GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Şubat 2026, 17:31:53

Yeni projem

Başlatan Rodeiun, 03 Haziran 2020, 16:56:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rodeiun

Merhabalar arkadaşlar, bildiğiniz üzere Jenery RPG üzerine çalışmalarım(ız) devam etmektedir. Bir yandan Hera modunu geliştirip bir yandanda bir Sublime Game'i türkçeleştirip geliştireceğim. Güzel yorumlarınızı bekliyorum konu yorumlara açık.

Öneri kısmında yardımcı olan @Cherry 'e sonsuz teşekkürler :helal:
Son düzenlenme: 03 Haziran 2020, 17:58:31 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

RaideNN

Sublime dışında  bir modu çevirmek hata bana göre

Rodeiun

Alıntı yapılan: RaideNN - 03 Haziran 2020, 16:57:51
Sublime dışında  bir modu çevirmek hata bana göre

Aslında şimdi düşündüm, modda sql falan yok sağlam taban olarak sublime kullanacağım. Öneri için teşekkürler :helal:

Arkadaşlar, sublime modu çok italyanca ya... :hm: :hm:. İngilizce olur farketmez önerdiğiniz bir mod varmı? SQL destekli + SQL bugsuz olursa çok iyi olur.

South Central roleplay modu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz?
Son düzenlenme: 13 Haziran 2020, 17:28:52 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Eamon

Eolo yani Kaan o modu önce İngilizceye çevirdi sonra Türkçeye bu da baya bi zaman ve azim gerektirir. Onun yerine paylaşan modlardan birilerini alıp geliştir bence. Bir çok sunucu modu paylaşıldı, aralarından en iyisini alıp geliştir.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Rodeiun

Alıntı yapılan: Metafor - 03 Haziran 2020, 17:12:29
Eolo yani Kaan o modu önce İngilizceye çevirdi sonra Türkçeye bu da baya bi zaman ve azim gerektirir. Onun yerine paylaşan modlardan birilerini alıp geliştir bence. Bir çok sunucu modu paylaşıldı, aralarından en iyisini alıp geliştir.

Bence en iyisi eightborn gibi ama, ben biraz artık yabancı modları almak istiyorum. Çeviri yapmak istiyorum azimle, ama italyanca çok karışık ya. Biraz ingilizcem var o ingilizceden faydalanacağım çeviriyide kullanırım. South Central roleplay modu biryerden tanıdık geliyor ama bilmiyorum. Aklımda Hera RP modunu alıp geliştirmek var kafam çok karışık bugün akşam net karar vermiş olup yarın geliştirmeye başlarım asıl. Şuanda SC:RP modunu inceliyorum beğenirsem bu mod üzerinden yüreyeceğim.

Xchatt

İngilizce olarak çevirdiğin bir modun burdaki mod galeridesinde ki bir moddan ne farkı olucak , bence zaman kaybı olur haa kaliteli farklılık getiricek bir yabancı modsa türkçeleştirmen güzel olur.

Sa-Mp 2014-2020

RaideNN

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 03 Haziran 2020, 17:12:00
South Central roleplay modu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz?
Çevirilmiş hali Aryus Roleplay modu git al kullan baya eksiği var ama

Rodeiun

SC:RP yi ilk öncelikle çeviricem sonra sistem eksiği varsa gidericem, sistem ekleyeceğim, bug fixleyeceğim. Ardından gereken birşey olursa eklerim/yaparım.. Mod galerisinde paylaşırmıyım bilmem, biraz kullanırım. Kullandıktan sonra duruma göre satışa sunarım alan olmaz tahminen. Mod galerisine yollarım. :)

laéx

Bence çevirmeye gerek yok, tonlarca modlar paylaşıldı al birini geliştir. Türkçeleştirmek mantıklı gelmiyor şuan.

kumite

Samp çoktan bitti zaten boşa uğraşmayın, bu arada 6.05 derece miopum. Yazıyı büyütür müsünüz? Okuyamadım. @AloneWarrioR

Rodeiun

Alıntı yapılan: dreamer - 03 Haziran 2020, 21:17:19
Samp çoktan bitti zaten boşa uğraşmayın, bu arada 6.05 derece miopum. Yazıyı büyütür müsünüz? Okuyamadım. @AloneWarrioR

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 03 Haziran 2020, 21:17:19
Merhabalar arkadaşlar, bildiğiniz üzere Jenery RPG üzerine çalışmalarım(ız) devam etmektedir. Bir yandan Hera modunu geliştirip bir yandanda bir Sublime Game'i türkçeleştirip geliştireceğim. Güzel yorumlarınızı bekliyorum konu yorumlara açık.

Arkadaşlar, gerçektende dediğiniz gibi mod galerisini inceledim. Hera RPG modunu alıp geliştiricem. 2-3 sistem geçirip ortalığa koyacak değilim.
Son düzenlenme: 13 Haziran 2020, 17:26:54 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

jyonsae

proje mi? zıbbddddddddddddırrrrrrrrrşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa :cakal: :cakal: :cakal:

PabloEscobar

Kolay gelsin de
O font ne birader gözümü ağrıttın

Rodeiun

Arkadaşlar, pawno dilinin geleceğiin pek olmadığını düşünen bir arkadaşım beni bu fikir akımına itekledi malesef. C++ üzerinde kendimi geliştiriyorum, ardından JS, HTML ve en son olarak da C# üzerinden kendimi geliştiricem. LGS nedeniyle bu aralar biraz aksatıcam. LGS den sonra 2, 2.5 aylık bir sürecim olacak bu süreçtede C++ da kendimi baya geliştiricem. 9. sınıfta PC'yı komple kaldırma kararı aldım. 10. Sınıfta peder avukatlık stajı yapıcak elime para geçmeyeceği için o dönem çalışmak zorunda olacağım. 11. Sınıfta tekrar dönüp 12. Sınıfta tekrar geri bırakıcam. Nerden baksanız epi topu 3 ay'ım falan kaldı. Zaten C++ da kendimi geliştirdikten sonra PC elimden gider. 11.Sınıfta tekrar döndüğümde JS, HTML(Web Development) üzerinde geliştirmeler yapıcam. Eğerki, yazılım mühendisliği kazanırsam yazılım mühendisliğinden devam ederim. Aldığım kararın çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. Konu'yu arşivlemeyeceğim. Şuanda da İnternet Kafe adlı veritabanı, değişken ve fonksiyonlar üzerine kurulu basit bir CMD Game yapmaya çalışıyorum. Sistemleri: (Hepsi dinamik SQL'a kayıt ettirilen sistemler) Firma sistemi, İnternet kafe sistemi, PC sistemi, Admin, Para sistemi, Level sistemi, Oyun oynama sistemi, Ücret, vergi sistemi.. Daha aklıma geldikçe ekleyeceğim. Sağlıcakla kalın değerli GTAMulti.com ailesi <3

Eamon

Küçükten bu işlere başlayanlar daha yetenekli oluyor fakat ne için yazılım işlerini öğrenmek istiyorsan bence buna bir karar ver. Öğrenmesine herkes öğrenir fakat öğrendikten sonra ne yapacaksın onu düşün bence çünkü öğrendikten sonra bu işleri bıraksan yavaş yavaş unutursun öğrendiklerini. Yıllarını vermiş insanlar tabiki kolay kolay unutmaz fakat insan ara verince bir çok şeyi unutuyor. Bu işleri öğrendikten sonra ne yapacaksın? Bir sunucu mu açmak istiyorsun veya aklında bir program mı var onu yapmak mı istiyorsun? Öylesine öğreneyim dursun kenarda diyorsan bir müddet sonra unutur gidersin.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.