GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay: Amerikan Ordusu - Ne düşünüyorsunuz?

Başlatan Buzz, 03 Temmuz 2019, 14:20:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikolaiS

Aynı yöne baktıkları, aynı yönde oldukları veya kaç CM birbirine yakın oldukları umrumda değil.
Tek merak ettiğim şey: Neden aynı skin?

Buzz

Alıntı yapılan: NikolaiS - 03 Temmuz 2019, 15:12:21

Aynı yöne baktıkları, aynı yönde oldukları veya kaç CM birbirine yakın oldukları umrumda değil.
Tek merak ettiğim şey: Neden aynı skin?

Bot değilmiş knk maaş kasmak için VDS dahi alanlar varmış yani tamamen tesadüf  :P

Hera

2.5 senedir bot damgası var çünkü yaptığımızı kimse yapamadı ve hayallerindeki sayıya ulaştık. Bu damga yapışmıyor haberiniz olsun. Bot iddaanızı 2.5 senedir kanıtlayamadınız şimdi default skinlerle maaş kasan 1 seviye hesaplarla mı kanıtlayacaksınız, gülünç.

Ricamdır, reklamı Rina adına her yerde sürdürün. Boşuna facebook'a sponsorlu reklama para bayılmayalım.  :cakal:
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 15:18:32 Hera

Jarveus

Bot atması , kazandığını/yaptığı işleri/sistemlerini kalitesini değiştirmeyecek. Sunucu kalitesi düşebilir gözümüzde bot olayi varsa lafım yok. Doğukan başarılı birisi , tanıdığım en kurnaz sunucu sahibi. 👍🏻

Buzz

Alıntı yapılan: Hera - 03 Temmuz 2019, 15:17:11

2.5 senedir bot damgası var çünkü yaptığımızı kimse yapamadı ve hayallerindeki sayıya ulaştık. Bu damga yapışmıyor haberiniz olsun. Bot iddaanızı 2.5 senedir kanıtlayamadınız şimdi default skinlerle maaş kasan 1 seviye hesaplarla mı kanıtlayacaksınız, gülünç.

Ricamdır, reklamı Rina adına her yerde sürdürün. Boşuna facebook'a sponsorlu reklama para bayılmayalım.  :cakal:

Bir dahakine seviyelerede dikkat ederim, ama dediğinin mantığı yok. Oyuna biri girer girmez neden maaş kassın? Aynı anda birden fazla IP üzerinden giriş sağlanabiliyorsa eğer oturum açar adam 5-10 hesap sokar. Bu da oyuncu sayısını yani 600 olan sayıyı 2 ye bölmene neden olur. Bence bunun ile övünmek de doğru bir şey değil. Her sunucu aynı şeyi yaparak oyuncu sayısını 2-3 katına çıkartabilir. Herkesin savunmasıda maaş kasmak için AFK kalıyor olur. İki üç kodlama ile de bot olan kişinin level 1 den yukarı çıkmamasını sağlayıp saatte veya belirli bir süreçte ismini değiştirebilirsin. Zor değil.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 15:22:46 Buzz

Joker

Alıntı yapılan: Joker
Cevap vermek istemiyordum fakat senin de ima ettiğin şeyler var. Bot olduğunu açık açık ima ediyorsun. +600 kişilik bir sunucuda hediye ağacı önünde o kadar insan olması gayet normal bir durum. Bununla ilgili kural ya da politika yok. Kimse AFK kalamaz, para için bekleyemez diye bir ibare yok. Ufak detaylara takılmamak lazım. Bu arada, bir kişi uzun süre boyunca AFK kaldığında, sen de yeni spawn olmuşsan herkesi bir yere bakarken görmen doğal. Nasıl araba içerisinde AFK kalan bir adamın yanında spawnlanınca onu arabanın üzerinde görüyorsan ve oyuna dönünce yönü, yeri değişiyorsa aynı şey. Çorbada benim de tuzum olsun demek için atılmış bir iletiden fazlası olduğunu düşünmüyorum.

