GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vendetta'nın durumu ne halde ?

Başlatan Jarveus, 30 Mayıs 2019, 16:05:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Roleplayer

Açık konuşmak isterim, Vendetta Roleplay eskilerde yeri geldiğinde ( minimum ) 300 oyuncuya ulaşan bir kitleli plarformdu. Pek bu ilginin düşmesinin sebebi neydi? 19'un açılması, Rina'nın gündeme gelmesi ve diğer rakip suncular mıydı? Hayır, Vendetta'nın oyuncularının gitmesinin sebebi bunlar değildi arkadaşlar. O kitleyi tanıyan ve bilen insanlar, sunucuda stabil olduğunu bilen insanlar.

Ne yazık ki oyuncuların gitmesinin ana sebebi sunucu ekibinin "rahat - stabil bir oyuncu kitlesine sahip olduklarını" ve "kürkçünün dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır düşüncesiyle bırakan herkesin geri dönecekleri"  düşüncesine sarılıp oyuncu kitlesini boşlaması oldu. Açılan AR-GE'lere aylarca bakılmadı, karakter başvuruları öyle unutldu ki yeri geldiği zaman başvuru yapan kişi bile başvuru yaptığını unuttu. Oyuncu şikayetlerine bakılması neredeyse 3-4 haftayı buluyordu. Bu gidişat ilerleyince ve sunucu 200'e inince yine ilgilenmediler, fakat görüyorum ki oyuncu sayısı 100'e düşünce şimdi en azından karakter başvuruları, ARGE'ler ve oyuncu şikayetleri gibi durumların üzerine düşüp oyuncularla bir nevi ilgi göstermeye çalışıyorlarmış.

Ama ne yazık ki insanlar, en azından çoğu insanlar sizin sahip olduğunuz düşüncede olmadığı için Vendetta'dan ayrılan kitlenin çoğu geri dönmedi ( buna bende dahil birisi olarak yazıyorum ). Konuşmayı bitirmeden önce de şu notu düşmek isterim, demek ki kürkçünün dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanı olmuyormuş değil mi Vendetta?

trabzon

Alıntı yapılan: Roleplayer - 28 Haziran 2019, 07:46:03

Konuşmayı bitirmeden önce de şu notu düşmek isterim, demek ki kürkçünün dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanı olmuyormuş değil mi Vendetta?

Yasak olduğunu bilmesem, Vendetta olarak hesap açıp; "Evet" yazardım.

- Güzel konuşma olmuş eline ve zamanına sağlık.

smehmetcoban

Bu saçma sunucunun başında Cyndylan gibi bir tip olduğu sürece o sunucunun gideceği bir yer yok. Basit bir eleştiriyi bile kabul edemeyen, saçma bir insan. Yönetim ekibini tam bilmiyorum ancak onlarda da pek ışık göremiyorum.

Aman rahatımız bozulmasın Ali Rıza Bey diye takılan kişiler mevcut. Esas bu kişiler de söylenmeye başladığı zaman Vendetta'nın durumunu göreceğim ben. İnsanları sözde Ar-Ge ile oyalayan, kafalarına göre sunucu kapatıp açan ve bir açıklama ihtiyacı bile duymayan bir yönetime sahip. Bu kafayla o sunucudaki oyuncu sayısını daha fazla sabit tutamazlar.

Craowin

Batmaya doğru ilerliyor, eskisi gibi değil.

iCrystal

Doukanyrdn

Vendetta RPG nin yeni adminleri hakkında ne düşünüyorsunuz adamlar yılların ihlal zincirini oluşturan Adigecale denen bir adamı yetkili yapmışlar.Gelene geçene saçma sapan ceza veriyor ve ek olarakta bu elemanın eskiden çetesi vardı siyahi çetesinden ortakları yeni bir birlik açtı ve o birlik hakkında kim şikayet açarsa adam o kişiyle uğraşıyor.

Leviathan

Alıntı yapılan: smehmetcoban - 29 Haziran 2019, 00:23:21
Bu saçma sunucunun başında Cyndylan gibi bir tip olduğu sürece o sunucunun gideceği bir yer yok. Basit bir eleştiriyi bile kabul edemeyen, saçma bir insan. Yönetim ekibini tam bilmiyorum ancak onlarda da pek ışık göremiyorum.

Aman rahatımız bozulmasın Ali Rıza Bey diye takılan kişiler mevcut. Esas bu kişiler de söylenmeye başladığı zaman Vendetta'nın durumunu göreceğim ben. İnsanları sözde Ar-Ge ile oyalayan, kafalarına göre sunucu kapatıp açan ve bir açıklama ihtiyacı bile duymayan bir yönetime sahip. Bu kafayla o sunucudaki oyuncu sayısını daha fazla sabit tutamazlar.
Gerekli yorumu yapmış kendisi.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

bangbang

Bakımda
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2021, 01:22:06 bangbang

Eamon

Yönetimi aşırı ilgisiz buluyorum ve sunucu sistem açısından geride kaldı onun dışında güzel bir düzeni var.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

chatt

Yıllardır adını duyarım hiç görmek, girmek nasıp olmadı Safari, Rina ne kadar yerin üstündeyse Vandetta bi o kadar yerin altında

Oner

Vendetta'nın adı kolay kolay bitmez. Fark eder misiniz bilmem ama gündüz 50 kişi varken geceleri 150-200 kişi oluyor. Neden mi? Başka sunucularla ilgisi olmayan, sadece eğlenmek için girmiş +25 yaş bir kitle var. İşinden ya da okulundan geliyor, Vendetta RPG giriyor ve yatıp uyuyor. Bu adamlar gündemi takip etmediklerinden ve sadece Vendetta'da eğlendiklerinde kemik 100 kişilik kitlesini kaybetmeyecektir. Birçoğunun çocuğu var. En kötü ileride kemik kitleyi çocukları oluşturur. :D Bu arada Cynydlan neden hiçbir sunucuyu takip etmiyor bilmiyorum. Ya da aramızda farklı nicki var. O kadar kişi arkadaş eklidir. Discord'da hiç bir ortak arkadaşımız yok. Birde bu adamın Twitter'inde neden "benzer" olarak Batuhan Tonga çıkıyor?

https://media.discordapp.net/attachments/731164603110785094/731641010991661137/unknown.png

Discord: Ascendency#7970

sYF

bekointhehood

Hortlatalım. Saygı, sevgi ve özlemle.

Eamon

Sistem açısından çok geride kalmışlardı ve çok geç adım attılar.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.