GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
26 Temmuz 2026, 16:00:04

[RP] Universal:IV ~ stay high

Başlatan Furkanulas, 29 Haziran 2026, 00:13:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Furkanulas

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

dreamz

Kitle bulmak zor olacak ama çok iyi fikir, açılırsa mutlaka oynarım. Herhangi bir desteğe ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz.

Krozfayer

Yeni bir iş, başarılar.

Feovac

Türkiye'nin En Büyük SA-MP Mediası

Furkanulas

Alıntı yapılan: dreamz - 02 Temmuz 2026, 11:35:21
Kitle bulmak zor olacak ama çok iyi fikir, açılırsa mutlaka oynarım. Herhangi bir desteğe ihtiyacınız olursa ulaşabilirsiniz.

Kesinlikle haklısınız, sistemlerimizin yarı yolunu geride bıraktık. Kaliteli bir şekilde sürdüreceğimiz, uzun soluklu bir proje olacak. Oyunculara boş hayaller satmak yerine yaptıklarımızı gösterirken, aynı zamanda Liberty City'nin karamsar havasını da bu süreçte onlara hissettirmek istiyoruz. Kitle konusunda ise işimizi iyi yaptıktan sonra organik olarak yükseleceği düşüncesindeyiz. Destek düşünceniz için çok teşekkür ederiz.

Furkanulas

Furkanulas

Universal Roleplay için 15.07.2026 tarihinde yönetim ekibi alımı yapılacaktır.

Bu alım kapsamında yalnızca 3 kişi ekibimize dahil edilecektir. Seçilecek kişiler deneme veya geçici ekip olarak değil, doğrudan Universal Roleplay'in kemik yönetim kadrosunda yer alacaktır. Bu nedenle başvurular dikkatle incelenecek ve yalnızca bu sorumluluğu uzun vadede taşıyabilecek adaylar değerlendirilecektir.

Başvurular yalnızca 15.07.2026 tarihinde, tarafımdan yapılacak duyurunun ardından açılacaktır. Duyuru paylaşılmadan önce yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Eğer uzun soluklu bir projede yer almak, sunucunun gelişimine katkı sağlamak ve yönetim ekibinin bir parçası olmak istiyorsanız, belirtilen tarihte Discord sunucusunda paylaşılacak başvuru duyurusunu takip etmeniz yeterlidir.

Universal Roleplay Yönetimi

Utherz

Başarılar dilerim, umarım dilediğiniz gibi olur fakat kitle konusunda büyük sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum, umarım düşündüğüm gibi olmaz.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

mtb

Alıntı yapılan: Utherz - 12 Temmuz 2026, 23:36:33
Başarılar dilerim, umarım dilediğiniz gibi olur fakat kitle konusunda büyük sıkıntı çekeceğinizi düşünüyorum, umarım düşündüğüm gibi olmaz.

Başarı dileğiniz için teşekkür ederiz. Şuanlık GTAMulti dışında herhangi bir platformda projemizi duyurmadık. Açılışa yakın zamanda reklamlar üzerinde çalışacağız. Türkiye roleplay tarihinde bir ilki başarmaya çalışıyoruz. Bu durumda kitle problemi çekeceğimizi düşünmüyoruz.

2017-2026

mtb

2017-2026

Requres.

Bu yükün altına girmek her yiğidin harcı değildir, projeyi merakla bekliyorum. Tekrardan başarılar!

manager of gtaplatform

Furkanulas

Alıntı yapılan: Requres. - 18 Temmuz 2026, 17:05:29
Bu yükün altına girmek her yiğidin harcı değildir, projeyi merakla bekliyorum. Tekrardan başarılar!

Verdiğiniz destek için teşekkürler.  :kalp:

Xenon1453

heyecanlanmadık değil, başarılı olacaktır umarım.

mtb

Alıntı yapılan: Xenon1453 - 19 Temmuz 2026, 10:34:07
heyecanlanmadık değil, başarılı olacaktır umarım.

Bizim de tüm çabamız bu yönde, mesajınız için teşekkür ederiz.

2017-2026

mtb

Selamlar,
çalışma sürecinde işi neredeyse yarıladık, bu süreçte test aşamaları için gönüllü insanlara ihtiyacımız var. GTA IV Türkiye tarihinde bir ilki yapmaya çalışıyoruz. Eğer bize yardım etmek isterseniz Discord üzerinden @Furkanulas veya bana (06mtb) özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
Destekleriniz için teşekkürler.

Son düzenlenme: 19 Temmuz 2026, 21:59:45 mtb

2017-2026