GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

MultiPlayer Ajansı (Transfer , Bırakma & Atılma , Eleştiri)

Başlatan Jarveus, 10 Mayıs 2019, 21:23:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tao

Alıntı yapılan: Dodo - 14 Mayıs 2019, 17:54:23

Dedi Safari tarihinin en APci ve torpilci A6sı

en APci ? Hahahaha, Alperenin ve Enesin evleri en güzel yerlerdeyken ben hiç bir zaman kendime çıkar sağlayacak bir taşıma yapmadım.
Soy Rezidans'a Alperen izin verdi yaptık parasını Enes ile bölüştük.
Eski A4 Cihan'ın evi objelerle kaplıydı, bunu yapan da Alperen kendisi çok iyi bilir.
Kimse bana AP yaptın demesin, benim yaptığım APler en fazla hapisten çıkarmak ya da ışınlanmaktır, hapisten çıkarmayı hepiniz bir şekilde birisini ikna ederek yapıyorsunuz, ışınlanmayı biraz aykırı kullanmış olabilirim ama BU EN APCİ kavramına girmez.
Gece Buğra abiniz aduty geçip hile kullanıp kızları gezdirirken aklınız neredeydi, tabii siz taraflı olmayı da çok iyi bilirsiniz, onlarca şikayetime rağmen hiç bir şey yapmayan Alperen bana gelip burada adamlık dersi de vermesin.
Dinime küfür eden müslüman olsa.
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2019, 18:44:33 Horizon
Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

NikolaiS

Alıntı yapılan: Horizon - 14 Mayıs 2019, 18:34:48

Alıntı yapılan: NikolaiS - 14 Mayıs 2019, 18:31:40

"bayrağa söven Sedatla" derken ki kanıtını buraya atmanı istiyorum, atar mısın?
Türkiye içerisinde İzmir şehrinde yaşayan bir Türk vatandaşıyım, nasıl böyle sözler sarfedebiliyorsun?
Bir yıl önce olan bir grupta ki grupta bir millet bayrağından daha çok tanrılara veyahutta ailevi değerlere kadar söven kişiler varken "Bayrak Direği" ile ilgili olan cümlem ile yargılamaya çalışıyorsunuz, ayıptır ve günahtır Akın.
Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum, şahsıma ait olduğu için yorum yazma gereği duydum burada. Tekrar diyorum 'Bayrak direği' ile olan cümlemi direkt bayrak ile bağdaştıramazsınız, Türk'üm ve Türklüğümü de koruyorum. Beni yakından bilen kişiler böyle bir cümleyi bağdaştıramıyacağımı bilir.
Teşekkürler, herkese de sunucularında bol şanslar.

Benim sana attığım bir itham yok, zamanında Doğancan bunu böyle lanse ettiği için bu şekilde konuşmak zorunda kaldım, seni kırdıysam affola.

Dediğim gibi tartışmaya katılmak gibi bir amacım yok ismim geçince kendimi tutamadım kusura bakma.

volitina

Sadece sunucular arasında geçen transfer/atılma/ekibe alınma gibi içerikli bir konuyu tam olarak tartışma alanına çevirmeniz saçmalıktan başka birşey değil, kavgayı ÖM üzerinden yaparsanız konu kirlenmez, umarım anlayışla karşılarsınız.

Jarveus

Alıntı yapılan: volitina - 14 Mayıs 2019, 18:41:21

Sadece sunucular arasında geçen transfer/atılma/ekibe alınma gibi içerikli bir konuyu tam olarak tartışma alanına çevirmeniz saçmalıktan başka birşey değil, kavgayı ÖM üzerinden yaparsanız konu kirlenmez, umarım anlayışla karşılarsınız.

Forum siteleri tartışma yeridir. Üslup bozan yok. Her şey herkesin gözü önünde olacak artık. Kimse kimsenin arkasından konuşmayacak.

volitina

Alıntı yapılan: Jarveus - 14 Mayıs 2019, 18:46:43

Alıntı yapılan: volitina - 14 Mayıs 2019, 18:41:21

Forum siteleri tartışma yeridir. Üslup bozan yok. Her şey herkesin gözü önünde olacak artık. Kimse kimsenin arkasından konuşmayacak.

Böyle ilerlerse sıkıntı yaratacağından yorum atma gereği duydum Atalay ağabey, dediğin gibi olsun.

Zeta

Alıntı yapılan: Horizon - 14 Mayıs 2019, 18:37:30

en APci ? Hahahaha, Alperenin ve Enesin evleri en güzel yerlerdeyken ben hiç bir zaman kendime çıkar sağlayacak bir taşıma yapmadım.
Eski A4 Cihan'ın evi objelerle kaplıydı, bunu yapan da Alperen kendisi çok iyi bilir.
Kimse bana AP yaptın demesin, benim yaptığım APler en fazla hapisten çıkarmak ya da ışınlanmaktır, hapisten çıkarmayı hepiniz bir şekilde birisini ikna ederek yapıyorsunuz, ışınlanmayı biraz aykırı kullanmış olabilirim ama BU EN APCİ kavramına girmez.
Gece Buğra abiniz aduty geçip hile kullanıp kızları gezdirirken aklınız neredeydi, tabii siz taraflı olmayı da çok iyi bilirsiniz, onlarca şikayetime rağmen hiç bir şey yapmayan Alperen bana gelip burada adamlık dersi de vermesin.

Bi kere benim evim en güzel yerde değildi tamammı  :dur:  :anons:  :elsalla:
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2019, 22:19:45 Zeta

Unknown

AnadoluGaming

Kraus

Tamam Akın abi büyüksün adamsın biz değiliz :D sanal ortamda adamlık dersi kimsenin haddine değil verecek olsam da herkese beleş yaparım senden para alırım :D maaşlı admin olmak isteyen paragöz akın bey yeni yerinizde sigortanızı da yaparlar inşallah başarılar :D bu mesaja da tekrar sallamayın mümkünse akın bey herkesin başı döndü.
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2019, 23:10:20 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Jarveus

Yeni haberler eklendi , bilgilendirmeler için teşekkürler. Yeni sunucu açılışlarında fark edilmeyen ve duyduğumuz girişimleri dile getirmeye çalışıyoruz.

Not ; Konuyu dört günde ilgi seline tuttuğunuz için teşekkürler sizleri eğlendirdiysem ne mutlu bana. :)

Dr.Dodo

Sedat'ın alınmasında benim yapabileceğim bir şey yoktu. @Zeta ya sorabilirsin. Sedat'ı alıyom kavga çıkartma dedi tamam dedim. Aynı ekipte sıkıntı çıkmasın diye arayı düzeltmek zorunda kaldık. Sorunları çözdük. Ama ekibe alınmasaydı çözebileceğimizi sanmıyorum. Zorunluluktan oldu yani. Benim bahsettiğim konu bile isteye bunun olması. Seni bilen biliyor Akın. Burada ben az AP yaptım ayağı yapma. AP'dan ben A5 düşüp bırakmadım.

Ha şu da beni üzmüyor değil. Kim bırakıp/atılıp gidince üzüldüysem çoğu bana düşman oldu. Burada duygularımla hareket etmeme engel oldu. Normalde ben insanları bu kadar kırabilen biri değilken bu hale dönüştüm. SA-MP alemi bana kötü şeyler kattı. Şimdi niye devam ediyorum? Çünkü yarı yolda bırakmamam gereken bir kardeşim var. Çoğu kişi beni yarı yolda bıraktı. Ben onu yarı yolda bırakmayacağım.
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2019, 23:25:39 Dodo

Tao

Alıntı yapılan: Dodo - 14 Mayıs 2019, 23:16:12

Sedat'ın alınmasında benim yapabileceğim bir şey yoktu. @Zeta ya sorabilirsin. Sedat'ı alıyom kavga çıkartma dedi tamam dedim. Aynı ekipte sıkıntı çıkmasın diye arayı düzeltmek zorunda kaldık. Sorunları çözdük. Ama ekibe alınmasaydı çözebileceğimizi sanmıyorum. Zorunluluktan oldu yani. Benim bahsettiğim konu bile isteye bunun olması. Seni bilen biliyor Akın. Burada ben az AP yaptım ayağı yapma. AP'dan ben A5 düşüp bırakmadım.

Ha şu da beni üzmüyor değil. Kim bırakıp/atılıp gidince üzüldüysem çoğu bana düşman oldu. Burada duygularımla hareket etmeme engel oldu. Normalde ben insanları bu kadar kırabilen biri değilken bu hale dönüştüm. SA-MP alemi bana kötü şeyler kattı. Şimdi niye devam ediyorum? Çünkü yarı yolda bırakmamam gereken bir kardeşim var. Çoğu kişi beni yarı yolda bıraktı. Ben onu yarı yolda bırakmayacağım.

Düşme sebeplerimden birisi ışınlanmak birisi elimde M4 olması farklı konseptte birlikte iken.
İlki AP doğrudur, bilmeden konuşunca pek iyi olmuyor.

Alıntı yapılan: Kraus - 14 Mayıs 2019, 22:53:54

Tamam Akın abi büyüksün adamsın biz değiliz :D sanal ortamda adamlık dersi kimsenin haddine değil verecek olsam da herkese beleş yaparım senden para alırım :D maaşlı admin olmak isteyen paragöz akın bey yeni yerinizde sigortanızı da yaparlar inşallah başarılar :D bu mesaja da tekrar sallamayın mümkünse akın bey herkesin başı döndü.

Bak millet sunucusunda maaş + sigorta vermeye başladı, paragöz olan ben miyim siz misiniz ?
Hem vakit harcayacağım hem de bunu bedava yapacağım, bu paragöz olmak değil hakkını aramaktır.
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2019, 02:24:36 Horizon
Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Ryroz

Konu süper olmuş, önlerden rez alalım ama 5 sayfa olmuş :D devamını istiyoruz. :helal:  :gtasa: :gtasa:

Jarveus

Alıntı yapılan: Ryroz - 15 Mayıs 2019, 01:42:29

Konu süper olmuş, önlerden rez alalım ama 5 sayfa olmuş :D devamını istiyoruz. :helal:  :gtasa: :gtasa:

Haberler her gün güncelleniyor. Yine eklenen bomba transferler var :)

Edit ; son dakika bir Yeni Proje Açılışı eklendi.

Son düzenlenme: 15 Mayıs 2019, 01:57:26 Marionetta

Enkei

Alıntı yapılan: Jarveus - 15 Mayıs 2019, 01:44:36

Alıntı yapılan: Ryroz - 15 Mayıs 2019, 01:42:29

Haberler her gün güncelleniyor. Yine eklenen bomba transferler var :)

Edit ; son dakika bir Yeni Proje Açılışı eklendi.

:melek: