GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP'de gelişme var mı?

Başlatan Celsius, 09 Temmuz 2018, 15:29:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Batuhan

Alıntı yapılan: RECEP - 13 Temmuz 2018, 16:50:12

Alıntı modla açılıp bırakın ediltlenmeyi dokunulmayan serverler sürekli tutuyor bu da emek verenleri bırakmaya veya alıntı modla server açmaya zorluyor. İşte bu yüzden platformun kalitesi her geçen gün düşüyor.
Sadece bu mu düşürüyor? Tabii ki de hayır. Kalcor'un 0.3.DL'yi çıkarıp ve reklamını tam olarak yapmaması (sa-mp.com'a eklememesi) platformu ikiye böldü. Ayrıca her geçen gün yeni yeni hileler çıkıyor.

Dün efsane olan serverler bugün bu yüzden yok.

Kesinlikle hak veriyorum  :helal:

Pawnotürk platformunu gereksiz ve zaman kaybı olarak düşündüğü için bıraktı.

yalindumantr

Pawn geliştiricilerinin zekasına bağlı olarak sistemler artabiliyor/azalabiliyor.. Vendetta'a bakarsak hangi kafada olduklarını anlayacaksın.. Buna nazaran SA-MP geliştiricileri de ne kafada anlamıyorum, belli saatlerde SA-MP aktif oyuncu sayısı yalan söylemeyeyim 25 bini geçiyor bu aslında çok iyi bir rakam, Steam'da onaylı oyunlar bile 5-6k zor görürken 12-13 yıllık bir oyunun bu kadar ilgi görmesi şaşırtıcı ama geliştiriciler değer vermiyor 3-4 yılda bir Client güncelleniyor MTA öyle değil adamlar neredeyse her 6 ayda bir küçük yeniliklerde olsa bir şey katıyorlar.

Zeta

MTA ciddi anlamda getirdikleri yeniliklerle ve sunucu açan kişilerin hırslarıyla daha iyi hale gelen bir platform haline geldi.SAMP içinse önüne gelen alıntı modlarla saçma sapan içeriklerle sunucu açarak insanların sunucuya umut bağlamasını istiyor ve 2 - 3 ay sonra sunucuyu kapatıyorlar.Bağzı sunucular yaptığı yeniliklerle kendini yaktı.SAMP'ın ömrünün az olduğunu düşünüyorum.

Ryder[Bloodz]

Alıntı yapılan: Zeta - 14 Temmuz 2018, 13:00:28

MTA ciddi anlamda getirdikleri yeniliklerle ve sunucu açan kişilerin hırslarıyla daha iyi hale gelen bir platform haline geldi.SAMP içinse önüne gelen alıntı modlarla saçma sapan içeriklerle sunucu açarak insanların sunucuya umut bağlamasını istiyor ve 2 - 3 ay sonra sunucuyu kapatıyorlar.Bağzı sunucular yaptığı yeniliklerle kendini yaktı.SAMP'ın ömrünün az olduğunu düşünüyorum.

Hak Veriyorum.

Veoper

Alıntı yapılan: Zeta - 14 Temmuz 2018, 13:00:28

Ruslar,Romenler,Balkanlar bu konuda hala istikrarlı ve hala piyasanın en büyük oyuncu kitlelerini elinde barındırıyor, çıkıp biri Türkiye SA-MP platformunu şaşırtacak bir proje ile piyasaya adım atmadığı sürece evet; SA:MP'ın Türkiye'deki yeri git gide son bulacak.