GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Online: CEO Office - Nasıl Kullanılır, En Çok Para Nasıl Kasılır?

Başlatan Bilinmeyen Bey, 16 Eylül 2022, 23:15:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey





CEO OFFICE - CEO OLMAK - VEHICLE VE NORMAL WAREHOUSE


Merhabalar! Bu tür Rehberler yazmayı özlemişim. Herneyse, GTA Online'da çoğu insan CEO olma özelliğini fazla anlamamış. