GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Oyuncuları Nasıl Bir Roleplay Sunucusu İstiyor ?

Başlatan Katya, 05 Aralık 2020, 15:18:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Katya

Merhabalar değerli GtaMulti üyeleri ve Roleplay oyuncuları :)

Yıllardır bir çok sunucu geldi geçti, aralarında iyilerde oldu kötülerde ve günümüze kadar zemin atanda.

Peki günümüzdeki sunuculardan görmek istedikleriniz nelerdir ? Nasıl Bir Roleplay sunucusu istiyorsunuz ?

Katya

kingx

sunucu yönetiminin kendini allah sanmadığı, oyuncu dostu, ara güncellemede gelecek şeyleri ana güncellemede getirmediği, her şeyi hypelayıp balon sistem çıkartan adminlerin olmadığı, gelene geçene küfür etmediği bir admin kadrolu bir sunucu varsa başlayabilirim

Marcy

Adminlerin insanları çok sıkmadığı, sistemleri ile realistik bir ortamı olan, kurucuların kendini oyunculardan üstün görmeyen, 7/24 ortak olan veya isim değiştirmeyen, yeni sistemler yeni fikirler ile açılan sunucular istiyor, şahane ve gerçekçi bir rol ortaım İSTİYOR!

Fakat bu dediklerimi hiç bir sunucu yapamıyor, neden? Çünkü kurucuları bir şey bilmiyor, 2-3 satır kod bilgisi olmayan bir adam bile sunucu açabiliyor fakat oyunculara istediğini veremiyor.

Çok kibirli olan, kendini herkesten üstün gören bir yönetici istemiyor. Yaptıklarıyla övünen birisini istemiyor, örnek vericek olursak bir ARKADAŞIM(ız). Bir sunucuya seni soktu diye sen ayrıldıktan sonra sana laf yapıyor, her yerde *Seni buraya ben soktum, ben olmasam giremeyecektin.* tavırlarına yatıyor. İşte böyle insanlar yüzünden SA:MP Türkiye gelişmiyor.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır