GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP Türk Roleplay'lar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Başlatan mtb, 06 Ocak 2018, 07:45:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtb

Bildiğiniz gibi samp türk roleplay lar tutuluyor . Ancak sadece güzel olanları . Ve bildiğiniz gibi Türk RP ler hiç Türk konsept yapmıyor biri var hala yaşıyor serverdaki rol duzeyleri düşük biri daha vardı oda banladı gitti . Bilenler bilir onları . Herneyse adam gibi bir türk serverı açılmalı bence siz ne düşünüyorsunuz ?

]
Son düzenlenme: 04 Ağustos 2021, 11:15:15 MTB`

2017-2026

Goddeww

Size en iyi desteği vermek için forumumuz ve ts miz ile birlikte 2009 dan beridir olan roleplay bilgimizi size aktarmaya gayret göstereceğiz amacımız safari gibi olmak değil 50 60 kişi kitlemiz olsa yeter   :)

mtb

Server açacaksanız lütfen karakter başvurusu yapın ve biraz kazık sorular sorun . Rol düzeyi düşük kişilerle oynamak istemiyorum .

2017-2026

Goddeww

Şöyle birşey yapacağız açacağız fakat girişte bir çok terim karşınıza gelecektir 10 sorudan oluşan bir terimi geçerseniz başlayacaksınız karakter başvurusu biraz saçma olur ve az kişiyle oynamaktansa daha fazla kişiyle rol öğreterek hem helper olabilirler hemde daha fazla sampın kitlesi yükselebilir,  ts3 varsa sizde adres vereyim gelin konuşalım isterseniz.

mtb

2017-2026

pag

Türk rolleri nedense bana biraz saçma geliyor,Los Santos haritasında,Infernus-Elegy-Bullet ile Türk rolü yapılmaya çalışılıyor.
Türk Konsept sunucu açılacaksa da yeni araçlar(şahin-toros) ve haritanın İstanbula iyice benzetilmesi gereklidir.

mtb

Alıntı yapılan: ReDDooM - 06 Ocak 2018, 09:25:04

Türk rolleri nedense bana biraz saçma geliyor,Los Santos haritasında,Infernus-Elegy-Bullet ile Türk rolü yapılmaya çalışılıyor.
Türk Konsept sunucu açılacaksa da yeni araçlar(şahin-toros) ve haritanın İstanbula iyice benzetilmesi gereklidir.

Bunları kimse yapmıyor maalesef.

2017-2026

Inappropriate

Alıntı yapılan: RulingPunch - 06 Ocak 2018, 08:46:13

Şöyle birşey yapacağız açacağız fakat girişte bir çok terim karşınıza gelecektir 10 sorudan oluşan bir terimi geçerseniz başlayacaksınız karakter başvurusu biraz saçma olur ve az kişiyle oynamaktansa daha fazla kişiyle rol öğreterek hem helper olabilirler hemde daha fazla sampın kitlesi yükselebilir,  ts3 varsa sizde adres vereyim gelin konuşalım isterseniz.

Oyuncu algınız en başından yanlış.
Mottonuz "karakter başvurusu biraz saçma olur ve az kişiyle oynamaktansa daha fazla kişiyle rol öğreterek hem helper olabilirler hemde daha fazla sampın kitlesi yükselebilir" değil de az oyuncu yüksek kalite olması gerekiyor. Zaten hali hazırda tutmuş sunucular var. Millet oradaki emeğini bırakıp niye sizin sunucunuza gelsin? Bu gibi soruları düşünüp alternatif yollardan cevaplarını bulmaya çalışın. Cevaplandıramıyorsanız sizin sunucunuzu seçmek için oyunculara fırsat verin. Her sunucuda bulunan sistemleri ekleyerek biz sunucu açtık hadi oynadığınız sunucudaki tüm emeklerinizi bırakın gelin burada daha az kişiyle sıfırdan başlayın gibi bir açıklama sunmayın. Dediklerimi dikkate alırsanız çok daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Bu arada Türk konsept önermiyorum ve desteklemiyorum.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Kronos

iZombie

Alıntı yapılan: ReDDooM - 06 Ocak 2018, 09:25:04

Katılıyorum üşengeçligi bırakıp yapsalar efsane Türk konseptli sunucular çıkar ortaya

Ozy

Hastası çok ama nedense tutmuyor birde olmuyor ya düşünsene çok önemli bir roldesin yanındaki adam yere tükürüyor çok saçma roller çıkıyor

yali

Mesela yabancı konseptte zenci rolü yapılabiliyor ama türk konseptte zenci rolü yapmak biraz garip kaçıyor sonuçta İstanbul da fazla sayıda zenci yok.