GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:Mp - Kalcor projeyi bitiriyor. SON

Başlatan Joker, 07 Kasım 2019, 20:16:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 07 Kasım 2019, 20:56:19
Regl dönemlerin sana hiç yaramıyor eski dost.
Alp abi yaşıyor musun sen ya

Joker

Alıntı yapılan: Real. - 08 Kasım 2019, 00:07:54
Konuyu biraz farklı yerlere çekmişsiniz, projeyi bitiriyor vs.
Kalcor'un kendi söylediği şey. Benim ise başlıkta vurgu yapmak istediğim şey; 0.3DL'i bitirmesiydi. Umurunda olmadığını, artık uğraşmayacağını kendi belirtiyor.

open.mp Turkey Department Manager

Hera

Kalcor'un Y_Less ve LS-RP'ye hafiften bir nefreti oluşmuş. Savaşacağını belirtiyor. Zaten artık düşmanı olarak gördüğü Y_Less'e bu topluluğu bırakacağını düşünmüyorum. 0.3.9 güncellemesinde bir şeyler patlatacak, sevmeyen 03DL'de kalır olur biter.

Konunun başlığı bana yanlış geldi, Kalcor bu hafta bazı iletilerinde ise SA-MP'a geri döndüğünü ve başka oyunlarında sarmadığını da belirtti. Bulursam atarım.
Son düzenlenme: 08 Kasım 2019, 00:47:18 Hera

cho95

Alıntı yapılan: Hera - 08 Kasım 2019, 00:46:12

Kalcor'un Y_Less ve LS-RP'ye hafiften bir nefreti oluşmuş. Savaşacağını belirtiyor. Zaten artık düşmanı olarak gördüğü Y_Less'e bu topluluğu bırakacağını düşünmüyorum. 0.3.9 güncellemesinde bir şeyler patlatacak, sevmeyen 03DL'de kalır olur biter.

Konunun başlığı bana yanlış geldi, Kalcor bu hafta bazı iletilerinde ise SA-MP'a geri döndüğünü ve başka oyunlarında sarmadığını da belirtti. Bulursam atarım.

2 gün önce mmartinn discord sunucusundan bir post attı ve insanların bu duruma karşı görüş bildirmesini istedi, LS RP SA-MP'ın en köklü sunucularından bir tanesi, ilklerin de piyasadaydı. Nefreti oluştuğunu sanmıyorum fakat arada bir gerginlik olduğunu biliyorum. Aynı şekil de Kalcor geçenler de SA-MP'a döndüğünü belirten bir post atmıştı geçmişte(1 ay önce), algı yanlış olmasın kesinlikle. Kalcor'a akıl veren çok, SA-MP'ın kodlarını açık kaynak haline getirmesini talep eden de çok fakat bunu asla yapmaz.

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

Casper007

Kalcor daha dün mesaj attı, samp geliştirme artık olmayacak 0.3.9 son diye.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=670043&page=103

cho95

Alıntı yapılan: Casper007 - 08 Kasım 2019, 01:56:24
Kalcor daha dün mesaj attı, samp geliştirme artık olmayacak 0.3.9 son diye.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=670043&page=103

Bu komite bu sene 14 yılını tamamlayacak, geliştirme getirmese bile bunun yollarını oyuncular bulur. İstediği kadar güncelleme getirmesin Kalcor'u tanıyorum, son 2 senedir DL güncellemesiz duruyor fakat piyasa ayakta, 13 senedir buradayım bir son olacağını görmüyorum, taa ki bu adam topluluğu tamamen kapatana kadar.

"One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever."
"1881-1938"

lacosapalm

Son güncellemeden sonra birdaha güncelleme yapmayacağını söylesede Y_Less'e inat birşeyler yapabileceğini düşünüyorum. 13 Senede "2004" çıkışlı bir oyun için çok iyi serüven yaşattı bize. :oku2:  :okumak:

- S O N

ayazcik

Noluyo lan ben Rina giremeyecekmiyim şimdi döverem ha vipim biter

Yada safaride dm atmayacakmıyım?

Reyizler, fivem ragemp diyorsunuzda sorsanız keşke bizim patatesler onu açıyormu?
Son düzenlenme: 08 Kasım 2019, 06:26:59 ayazqesqin

Tektabanca

Alıntı yapılan: Unknown - 07 Kasım 2019, 21:06:10
SAMP'nin sonu böyle olmamalıydı. Kalcor boşu boşuna kendine haksızlık etmiş, olan emeğine oldu.

Katılıyorum , böyle bitmemeliydi.

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

enes020020

NikolaiS

Bu yıl içerisinde gerçekleşmesini beklemediğim olaydır, 2020 senesinde resmi olarak yıl ortasında resmi bir açıklama ile resmen proje durdurulabilir. Umarım ki o zamana kadar OPEN:MP bir Alpha çıkarabilir.

qyaje

Alıntı yapılan: Wroozy - 07 Kasım 2019, 21:08:04
Bizim verdiğimiz o kadar emekler ne olacak?
Haklısın bir servera fazlasıyla para yatırdım ve simdi hepsi boşa gidiyor.

qyaje

Alıntı yapılan: ayazqesqin - 08 Kasım 2019, 06:25:42
Noluyo lan ben Rina giremeyecekmiyim şimdi döverem ha vipim biter

Yada safaride dm atmayacakmıyım?

Reyizler, fivem ragemp diyorsunuzda sorsanız keşke bizim patatesler onu açıyormu?
Haklısın.
Son düzenlenme: 08 Kasım 2019, 13:20:27 Joker Sebep: Tüm karakterler büyük olamaz.

qyaje

Alıntı yapılan: _Code - 07 Kasım 2019, 23:12:53
Open.MP şaha kalkacak anlaşılan bazılarımız open.mp yi çıkmadı diye kötülemiş bu çok saçma adamlar baştan samp yapıyor.

https://www.open.mp/progress

Buradan gelişim sürecini takip edebilirsiniz.

Kalcorun bir anda bunu yapması saçmalık o fonksyonlar kalkarsa oynanacak server kalmaz, net.

#savedl ile destek versenizde adam takmayacak bu kararı verirken sizi düşünmedi şimdi mi düşünecek?

open.mp yi bekleyin derim hem anti hilesi var hemde Türkçe.

Rina Roleplay adlı sunucuya SA:MP'a başladığımdan beri oynamakdayım yeni MP çıkıyor diye Rina Roleplay ve Safari Roleplay sunucu sahipleri sistem kodlarini alip oraya geciremez çok kolay birşey değil.

Radless

Alıntı yapılan: qyaje - 08 Kasım 2019, 10:45:08
Alıntı yapılan: _Code - 07 Kasım 2019, 23:12:53
Open.MP şaha kalkacak anlaşılan bazılarımız open.mp yi çıkmadı diye kötülemiş bu çok saçma adamlar baştan samp yapıyor.

https://www.open.mp/progress

Buradan gelişim sürecini takip edebilirsiniz.

Kalcorun bir anda bunu yapması saçmalık o fonksyonlar kalkarsa oynanacak server kalmaz, net.

#savedl ile destek versenizde adam takmayacak bu kararı verirken sizi düşünmedi şimdi mi düşünecek?

open.mp yi bekleyin derim hem anti hilesi var hemde Türkçe.

Rina Roleplay adlı sunucuya SA:MP'a başladığımdan beri oynamakdayım yeni MP çıkıyor diye Rina Roleplay ve Safari Roleplay sunucu sahipleri sistem kodlarini alip oraya geciremez çok kolay birşey değil.
Denilene Göre Open MP pwn destekliyecekmiş eğer öyle olursa bayada kolay olur (kodlardada değişiklik olmazsa).

"Life's too short to hold grudges."