GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sa-Mp'ın geleceği mobilde mi ?

Başlatan Xchatt, 28 Kasım 2020, 15:22:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Bugun bir mobil sunucu keşfettim doğrudan samp ile mi alakalı bilmiyorum bir Türk Freeroam sunucusu 40-50 kişi çekiyor sanırım %90 mobil iyi bir reklam ile mobil de sampın ilerleyeceğini düşüyorum sizce  :sigara:

HostName: SA-MP JDG FREEROAM TR
Address:  80.253.246.172:7777
Players:  46 / 100
Ping:     29
Mode:     Jdg Freroam Android
Language: Turkish

Sa-Mp 2014-2020

Rexiun

Hiç bir türlüsü ilerlemez... VALORANT'a geçin veya Fivem. Toplayın GTX 1660S , R5 2600 lü sistem mis gibi.

Xchatt

Alıntı yapılan: Rexiun - 28 Kasım 2020, 16:36:32
Hiç bir türlüsü ilerlemez... VALORANT'a geçin veya Fivem. Toplayın GTX 1660S , R5 2600 lü sistem mis gibi.

Birileri sistemini övüyor gibi amma nese :D

Sa-Mp 2014-2020

Rexiun

Alıntı yapılan: Xchatt - 28 Kasım 2020, 17:03:01

Yav kanka 1.5 ay sonra olucak şuan i7 3770k , gtx 1060 var. Ama doğru tespit :muck:  dc den yazbi bana

HasanEfe

Alıntı yapılan: Rexiun - 28 Kasım 2020, 18:27:31

Yav kanka 1.5 ay sonra olucak şuan i7 3770k , gtx 1060 var. Ama doğru tespit :muck:  dc den yazbi bana

gtx 1060 bence kötü bi ekran kartı değil türkiyeye göre yüksek bi ekran kartı

konua gelirsek samp pc deki başarısını kendi kendiliğine bitiriyor samp wiki ve forum kapandı gtamulti gibi platformlarda kötü bir kitle oyuncular zaten ddos ve aimbot dışında birşey bilmiyor diğerleri bu kitle yüzünden oyunu bırakıyor
sunucu sahipleri paraya itaat ediyor modlar paylaşıldıkça kod yazmayı bilmeyen insanalr server kurup kendisi pawn coder zannediyor kimse sıfır mod yazmayı denemeyip server açmayı 2dakikada mysql bağlayıp sunucu ismini değiştirmek biliyor sıfır mod yazanların emeği çöpe gidiyor bu platformda bile herkez diğerine bi kin besliyor neredeyse herkez sanıyorki sadece ben varım dünyada diğerleri umrumda değil sonrada bu gibi platformlar kanser kitleyle doluyor

bence bunun gibi sebepler yüzünden samp türkiey bitiyor mobile konusuna gelirsek bence tutmaz ekranın zaten %30 u tuş-parmak vs. klavyedeki gibi seri hareketler zaten yapılmıyor zaten türkiye ekonomisinde güzel telefon alıp + güzel pc toplamak ölüm gibi ya pc ya telefon

_Code

Bu kurla yakında külüstür dediklerini alamayacaksın GTX 1660S diyorsun, ha belki paran boldur bir şey diyemem ama bu forumun %99'u(bende dahil) dediğin sistemi toplayamaz.

Yapılan mobil uygulamaları resmi uygulamalar değil hepsi modderlar tarafından yapıldı yani gelecek anlamında pek bir anlamı yok. SA-MP'ı kurucusu terketti burda gelecek yok. open.mp'nin de aynı şekilde balon olduğunu düşünüyorum.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Rexiun

Alıntı yapılan: _Code - 28 Kasım 2020, 20:24:24

Bu kurla yakında külüstür dediklerini alamayacaksın GTX 1660S diyorsun, ha belki paran boldur bir şey diyemem ama bu forumun %99'u(bende dahil) dediğin sistemi toplayamaz.

Yapılan mobil uygulamaları resmi uygulamalar değil hepsi modderlar tarafından yapıldı yani gelecek anlamında pek bir anlamı yok. SA-MP'ı kurucusu terketti burda gelecek yok. open.mp'nin de aynı şekilde balon olduğunu düşünüyorum.
Neden toplayamasın anlamadım sabahtan akşama kadar oturmak yerine çalışırsa o kişi gayette toplar ?

Hatta anakartımla ramım hazır psu da hazır hdd,SSD bu kasada var zaten

Ryzen 5 2600
GTX 1660Super

Ikisini biriktirip aldimmi bitti...

