GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Şubat 2026, 15:32:17

Yeni projem

Başlatan Rodeiun, 03 Haziran 2020, 16:56:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

timezen

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 13 Haziran 2020, 22:58:42
Arkadaşlar, pawno dilinin geleceğiin pek olmadığını düşünen bir arkadaşım beni bu fikir akımına itekledi malesef. C++ üzerinde kendimi geliştiriyorum, ardından JS, HTML ve en son olarak da C# üzerinden kendimi geliştiricem. LGS nedeniyle bu aralar biraz aksatıcam. LGS den sonra 2, 2.5 aylık bir sürecim olacak bu süreçtede C++ da kendimi baya geliştiricem. 9. sınıfta PC'yı komple kaldırma kararı aldım. 10. Sınıfta peder avukatlık stajı yapıcak elime para geçmeyeceği için o dönem çalışmak zorunda olacağım. 11. Sınıfta tekrar dönüp 12. Sınıfta tekrar geri bırakıcam. Nerden baksanız epi topu 3 ay'ım falan kaldı. Zaten C++ da kendimi geliştirdikten sonra PC elimden gider. 11.Sınıfta tekrar döndüğümde JS, HTML(Web Development) üzerinde geliştirmeler yapıcam. Eğerki, yazılım mühendisliği kazanırsam yazılım mühendisliğinden devam ederim. Aldığım kararın çok mantıklı olduğunu düşünüyorum. Konu'yu arşivlemeyeceğim. Şuanda da İnternet Kafe adlı veritabanı, değişken ve fonksiyonlar üzerine kurulu basit bir CMD Game yapmaya çalışıyorum. Sistemleri: (Hepsi dinamik SQL'a kayıt ettirilen sistemler) Firma sistemi, İnternet kafe sistemi, PC sistemi, Admin, Para sistemi, Level sistemi, Oyun oynama sistemi, Ücret, vergi sistemi.. Daha aklıma geldikçe ekleyeceğim. Sağlıcakla kalın değerli GTAMulti.com ailesi <3
Eğer kâr etmeyi veya yazılımda uzmanlaşmayı istiyorsan, Pawn'ın o konuda geleceği yok.
Pawn'ın geleceği direkt yok zaten.

huuu hep hi

Rodeiun

@Metafor en azından bir temel attım. Bu temeli kullanabileceğimi, geliştirebileceğimi düşünüyorum. @timezen Şuanlık Kar elde etme gibi bir amacım yok zaten. Gelecekte paramı buradan kazanacağım İnşAllah. Pawn'da gelecek göremediğim için böyle bir yönteme başvurdum.

UZAYLI

Bırakın şu saçma platformu harcadığınız efora emeğe yazık cidden.
Yani az oyuncu var yapımcı kimseyi iplemiyor (KALKOR denen şahıs) oyuncuları toxic özelliklede rp oyuncuları.....

Feick

Nerelerden nereye Osman, gelişmeni görmek hoş.