GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni GTA Oyununda Olmasını İstediğiniz Özellikler?

Başlatan Impeccable, 29 Mayıs 2020, 11:30:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Oyunun ertelenmesi can sıkıcı, haliyle şurada istenen özelliklerin tamamına yakınının olmasını istiyorum açıkçası, bakalım Rockstar bize neler sunacak.

yusufir

Alıntı yapılan: Impeccable - 02 Mayıs 2025, 21:51:08
Oyunun ertelenmesi can sıkıcı, haliyle şurada istenen özelliklerin tamamına yakınının olmasını istiyorum açıkçası, bakalım Rockstar bize neler sunacak.

Aslında bir yerde ertelenmesi iyi oldu, çünkü adamlar belli ki bize sağlam bir oyun sunmak istiyorlar.

Radless

Yeni karakterler, yeni modeller, yeni haritalar ve bambaşka bir hikaye için 12-13 yıl beklemeyi gerçekten istemezdim. Grafik açısından devrim niteliğinde bir şey bekliyordum ama o da yalan oldu. Kaldı ki trailer'da gösterilen grafiklerin çıkışa kadar klasik bir şekilde downgrade yiyeceği de ortada. Trailer bile beni içine çekmemişken, bir de onun kırpılmış halini düşünmek istemiyorum bile.

En azından oynanış açısından ciddi bir çeşitlilik sunmaları gerekiyor. Açık konuşmak gerekirse, GTA 5'in açık dünyası beni pek sarmamıştı. Gidip sağa sola dolaşmak, polisleri oyalamak falan bana hiç cazip gelmemişti. Bu yüzden GTA 6'da, artık gerçekten 'farklı' bir şey görmek istiyorum.

"Life's too short to hold grudges."

yusufir

Alıntı yapılan: Radless - 13 Mayıs 2025, 18:24:53
Yeni karakterler, yeni modeller, yeni haritalar ve bambaşka bir hikaye için 12-13 yıl beklemeyi gerçekten istemezdim. Grafik açısından devrim niteliğinde bir şey bekliyordum ama o da yalan oldu. Kaldı ki trailer'da gösterilen grafiklerin çıkışa kadar klasik bir şekilde downgrade yiyeceği de ortada. Trailer bile beni içine çekmemişken, bir de onun kırpılmış halini düşünmek istemiyorum bile.

En azından oynanış açısından ciddi bir çeşitlilik sunmaları gerekiyor. Açık konuşmak gerekirse, GTA 5'in açık dünyası beni pek sarmamıştı. Gidip sağa sola dolaşmak, polisleri oyalamak falan bana hiç cazip gelmemişti. Bu yüzden GTA 6'da, artık gerçekten 'farklı' bir şey görmek istiyorum.

Her ne kadar GTA 5'in grafikleri bizleri cezbetmiş olsa da, eski oyunlara nazaran çok eksikleri olan bir oyundu. Hee, kesinlikle kötü bir oyun değildi, aksine mükemmel bir oyundu, fakat eksikleri o kadar fazlaydı ki. Mesela en başta, eski oyunlarda bulunan yan görevler yok denecek kadar azdı. (Polis, itfaiye, ambulans vs.) Haliyle bu da oyundan çabuk soğumamız için yeterli nedenlerden sadece biri.