GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vendetta açıldı ! Güncelleme YOK , Değişen bir şey YOK???

Başlatan GTA Ajans, 27 Haziran 2019, 20:40:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GTA Ajans

Vendetta oyun sunucusu ve forumu kullanıma açıldı! Hayal kırıklığı ve üzüntü hakim!

Bildiri yapmadan bakıma alınan ve haftalarca üyelerini bekleten VG cephesinden şuanlık ses yok. Açılış için Cynydlan bir açıklama yapmadı. Güncelleme YOK dedi.

Yazar : Spytech
Düzenleyen : PawnoAJANS

Son düzenlenme: 27 Haziran 2019, 23:45:56 PawnoAJANS

FelleR

No-Name

İki-üç güne gelir güncelleme notu. İnşallah makarasına yapıyorlardır.

QrzR

mubarek

xT_9000

Kapatıyor gibi yaptık kapatmadık (Çok riskli oldu)

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Kalashnikoff

Buda o bir admin vardı ya hayatını kaybetmişdi sanki buda onun gibi olmasın aman. Yeniden dirilmesin.

███████████████████  %71

Eamon

Vendetta'nın kuralları ve politikaları vesaire çok mükemmel, kurucuların düşünceleri ve ortaya koydukları şeyler çok güzel ama bu kadar da olmaz. Çok uzun bir süreç bakıma alıp tek kelime açıklama yapmamak cidden söylenecek bir şey yok :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

mubarek

Synex

cynydlan göt büyütmek ve egosunu tatmin etmekle meşgul. Tatilini yapıp rus kızlarına sulanıyor.

Locosynacdicate

Alıntı yapılan: xT_9000 - 27 Haziran 2019, 23:35:13

Kapatıyor gibi yaptık kapatmadık (Çok riskli oldu)

Aynı şey İbiza için de geçerli.

ahshit

Türkiye'de herhangi bir devlet dairesini sanal olarak tanımlayın deseler ilk örneğim vendetta olurdu.. Artık devlet daireleri bile bir nebze düzelmeye başlamışken bu sunucunun bu kadar geriye gitmesi akıl almaz bir durumdur. Üç hafta boyunca sunucuyu kapatıyorsun, saçma sapan beyaz bir ekrana yazılmış yazılar ile milleti bekletiyorsun fakat üç hafta sonucu kocaman bir sıfır. Eğer özel bir durumsa eyvallah, beş ay bile kapalı kalsın fakat ne olursa olsun bize açılır açılmaz bir açıklama borçlulardı. Üstüne üstlük laubali bir şekilde yok çünkü diye bir yorum yapabiliyor. Açılan konuya düzgün bir dille eleştiri yapan arkadaşımı saniyesinde banladılar fakat üst yorumda yönetici arkadaş eğlenceye bakın bu bir oyun diyordu. Madem bir oyun neden eleştiriyi kaldıramıyorsunuz? Madem eleştiriyi kaldıramacaksınız, neden eleştirilecek işler yapıyorsunuz? Bu sunucu kapanırsa tamamen başındaki ergen,egoist arkadaşın izlediği politikalar yüzündendir. Git adama ceza puanı ver, sustur bi şey yap. Banlamak nedir? Adamın kaç aylık emeğini bir saniyede silip atıyorsun, yakışmıyor.

smehmetcoban

Bazı arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış zaten ancak az önce yaşadığım bir bandan dolayı sinirlendiğim için birkaç şey de ben söylemek istiyorum buradan.

Beni tanıyanlar tanır zaten. Daha önce, kapanan GTA ve SAMP platformunda da dahil, Pyrrhos ve Oloroî nickleriyle birçok mod kodladım, geliştirdim. Birçok sunucuda yöneticilikten tutun, pawn coderliğe kadar birçok pozisyonda bulundum ancak ben Vendetta kadar kötü bir yönetimi olan başka bir sunucu görmedim.

