GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 01:14:19

Oyun modu

Başlatan Dyternal, 04 Ağustos 2019, 00:49:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Dünyada açılmayan(benim bildiğim), kodlanmayan(benim bildiğim) bir mod yazdım 2 aydır uğraşıyorum, eğer açabilirsem açmayı düşünüyorum. Sizce tutar mı? run and shoot oyun modu

TRSinan28

Türk SA-MP platformunda ne yazık ki yaratıcı konseptlere olan ilgi yerlerde. Bu oldukça saçma bir şey. Herkes tutturmuş bir RolePlay. Böyle bir platformun tek bir konsepte kitlenmesi üzücü. Şansını bir kereliğine denemeni öneririm. İlk açılışında bir şeyler başarırsan gerisi gelir diye düşünüyorum. Başarılar.  :helal:
Son düzenlenme: 04 Ağustos 2019, 01:10:40 TRSinan28

sweezy

Global bir şekilde açarsan tutar.

Doukanyrdn

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 04 Ağustos 2019, 01:08:50
Türk SA-MP platformunda ne yazık ki yaratıcı konseptlere olan ilgi yerlerde. Bu oldukça saçma bir şey. Herkes tutturmuş bir RolePlay. Böyle bir platformun tek bir konsepte kitlenmesi üzücü. Şansını bir kereliğine denemeni öneririm. İlk açılışında bir şeyler başarırsan gerisi gelir diye düşünüyorum. Başarılar.  :helal:
Demekki insanlar bundan zevk alıyor ki tutturuyor.

TRSinan28

Alıntı yapılan: GarbanReis - 04 Ağustos 2019, 01:40:25
Alıntı yapılan: TRSinan28 - 04 Ağustos 2019, 01:08:50
Demekki insanlar bundan zevk alıyor ki tutturuyor.
Zevk alsınlar da bu kadar sunucu kirliliği niye? Önüne gelen geçen RolePlay açarsa ben buna laf ederim. RolePlay açılmasın demiyorum, açılsın ama abartılmadan. Anlatmak istediğim bu dostum.

Dyternal

Denemeyi düşünüyorum.

_Code

İngilizce dil seçeneği eklemelisin.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777