Rexiun

Alıntı yapılan: HasanEfe - 28 Kasım 2020, 20:14:23
Alıntı yapılan: Rexiun - 28 Kasım 2020, 18:27:31

gtx 1060 bence kötü bi ekran kartı değil türkiyeye göre yüksek bi ekran kartı

konua gelirsek samp pc deki başarısını kendi kendiliğine bitiriyor samp wiki ve forum kapandı gtamulti gibi platformlarda kötü bir kitle oyuncular zaten ddos ve aimbot dışında birşey bilmiyor diğerleri bu kitle yüzünden oyunu bırakıyor
sunucu sahipleri paraya itaat ediyor modlar paylaşıldıkça kod yazmayı bilmeyen insanalr server kurup kendisi pawn coder zannediyor kimse sıfır mod yazmayı denemeyip server açmayı 2dakikada mysql bağlayıp sunucu ismini değiştirmek biliyor sıfır mod yazanların emeği çöpe gidiyor bu platformda bile herkez diğerine bi kin besliyor neredeyse herkez sanıyorki sadece ben varım dünyada diğerleri umrumda değil sonrada bu gibi platformlar kanser kitleyle doluyor

bence bunun gibi sebepler yüzünden samp türkiey bitiyor mobile konusuna gelirsek bence tutmaz ekranın zaten %30 u tuş-parmak vs. klavyedeki gibi seri hareketler zaten yapılmıyor zaten türkiye ekonomisinde güzel telefon alıp + güzel pc toplamak ölüm gibi ya pc ya telefon
Türkiyeye göre + Eski

_Code

Alıntı yapılan: Rexiun - 28 Kasım 2020, 22:10:56

Neden toplayamasın anlamadım sabahtan akşama kadar oturmak yerine çalışırsa o kişi gayette toplar ?

Ryzen 5 2600
GTX 1660Super

3-4 ay çalışmam lazım o sistem için değer mi? Değmez.
Yurt dışındaki adam tek maaşıyla en baba sistemi topluyor, kader..
Son düzenlenme: 28 Kasım 2020, 22:47:19 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Rexiun

Alıntı yapılan: _Code - 28 Kasım 2020, 22:46:10
Alıntı yapılan: Rexiun - 28 Kasım 2020, 22:10:56

Ryzen 5 2600
GTX 1660Super

3-4 ay çalışmam lazım o sistem için değer mi? Değmez.
Yurt dışındaki adam tek maaşıyla en baba sistemi topluyor, kader..
Donanim Arsivi Almanyanin 1 aylik maasiyla toplamisti amazon'dan. Gerçekten bana kufur gibi gelmisti orada 1.000€ olan sistemin Türkiye'de 10.000TL+ olması...

chmyera

Shade

Mobil üzerinden oyunu önceden saatlerce deneyimlemiş birisi olarak söylemeliyim ki hiçbir ihtimalle tutmayacak projedir. siz mobilden girip pcdeki arkadaşlarınızla oynadığınız zaman sadece sizin değil onlarında oynanışı olumsuz yönde etkileniyor ekranın yarısını zaten parmaklarınız kapattığı için pek rahatta olmuyor ki zaten mobilden olacağı en fazla buydu yani zira daha kötü bir sonuçta bekliyordum ben ilk.
Son düzenlenme: 28 Kasım 2020, 23:11:27 Shade

Alperen18

Açıkcası düşük sistemli kullanıcıların göz bebeği sampın geleceği bulanık , türk hırsız polis sunucuları 20 - 30 kişi arası ilerliyor , eskiden 100 kişiyi geçtiğimiz günleri bilirdim samp bitiyor arkadaşlar eski oyuncular yok eski sunucular yok , roleplay sunucuları sallanmaya başladı , tek bir umut var OpenMP

eowen

ya samp ölmüş adam mobil diyor mal mısınız

Rexiun

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 28 Kasım 2020, 23:47:36
Açıkcası düşük sistemli kullanıcıların göz bebeği sampın geleceği bulanık , türk hırsız polis sunucuları 20 - 30 kişi arası ilerliyor , eskiden 100 kişiyi geçtiğimiz günleri bilirdim samp bitiyor arkadaşlar eski oyuncular yok eski sunucular yok , roleplay sunucuları sallanmaya başladı , tek bir umut var OpenMP
Open MP'nin Discordunda bile Irkçılık var. Ben Open-MP'nin geleceği olduğunu düsünmüyorum.