GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
13 Temmuz 2025, 18:56:17

GTA III - Tüm Trailer / Fragmanlar

Başlatan Bilinmeyen Bey, 31 Mart 2021, 20:02:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Bu Trailer'da Kaldırılmış İçerikler Gözükmektedir..

Son düzenlenme: 24 Nisan 2022, 23:12:19 Bilinmeyen Bey

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler.

Bilinmeyen Bey

lazlow

Zaten tüm fragmanların konusu açılmamış mıydı? GTA 3 de ona dahildi

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 03 Nisan 2021, 20:33:15

Konuyu İlk benmi açtım hatırlamıyorum. Sanarım İlk ben açmıştım. (Edit: Benimki 31 Mart, Onunki 2 Nisan. Ama Farketmez, hepsini toplaması daha iyi olmuş.)
Son düzenlenme: 03 Nisan 2021, 20:42:52 Bilinmeyen Bey

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 03 Nisan 2021, 20:33:15
31 Mart tarihinde açılmış bu konu. :helal:

Gladiator

Paylaşım için teşekkürler.

Bilinmeyen Bey

Bilinmeyen Bey

Konuya GTA 3 Definitive Edition Comparision Video'da eklendi. Hepsinin olduğu videoyu koyamam çünkü bu konu sadece GTA 3 ile alakalı trailerlar.

Glexy

Bilinmeyen Bey

yusufir

2 boyuttan 3 boyuta geçerken, seri çağ atlamıştı resmen. Bu oyundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Serinin neredeyse tüm oyunları milyonlar sattı resmen. Böyle köklü bir seriye onlarca rakip çıktı, fakat hiçbiri GTA'nın yakaladığı başarının yanından bile geçemedi.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: yusufir - 11 Haziran 2025, 23:08:35
2 boyuttan 3 boyuta geçerken, seri çağ atlamıştı resmen. Bu oyundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Serinin neredeyse tüm oyunları milyonlar sattı resmen. Böyle köklü bir seriye onlarca rakip çıktı, fakat hiçbiri GTA'nın yakaladığı başarının yanından bile geçemedi.

GTA3 güncel olarak çok sinir bozucu bir oyun. Ben her GTA oyununu tekrar oynarım. GTA3'ü sadece şehirde kaos çıkarmak için girerim. Arabalı kurye olmak istemiyorum ben. Hakiki görev istiyorum.

Ama GTA3 serinin ilk incisi. Bu büyük seriyi ilk kuran olmayabilir AMA ilk vizyonu o çıkardı.

yusufir

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 13 Haziran 2025, 21:02:13
Alıntı yapılan: yusufir - 11 Haziran 2025, 23:08:35

GTA3 güncel olarak çok sinir bozucu bir oyun. Ben her GTA oyununu tekrar oynarım. GTA3'ü sadece şehirde kaos çıkarmak için girerim. Arabalı kurye olmak istemiyorum ben. Hakiki görev istiyorum.

Ama GTA3 serinin ilk incisi. Bu büyük seriyi ilk kuran olmayabilir AMA ilk vizyonu o çıkardı.

Ama serinin zirveye çıkmasındaki en büyük etken de GTA 3'tü. Bu oyundan sonra, serinin devam oyunları resmen nirvanaya ulaştı. (Özellikle Vice City ve San Andreas)

Bir de, GTA 3 kötü bir oyun değildi, fakat serinin diğer oyunlarından da oldukça gerideydi. Mesela eksikleri çok fazlaydı. Örnek verecek olursak, arabadan atlama, eğilme gibi mekanikler oyunda mevcut değildi. Bir de oyundaki çeteler çok acımasızdı. Bizi gördükleri yerde hemen saldırmaya başlıyorlardı. Bu da oyundan soğumamız için en önemli etkenlerden sadece biri.