GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP ile tanışma anınızı anlatın!

Başlatan Dwain, 07 Ekim 2018, 20:49:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: memati - 06 Kasım 2018, 16:29:31

Semih abi hiç bir zaman ''Ben kurdum,ismini ben koydum falan demedi.Ayrıca Eski nicki IIISEMİHIII idi.
[/quote]
Memati biraz bilgi edin.Semih çok dedi ben kurdum ben kurdum diye hatta ben sormuştum anlamı nedir, seninmi vs felan diye pmden bana cevabını vermişti.Tam nedediğini hatırlamıyorum ama benim ve ilk ben kurdum vs. Demişti.

ArdaKndirmaz

Samp`a 2016`da başladım. Samp`ı öğreten arkadaşıma çok teşekkür ederim. Genellikle HP serverlerinde takılıyorum

Sametefeoz

O zamanlar iyi bilgisayarım yok, yıl 2012 falan internetten düşük boyutlu online oyunlar diye falan araştırıyorum :D sonra karşıma samp çıktı san andreası biliyordum ama onlinesi olduğunu bilmiyordum sonra freerooma başladım 2014de bıraktım 2017de geri başladım şu an roleplay oynuyorum

ace

2010 Yılında ve öncesinde hep komşuya gidiyordum GTA San Andreas oynuyorduk TR Yama falan kurmuştuk (Türk arabalarının olduğu) Bir kere daha gittiğimde sampta meslek sunucusu oynuyordu bende beğendim beraber oynuyorduk 3 tane çekiciyle arabaları çekiyorduk öylesine sonra HP'Yi keşfettik 1 kere meslek sunucusu oynadıktan sonra hep HP oynadım.

Dyternal

Dayımın bilgisayarında internette gezerken 2014 yılında indirdim. 1 gün oynayıp bıraktım 2015'te geri başladım.

therongreyjoy

Karşı komşunun oğlu oynuyordu,hoşuma gitti.7 yaşımda falanım.Tabi o zamanlar DM sunucularında takılıyoruz.Güzel günlerdi.

Leeroy

...
Son düzenlenme: 09 Nisan 2020, 16:43:32 Leeroy Sebep: -

TwilSS

Ben küçüklüğümden beri yani 2014 yılından beri belkide daha eski, youtube'de gta san videoları izleyen bir çocuktum. Ama türk kanalları değil yabancı kanalları. Onları izlemekten çok zevk alırdım. Bir gün bir yabancı stun videosu gördüm. Videoda flatpedler ile stun yapılıyordu çok zevk almıştım izlerken. Sonra samp'ı indirmeyi denedim ama başaramadım. Yaşım küçük olduğundan ve ingilizcem sıfır olduğundan arayüzü çözemedim ve samp olayını boşvermeye çalıştım. Ama arada yine videolarını izliyordum. İçimde bir ukteydi hep benim için samp oynamak. Birgün kurulumu bir misafirliğe gittiğimizde başardım. Okadar sevinmiştimki. Bir rus sunucusuna girip Zombie vs S.W.A.T. modunda oynamıştım. 2015 yılında arkadaşım Bora'yıda olaya davet edip(safarideki adı Yuksel_Atmaca) beraber türk dm ve freeroam serverlarından saatlerce oynadık. Biz sampı bıraktığımızda birgün bir video ile karşılaştım. Yeni nesil roleplay tanıtım videosu.  Bir gün sonra kuzenlerime gittiğimde hemen hepsine videodan ve roleplay'dan yarım yamalak bahsettim.
Ben:Olm roleplay diye bişey var gerçek hayatta gibisin rol yapıyon adma soyuyon.
Kuzenim: Hadi ya? e güzelmiş.
Ondan sonra başladık işte bir saat yeni nesil roleplay denedik ama sıkıldık. Sonra safariyi gördük. Hadi deneyelim dedik. Safariyi oynamaya başladık ve gerçekten zevkliydi. Ben tabi hala rol bilmiyor /b'den insanlara yazmaya çalışıyordum. İnsanlarda düşük level olduğum için benden kaçıp uğraşmamaya çalışıyordu. Bir gün bir siyah sand kingli adam geldi yanıma. pm den atla dedi sana birşey dicem. Merak edip bindim. Beni pizzacıdan uzaklaştırıp sessiz bir yere götürdü ve roleplayı pm yolundan anlattı o koca yürekli adam. Daha sonra roleplayımızı geliştirdik ve roleplay oynamaya devam ettik.

ChaoS

2013'de SA:MP'yi biliyordum sevdiğim bir oyundu TR-HP'de başladı samp serüvenim şuanda devam ediyor.

Abode After Effetcs

Abode Premiere Pro

AYN3F

2005 Vice City
2007 San Andreas
2009 SA-MP....

ProF_TR34

Sampa Başladıgım Seneyi Falan Hatırlamam Hatırladıgım 2 Şey Var Sunucu İsmi Turkish Power Freeroam Klan İsmi CosaNostra Kısaca  [cN]   :D

wowglarfist

Bilmem kaç yıl önce, internet kafe içerisinde bir dostumun vesile olmasıyla başladı. Roleplay sevmeyen biri olarak, bir süre sonra tutkunu oldum. İlk roleplay macerama, ay yıldız isimli bir sunucuda başlamıştım. Tabi ki, yanlış hatırlamıyorsam.

Enkei

Çocukluğumdan beri oynadığım San Andreas'ın single modundan sıkılmıştım. İnternette araştırma yaparken keşfetmiştim ve bu yıllar sürecek bir maratonun başlangıcı oldu. :)

TheLucifer

15-16 Yaşlarıındayım Komşunun Oğlu Çağırmıştı Bilgisayarımda Leptoptu Aldım Gittim Gtanın onlinesi varmı diye araştırdık Sampı Bulduk Lodos Hp de Başladım Uzun Bir Süre Oynadım Sonradan Kapandı Emeklerim Çöp Oldu Diye Bir daha Sampı Açmam Diyordum Creation Gaming Açılmış oraya göz atayım derken bağımlı oldum gecelere kadar oynadım 12k skor yaptım Kötü Bir Olay Sonucu Sınırsız Ban yedim Yine Açmayacağım dedim sampı Sonradan Rota Açıldı Tanıdıklar Vardı Yetkili VS Oldum Belli Sebeplerden Dolayı İstifa Ettim Arena Gamingde Tekrar Yetkili Oldum ONDAN SONRA HAYATIMIN Kararını Aldım Herkes Sunucu Açıyorda Ben Niye Açamıyorum Dedim Ve Açtım
Son düzenlenme: 12 Mayıs 2019, 10:47:02 KodadıKosma

Özkan

..
Son düzenlenme: 24 Haziran 2020, 12:47:53 Özkan