Öncelikle merhaba, yukardaki yazımı okumanızı isterim. Yıllardır SA:Mp oynadığınızı söylüyorsunuz, bundan haberiniz vardır zaten. Haricinde maaş için VDS alan arkadaşlar, 2 tane bilgisayarı olup ikisinden de giren kardeşlerimiz var. Skin olayına gelirsek, sunucunun default skinleridir. Maaş kasan adam neden değiştirsin? Bu adamın skin ne işine yarayacak? Önce bunları kendimize sormamız gerekiyor. Buzz'un bir sorusu daha vardı; "20 level default skinli adam, ağacın önünde duruyor?" Bunu da burada cevaplayalım. Sunucu açılalı 2 yıl oluyor. Kural en başından beri yok. 20 level olması absürt bir olay değil.

open.mp Turkey Department Manager

oxygenz

Alıntı yapılan: Buzz - 03 Temmuz 2019, 15:20:58

Alıntı yapılan: Hera - 03 Temmuz 2019, 15:17:11

Bir dahakine seviyelerede dikkat ederim, ama dediğinin mantığı yok. Oyuna biri girer girmez neden maaş kassın? Aynı anda birden fazla IP üzerinden giriş sağlanabiliyorsa eğer oturum açar adam 5-10 hesap sokar. Bu da oyuncu sayısını yani 600 olan sayıyı 2 ye bölmene neden olur. Bence bunun ile övünmek de doğru bir şey değil. Her sunucu aynı şeyi yaparak oyuncu sayısını 2-3 katına çıkartabilir. Herkesin savunmasıda maaş kasmak için AFK kalıyor olur. İki üç kodlama ile de bot olan kişinin level 1 den yukarı çıkmamasını sağlayıp saatte veya belirli bir süreçte ismini değiştirebilirsin. Zor değil.

Kadir bey artık kime iftira atacağınızı,kimi suçlayacağınızı bilmiyorsunuz gidinde sunucunuzu açın

Buzz

Alıntı yapılan: Dreizen - 03 Temmuz 2019, 15:35:57

Ortamda kendini kız diye tanıtıp, sonrada millete iftira atman, garip ve gülünç. :)

Ben ne diyorum sen ne diyorsun, beyninden vücuduna giden hücrelerde sorun mu var? Doktor arkadaşıma yönlendirebilirim.

Joker

Hakaret içerikli iletiler silinmiştir. Tekrarı halinde ceza alacaksınız.

open.mp Turkey Department Manager

lacosapalm

Yönetimin derhal saçma sapan konuları kaldırıp forumun kalitesini düzeltmesi gerekiyor.  SAMP platformunda mahkeme kuruldu'da hakim olup yargımı dağıtıyorsunuz anlamadım ki.  yıl 2019 oldu bırakın artık şu saçma sapan uğraşları. Eğer bot varsa girip oynama birader bu kadar basit. Forumu işgal ediyorsunuz giresimiz gelmiyor foruma.

- S O N

Buzz

Alıntı yapılan: lacosapalm - 03 Temmuz 2019, 15:45:45

Yönetimin derhal saçma sapan konuları kaldırıp forumun kalitesini düzeltmesi gerekiyor.  SAMP platformunda mahkeme kuruldu'da hakim olup yargımı dağıtıyorsunuz anlamadım ki.  yıl 2019 oldu bırakın artık şu saçma sapan uğraşları. Eğer bot varsa girip oynama birader bu kadar basit. Forumu işgal ediyorsunuz giresimiz gelmiyor foruma.

SA-MP Hakkında her türlü bilgi paylaşımını yapabileceğiniz bölüm. Sorularınızı sorabilir, kaynakları aktarabilirsiniz.

Ne düşünüyorsunuz diye soruyorum, bu kurallar dahilinde bir şey.  Bundan şikayetçi olmak yerine her posta Başarılar. yazan arkadaşlardan şikayetçi olmalısınız.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Buzz - 03 Temmuz 2019, 15:48:18

Ne düşünüyorsunuz diye soruyorum, bu kurallar dahilinde bir şey.  Bundan şikayetçi olmak yerine her posta Başarılar. yazan arkadaşlardan şikayetçi olmalısınız.

Özgürlük diye birşey var canısı, Herkese sataşmak yerine herkese barışçıl yorum atan kişileri niye şikayet edelim?

- S O N

DracDonix

Sunucuun kalitesi belli pc yi aktif bırakıp afk olanlar var nede olsa o ağaçtan 5k çıkıyor.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Buzz

Merhabalar, Hera ile discorddan konuştuk. Bana başta spec izni vereceğini sunucudaki tüm oyuncuları specleyebileceğimi söyledi ama özür dileyeceksin dedi. Bende özür dilenecek durum yok etsem etsem TEBRİK ederim başarınızdan dolayı dedim. Sonra R yaparak sen laf anlamayacak adamsın oradakiler bot olmasada sen laf anlamazsın dedi ve  gruptan attı. Discorddan engel yedim. Bu da şüphelerimi x2 kuvvetlendiriyor.  :)
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 18:45:48 Buzz