GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Tüm Sunucular İçin Client Yazılımı

Başlatan NexoR, 25 Haziran 2018, 20:39:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NexoR

Son zamanlarda hileler aldı başını gidiyor. Pawn da hileleri bir yere kadar engelleyebiliyorsunuz. Buradan sunucu sahiplerine sesleniyorum. Eğer tüm sunucular client yazılımına geçerse hile dertlerine bir son verebiliriz. Çoğu sunucu client yazılımına geçmediği için oyuncular bu sisteme adapte olamıyorlar. Eğer geçmek isteyen sunucular varsa kodlamış olduğum client yazılımını açık kaynak kodlu paylaşacağım. Buna bütün platform katılırsa sevinirim. Freeroam / RPG / CNR / DM sunucuları hiç fark etmez belli bir kitleden istek görürsem açık kaynak kodlu paylaşmayı düşünüyorum. Sizlerinde bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Rooper

BullTerrier

Dostoyevskii

_DecaT

LanceX

TRSinan28

!Adrogos

Paylaşırsan cidden artık adminlere hile var dememize gerek kalmaz :D

Dostoyevskii

Alıntı yapılan: lostmode - 26 Haziran 2018, 10:28:19

Alıntı yapılan: NexoR - 25 Haziran 2018, 20:39:25

Son zamanlarda hileler aldı başını gidiyor. Pawn da hileleri bir yere kadar engelleyebiliyorsunuz. Buradan sunucu sahiplerine sesleniyorum. Eğer tüm sunucular client yazılımına geçerse hile dertlerine bir son verebiliriz. Çoğu sunucu client yazılımına geçmediği için oyuncular bu sisteme adapte olamıyorlar. Eğer geçmek isteyen sunucular varsa kodlamış olduğum client yazılımını açık kaynak kodlu paylaşacağım. Buna bütün platform katılırsa sevinirim. Freeroam / RPG / CNR / DM sunucuları hiç fark etmez belli bir kitleden istek görürsem açık kaynak kodlu paylaşmayı düşünüyorum. Sizlerinde bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Senden 30 TL ye zamanında client almıştım beleş paylaşırsan benim param Çöpe gider bu adil mi ?

Paran çöpe gidermi bilemem ama clienti ücretsiz olarak tüm sunucu sahipleriyle payaşırsa onunda emekleri çöpe gitmiş olacak yani adam hilelerin gitmesi için emeklerinden olmaya razı sen 30 tl diyosun.

NexoR

Eğer belirli bir kitleden ilgi görür ve paylaşırsam sizden iban numaranızı ister ve 30 TL ücretinizi geri gönderirim.

Dostoyevskii

Alıntı yapılan: lostmode - 26 Haziran 2018, 12:07:06

Alıntı yapılan: RaxaSs - 26 Haziran 2018, 12:05:21

Alıntı yapılan: lostmode - 26 Haziran 2018, 10:28:19

Alıntı yapılan: NexoR - 25 Haziran 2018, 20:39:25

Senden 30 TL ye zamanında client almıştım beleş paylaşırsan benim param Çöpe gider bu adil mi ?

Paran çöpe gidermi bilemem ama clienti ücretsiz olarak tüm sunucu sahipleriyle payaşırsa onunda emekleri çöpe gitmiş olacak yani adam hilelerin gitmesi için emeklerinden olmaya razı sen 30 tl diyosun.

Eczanede çalışıyorum çırak olarak 1 haftada anca 75 TL kazanıyorum kolay değil para kazanmak.

Emeğine saygı duyarım tabii ki fakat adamın burada bir amacı var gördüğün üzere hileleri engellemek için elinden geleni yapıyor,durduk yere demiyor ki clienti dağıtalım indiren indirsin diye tüm sunucular kullanacaksa paylaşılacak diyor.

Mustafa.41

Sunucum için çok işe yarar ciden çok lazım olan bişey Rpgsunucuları bu sisteme geçmeli bende geçeceğim paylaşırsan çok sevinirim +1

BullTerrier

Alıntı yapılan: NexoR - 26 Haziran 2018, 12:09:51

Eğer belirli bir kitleden ilgi görür ve paylaşırsam sizden iban numaranızı ister ve 30 TL ücretinizi geri gönderirim.
İşte bu platforma böyle adamlar lazım. Tebrik ettim seni Burak abi

cngznNN

Her sunucuda bir pawn coder bulunuyor. Sahtede olsa herkes ekmeğini kendi çıkartması lazım...

Developer
Ücretli script.

Zoxy