GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Advance'ı %100 Tamamlamakta İşinize Yarayabilecek Tüyolar

Başlatan Purgatory, 06 Temmuz 2020, 15:51:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Purgatory

Herkese merhaba, bu konu aslında Lazlow'un %100 tamamlama rehberinin bir parçasıydı, ancak içinde çok fazla bilgi olduğundan ve konu içinde konuya döndüğünden ayırmaya karar verdim.

Daha önce de belirttiğim üzere, oyunu %100 bitirdim ve şunları söylemek istiyorum: FPS değerlerini, oynanışı, çeteleri, polisleri ve süreli görevleri ya hiç kafaya takmayın, ya da kafayı bu oyunu bitirmekle bozun. Belki de önce GTA 3'ü oynayarak en azından oyunun bazı noktalarına aşina olmalısınız. (Hakikaten çok benziyor iki oyun birbirine.) Ayrıca, en maharetli olduğunuz platformda oynarsanız oyunun zorluğunun bir nebze olsun azalacağını düşünüyorum. (Mesela ben PC'de ve PSP'de iyiyim.)

Haydi, edindiğim tecrübelerle alakalı konuşalım sizlerle;


OYUNA VE GÖREVLERE DAİR

-Mutlaka ara görevleri önceden yapın. Elinizin altında hiç değilse yorulmadan depar atabilme olmalı, inanın ki çok lazım olacak.

-Gizli paketleri toplamaya hiç üşenmeyin, hem silahçılara para vermenize gerek kalmaz, hem de evinizin sıcaklığında silahlanırsınız. :)

-Oyundaki tüm yarışları tamamlayın, ödül olarak Formula 1'iniz olacak. Bu araç çok hızlıdır ve özellikle üçüncü adadaki bir süreli görevde işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.


SİLAHLARA VE KORUNMAYA DAİR

-Staunton adasına geçtikten sonra üstünüzden yelek eksik olmamalı, silahçıda 3000 dolar ama 30 gizli pakete evinize getirtebilirsiniz, tabi SWAT aracına binerek de elde ediyorsunuz.

-Alev makinesini kullanmayı öğrenin, onu kullanın. Shoreside Vale'deki silahçıdan (Evet, bu oyunda Shoreside Vale'de silahçı var.) 5.000 dolara alabilir yahut üç adada da yirmişer yangın söndürerek eve getirtebilirsiniz.

-Rampage'ler hariç kullanacağınız silahlar şunlar diyebilirim: Shotgun, Flamethrower, Rocket Launcher, Baseball Bat ve Katana. Bunlar çok işe yarıyor, hele ki Shotgun.


HIDEOUT'TAN SİLAHLANMAYA DAİR

-Eve getirttiğiniz silahları almayı anlatayım şimdi. Eve girin ve "Hideout Items" yazısına gelin. Oraya gelince yapıştırın gelsin ne kadar eşyanız varsa. Sonra oyuna dönün ve tekrar aynı yere girin ve yapıştırın gelsin. Cephane sonuna kadar dolu olmalı.


ARABALARA DAİR

-Idaho, Manana, Monster Truck, Brit gibi arabalardan başka çareniz kalmadığı müddetçe uzak durun.  Bunun istisnası BF Injection'dur, o da şundandır, yeşillik alana girdiğinde hızı düşmez. Yani bu durumda Bf Injection, Diablo, Yakuza, Banshee, Police, Fbi Car ve F-1 vb. arabalar ilk tercihiniz olmalı.

-Tanka pek güvenmeyin derim, hem bombaya ve rokete karşı çok dayanıksız, hem de sadece araba parçalayıcıda işime yaradı şahsen, 20.000 dolar veriyor parçalayıcı buna aşağı yukarı, öyle işte.


DİĞER

-Hideout'tan can doldurmayın derim, her seferinde 25 can doldurabiliyoruz sadece ve bu da gir-çık yaptırır bolca. Onun yerine, şehirde bulunan pickup'lardan toplamanızı öneririm. (Hafızanıza kuvvet)

-Ayrıca, aranma seviyeniz varsa ve Rampage yapıyorsanız dikkatli olun, çete üyelerini yanınıza yaklaştırmayın, onlar da sizi enseleyebiliyor.

-Polis aracına binip Vigilante görevini başlatıp iştal etme işlemini birkaç kez yaparsanız Shotgun mermi sayısını en yüksek olan 24'e yükseltebilirsiniz, bu sebeple eğer paranız azsa o parayı pompalı almaya harcamayın derim.

-Bu tüyoyu vermek etik olur mu emin değilim ama yine de vereceğim: Hile modunu açarak oyun içindeki koordinatlara erişebiliyorsunuz, bu olay en çok Rampage yapmakta ve Hidden Package toplamakta işinize yarar, aklınızda bulunsun.


KAPANIŞ

Bütün bu süreçlerden bileğinizin hakkıyla, bu tüyolara uyarak veya uymayarak geçtiyseniz tebrikler! Serinin nispeten zor oyunlarından birini alt etmeyi başardınız! Evet, kimi zaman cinnet geçirdiniz, oyunu silmek istediniz ama içinizdeki dikbaşlı buna müsaade etmedi, mutlaka bitireceğinizi söyledi. Ve sonunda başardınız! GTA 3 döneminin en az görevli ama (bence) en zor oyununu yiyip bitirdiniz.

Evet, %100 tamamlamanın özel bir ödülü yok ne yazık ki. Bana kalırsa o kadar emeğe şöyle güzelinden bir Vice City turu yapabilmeliydik, mermimiz bitmemeliydi, çeşit çeşit araçlara erişebilmeliydik ama ne yapalım, oyun belli, çıktığı alet belli. Hem siz bu oyunu alt etmişsiniz, bunun haklı gururunun yanında bu saydıklarım ne ki? (!)
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2022, 20:55:22 Anestezi Sebep: Konunun içeriğinde düzenlemeler yapıldı.

Wendiassa


Purgatory