Bir pawn coder olarak diyeceğim o ki, Cyndia mıdır cynydlan her ne b...sa, kendisine developer diyen düz birinden başka bir şey değil. 7-8 aydır milleti şu sistem gelecek, bu sistem gelecek diye oyalamaktan başka işi yok. Ben o Vendetta platformuna taa V5 döneminde kaydoldum, şu an V9 dönemine yelken açmış gidiyor sunucu. O dönemden bu döneme basit bir eşya sistemi yapılamaz mı ya? Hatta sırf bundan dolayı işyeri ve ev sisteminin de içine etmişler. Oyuncuları yok şu ay, yok bu ay diye diye oyalamak da cabası. Ben kendisinin sırf para kazanmak amaçlı bu sektörde olduğunu düşünüyorum. Para kazansın tabii ki, ancak bir topluluğun yöneticisi ise, o topluluk üzerinde sorumlulukları da bulunmaktadır ve bu sorumlulukları yerine getirmek de zorundadır. Bu ancak konuşuyor.

Şimdi ise bir Vendetta useri olarak konuşuyorum. Bu "cynydlan" isimli şahıs, yaşı kaçsa artık bilmiyorum, basit bir eleştiriyi bile kaldıramayan beden yaşını bilmediğim ama akıl yaşının çocuk olduğunu gördüğüm birisi.

Bakın, tam olarak yaptığım yorum şuna denk geliyordu birebir metnini hatırlamıyorum(hem banlamış, hem de metnimi silmiş):

"Vendetta'nın tekrar açılmasına sevindim ancak yönetimin tavrını doğru bulmuyorum. Eğer bir topluluğun yöneticisiyseniz, o topluluğa karşı sorumluluklarınız bulunur ve bu yüzden açıklama yapmak zorundasınız. Bu olayda ister kapatmadan, isterseniz de kapattıktan sonra düzgün bir açıklama yapılabilirdi, bir satır bile olsa yeterdi. Tatile mi gittiniz, tatile gidiyoruz, o yüzden kapatıyoruz deseydiniz. Bu kadar zor olmamalıydı bence. Sonuçta bu sunucu oyuncular için var ve sizin de bu oynayan oyunculara karşı sorumluluğunuz var. Hadi beni geçin, ben v5 döneminde kaydoldum ancak son zamanlarda aktifim. Yıllardır oynayan insanlar var, onların emeklerine yazık. Onların hayallerini ve beklentilerini yok sayarak bir şey yapamazsınız, tek yapacağınız şey onların sunucuya olan bağlılığını azaltmak olur. Ek olarak, bir pawn coder olarak, böylesine temeli hazır bir sistemin 7-8 ay süreceğini düşünmüyorum, isterseniz yardımcı olabilirim."

İşte böylesine, içinde tek bir "lan" bile geçmeyen basit bir eleştiriyi kabul edemeyen birisidir o cynydlan. Diğer üyelere verdiği dalga içerikli mesajları saymıyorum bile. Onunla birlikte aynı şekilde takılan yöneticilerini de eleştiriyorum buradan. Sunucuda 200 de varken, 300 kişi de varken tek bir yönetici bulamadığımı hatırlıyorum. Günlerce bugda kaldığımı hatırlıyorum. Sırf çalışan sayısını az tutarak parayı kendine almayı düşünen birisi bu arkadaş bana göre. Eğer işin varsa, yanına elemanlar alırsın, işini yönetmeye devam edersin. Ne etliye ne sütlüye geliyor kısacası.

Ben Şehr-i Alem'de, Life Time'da, Antalya RPG'de ve ismini tam hatırlayamadığım 2 sunucuda görev aldım. Kimisinde pawn coder olarak, kimisinde yönetici olarak. Bunlara ek olarak bir önceki GTA forumunda Oloroî ve Pyrrhos nickleri ile modlar kodladım ve paylaştım. Birçok yayınlanmış modun hatalarını da düzeltmiş ve paylaşmış bir insanım. Ama ben bunun kadar gerici bir zihniyet görmedim. İlk hesabımı sırf bir sorumdan dolayı banladılar. İkinci hesabımı ise basit bir eleştiriden dolayı banladılar. Böyle bir yönetimin olduğu sunucuda oynamaktansa hiç oynamam daha iyi. SAMP aleminin mazisi en azından daha iyi aklımda kalır.

Bu alem Şehr-i Alem'i gördü. İstanbul RPG'yi gördü. 99 RPG'yi gördü. Ninetynine'ı gördü. YNG gördü. Safari RPG ise hala devam ediyor ve daha nicesi... Vendetta'yı oynamayın, oynatmayın arkadaşlar. Bu zihniyete maruz kalmayın.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2019, 00:18:19 smehmetcoban

Craowin