GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Herkes Fikrini Söylesin

Başlatan Tyusuf, 13 Aralık 2017, 00:48:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyusuf

Alıntı yapılan: kyreqtalous - 16 Aralık 2017, 02:01:42

Alıntı yapılan: Tyusuf - 16 Aralık 2017, 01:16:49

Alıntı yapılan: kyreqtalous - 15 Aralık 2017, 23:51:06

Rus sunucusuna giriyorum, taksideki adamları NJ yaparak öldürüyorum zevkli oluyor. :D
Hepsi bot zaten.

Kardeşim bot değil sen hangi dünyada yaşıyorsun git bi rus sunucuna gir adamlar 800 tane botmu atmışlar  bu 800 bot rol yapıyo öylemi  sana şöyle örnek veriyim.

Adamlar aynı sunucunun 1-2-3-4 ünü açmışlar adamlar yaklaşık 4000 kişiye hizmet veriyo ve sen hepsine bot diyorsun adamlar sunucu açıp botlarımı oynatıyo sizdeki düşünceyi gerçekten anlamıyorum.
"O sunucuya girip bir rol yapmayı dener misin lütfen? Yapabileceğin en fazla şey bir araca binip adama ya Rusça küfür etmek, yada öyle koşmak olacaktır. Böyle laflar savuruyorsun fakat, hiç girip baktın mı? Bu arada, Horizon Roleplay, Rus sunucusu değil. Yanlışlıkla işaret altına aldın galiba. :)"

Bi insan bukadarmı sıkıntılı olur ya horizon roleplay rus sunucusu değil diyo hadi canım bilmiyodum sağol diamond roleplay sunucularını ele almak için orayı komple aldım bunu anlamıcak kadar ufak bi düşünceye sahipsin git ve 5 kişiyle rol yap.

HytreXX

Yeni Nesil,Safari,vendetta Birleşirse 300 Kişi olur Ama sahipleri neder? :hm:

Tyusuf

Alıntı yapılan: Erwin Privser Hard-rp - 16 Aralık 2017, 21:35:08

Yeni Nesil,Safari,vendetta Birleşirse 300 Kişi olur Ama sahipleri neder? :hm:

Yok öyle bişi olmasın da herkes sunucu açmak yerine piyasada 5 sunucu olsa yeter

LanceX

@Tyusuf o çok oyuncusu olan rus sunucularından birine girmiştim, pek de beklenildiği gibi değil. Örneğin LSPD önü perşembe pazarı gibi, heryer birbirine girmiş, sürücüler saçma sapan hareketler yapıyor vs.

Tyusuf

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 16 Aralık 2017, 21:51:26

@Tyusuf o çok oyuncusu olan rus sunucularından birine girmiştim, pek de beklenildiği gibi değil. Örneğin LSPD önü perşembe pazarı gibi, heryer birbirine girmiş, sürücüler saçma sapan hareketler yapıyor vs.

ya illaki bi şekilde zevk alıyosun her alana yayılmış insanlar var çok tercih var.

Tyusuf

japon birliği açıcam şahsen mekanım hazır gelicek varsa ÖM yoluyla ulaşabilirler bana

Levi

Bizler böyle birbirimize çamur atmaya devam ettikçe birleşme olayını unutun. Bulduğu her fırsatta diğer sunucu yönetimlerini suçlayan insanlar, onlara iftiralar atanlar oldukça birleşme olayı hayalden öteye gidemez. Birleşseler güzel olur mu? Tabi ki de güzel olur. 5-10 kişilik sunucularda oynamaktansa 300-400 kişilik sunucularda oynamayı tercih eder herkes.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

mtb

2017-2026