapılabilecek sistem varken neden facebook sistemi diye düşünmüyor değil insan. Bence başlangıç için zaman kaybı. Oyuncuları çekecek, kilit sistemler düşünüp kodlaman daha iyi olur gibime geliyor.

Konumuzu incelersen birçok yenilikçi sistem görebilirsin eğer daha da gelişmiş sistem fikirlerin varsa bana ömden belirtebilirsin

Inappropriate

Alıntı yapılan: Hawk - 20 Ocak 2018, 20:55:53

Alıntı yapılan: Principles - 20 Ocak 2018, 20:54:09

Konumuzu incelersen birçok yenilikçi sistem görebilirsin eğer daha da gelişmiş sistem fikirlerin varsa bana ömden belirtebilirsin

İncelememiştim, inceledim ve fikrim yine değişmedi. Çöp sistemi güzel olmuş onun dışında yine yapılabilecek çok sistem var. Ama eleştiri yapıyorum diye taşlamak istemiyorum, yolun açık olsun. Başarılar.  :helal:

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Controbryget

Belirli bir kitleye hitap edebilecek bir düzeye erişmeden bu tarz kişiselleştirilebilir sistem/scriptlerin oluşturulmasına karşıyım doğrusu, zira oyuncuyu sunucuya bağlayacak olan temel unsurların iyi inşa edilebilmesinden sonra oluşturulup kullanıcılara sunulabilecek bu tarz sistem/scriptlerin 2. plana atılması taraftarıyım, fikir özgün ve iyi, şuan için SA:MP Türkiye camiyasında halihazırda yer almayan bir proje fikri,
sadece kullanıcılara sunulacak/sunulması düşünülen zaman aralığının uygun olmadığı taraftarıyım.Başarılar

Gogh

Alıntı yapılan: Controbryget - 20 Ocak 2018, 23:52:19

Belirli bir kitleye hitap edebilecek bir düzeye erişmeden bu tarz kişiselleştirilebilir sistem/scriptlerin oluşturulmasına karşıyım doğrusu, zira oyuncuyu sunucuya bağlayacak olan temel unsurların iyi inşa edilebilmesinden sonra oluşturulup kullanıcılara sunulabilecek bu tarz sistem/scriptlerin 2. plana atılması taraftarıyım, fikir özgün ve iyi, şuan için SA:MP Türkiye camiyasında halihazırda yer almayan bir proje fikri,
sadece kullanıcılara sunulacak/sunulması düşünülen zaman aralığının uygun olmadığı taraftarıyım.Başarılar

Hemen sunmayı düşünmüyoruz fakat şu ana kadar yapılması gereken bir sistem olduğunu düşünüyorum sunucumuzdaki temel sistemler yerine oturdu biraz farklılık olsun dedik :)