GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP'ı bitirecek projenin ayak sesleri! Open:MP

Başlatan Jarveus, 21 Mayıs 2019, 03:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

alicaliskan

AnadoluGaming

samp biter ise bir daha canlandıramaz kimse gta v dururken kımse yüzüne bakmaz eski kitle gider ise.

DracDonix

Tutacağını sanmıyorum OpenMP'nin.Çünki artık insanlar değişiklik istiyor sürekli aynı yerde sekip durulur ise sonlarını kendileri getirmiş olur.Eğer dedikleri gibi Anti hile vs. güçlü olur ise ufak bir şansları olur sunucu sahipleri tarafından geçiş sağlanır.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Kraus

OpenMp forumunda gezinirken bir öneri konusuna denk geldim ve incelememe göre konuda GTA'nın içeriğinde yer alan fakat Kalcor onaylamadığı için SAMP'da engellenen bazı animasyonların Open.MP'de kullanılıp kullanılamayacağı tartışılıyor. Bu animasyonlar küçük çocuklar için uygun olmayan hot coffee animasyonları. Konuda çoğu kişi oyunun +18 oyun olduğunu ve oyunun içeriğindeki animasyonların engellenmesini doğru bulmadığını söylüyor. Yöneticiler ve geliştiricilerden de bikaç kişi oyunun bi özelliğini engellemeyi uygun bulmadıklarını söylüyor fakat yaş sınırlaması konusunda endişeleri var. Sonuç olarak konuda kesin bir yargıya ulaşılamamış. OpenMP animasyonlar konusunda bir adım atacak mı acaba?
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2019, 01:31:43 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Xecutioner

Alıntı yapılan: volitina - 21 Mayıs 2019, 20:17:30

Güncelleme: Open:MP'de Türkçe dil seçeneğide bulunacak.

Ünlü olmuşuz, çok sağlam olarak geliyor proje BigETI dayının selamı var.

Jarveus

Alıntı yapılan: Kraus - 24 Mayıs 2019, 01:27:59

OpenMp forumunda gezinirken bir öneri konusuna denk geldim ve incelememe göre konuda GTA'nın içeriğinde yer alan fakat Kalcor onaylamadığı için SAMP'da engellenen bazı animasyonların Open.MP'de kullanılıp kullanılamayacağı tartışılıyor. Bu animasyonlar küçük çocuklar için uygun olmayan hot coffee animasyonları. Konuda çoğu kişi oyunun +18 oyun olduğunu ve oyunun içeriğindeki animasyonların engellenmesini doğru bulmadığını söylüyor. Yöneticiler ve geliştiricilerden de bikaç kişi oyunun bi özelliğini engellemeyi uygun bulmadıklarını söylüyor fakat yaş sınırlaması konusunda endişeleri var. Sonuç olarak konuda kesin bir yargıya ulaşılamamış. OpenMP animasyonlar konusunda bir adım atacak mı acaba?

@Kraus bey bizimle çalışmak ister misiniz ? :)

Çok güzel bir konu ben ilk girdiğimde okudum dillendirmedim burada. Gereksiz bir yazı olur diye düşündüm herhalde. Şimdi fark ediyorum ki Kalcordan ters hareket edip farklı bir haz verme peşindeler. Her SAMPye ters şeyi savunabilir Y_Less ekibi. Bunu sizde yapmadınız dedirtmeye ek zannımca.

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Lé Spîke

Ben o kadar ciddi olacağını sanmıyorum ya. Tutacağını düşünmüyorum. Ya da en azından Sa-Mp'ı bitireceğini...

PhenoMapping

Alıntı yapılan: Spike - 28 Mayıs 2019, 22:48:33

Ben o kadar ciddi olacağını sanmıyorum ya. Tutacağını düşünmüyorum. Ya da en azından Sa-Mp'ı bitireceğini...

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Jizzy

Alıntı yapılan: Spike - 28 Mayıs 2019, 22:48:33

Muteo

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Mayıs 2019, 01:12:41

Tutacağını sanmıyorum OpenMP'nin.Çünki artık insanlar değişiklik istiyor sürekli aynı yerde sekip durulur ise sonlarını kendileri getirmiş olur.Eğer dedikleri gibi Anti hile vs. güçlü olur ise ufak bir şansları olur sunucu sahipleri tarafından geçiş sağlanır.

Dyternal

Konu başlığını görünce aklıma HOI4 oyunundaki "yeni bir savaşın ayak sesleri" haberi geldi.  :helal:

Amper

Açık kaynak kodlu bir şekilde client yönetimi sağlamak mı? Delilik olarak adlandırıyorum. Yukarıda animasyon muhabbetini gördüm Riddick'in yaptığı bir yapay zekanın animasyonları.

Open MP:

QrzR