GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 01:11:13

Forum Samp

Başlatan ayazcik, 26 Eylül 2020, 07:32:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayazcik

Forum SA-MP'ın dün SSL sertifikası bitti, artık siteye giriş yapmıyor sizce son vermiş olabilirlermi ?

Oner

Ne dediğini anlayamıyorum. SSL sertifikası olmasa da siteye giriş yapılabilir ancak ziyaretçiler için kötü bir izlenim verecektir. Sol yukarıda "güvenli değil" ibaresi bulunur. Ek olarak site seninse ve ödemişsen neden son versinler? Ürüne para vermedin mi?

Discord: Ascendency#7970

flareoNNN

SA-MP'ın resmi forum sitesinden bahsediyor. Söylediği gibi en son SSL sorunu vardı, şimdi de siteye erişilmiyor. sa-mp.com'dan da kaldırmışlar forum seçeneğini. Henüz bir açıklama yok ama bildiğim kadarıyla.

Alpaslan

Alıntı yapılan: flareoNNN - 26 Eylül 2020, 19:35:45
SA-MP'ın resmi forum sitesinden bahsediyor. Söylediği gibi en son SSL sorunu vardı, şimdi de siteye erişilmiyor. sa-mp.com'dan da kaldırmışlar forum seçeneğini. Henüz bir açıklama yok ama bildiğim kadarıyla.
Wiki sitesine girebiliyor musun, yoksa sadece bende mi sıkıntı var?

flareoNNN

Alıntı yapılan: Alpaslan - 26 Eylül 2020, 20:17:38
Alıntı yapılan: flareoNNN - 26 Eylül 2020, 19:35:45
Wiki sitesine girebiliyor musun, yoksa sadece bende mi sıkıntı var?

Girmiyor wikiye

ByHgGlryz

Daha bu gün forum sa-mp'a bakayım dedim forum yok ortalıkta dedim samp bitti her halde bu konuyu görünce yazayım dedim

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

Eamon

Bende burada birisi belki bir şey yazmıştır diye bakmaya gelmiştim. Forumu sanırım kapattılar çünkü sa-mp.com üzerinden de linki kaldırmışlar. Forumu kapattılarsa o kadar arşiv kaybolucak gibi fakat webarchive üzerinden yine ulaşabiliriz bir çok şeye. Umarım kapatmamışlardır.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Backup

SA-MP Geliştiricileri için kötü oldu. Kalcor yine emekleri göz ardı ediyor. Sanırım sa-mp kademeli olarak sona yaklaşıyor. Her ihtimale karşı planlarınız olsun. :)

Heleina

Az önce google aramalarına baktım orada da çıkmıyor site. Sanırım fişi çekmek için hazırlıklar başlamış. Samp forum değerli bir bilgi kaynağıydı umarım içerikler komple kaybolmaz.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Lesion

SA:MP yavaşça ölüyor belli ki. Özetle SSL gibi bir sorun olsaydı düzeltilmesi iki dakikayı almazdı fakat sanırım durum ciddi, forumu her yerden kaldırmışlar. O:MP'nin Client ve SF'leri yayınlamasının tam sırası :p

Rexiun

Yakında SA-MP nin Clienti'de gider

Evilwave

Sprite (404 Fatal Error)

Umarım SA-MP bitmez. Ama bitecek gibi gözüküyor. :(

AKA: Olyshower

TURK-IBIZA :) <3

Rexiun

Gelecekten geliyorum BİTTİ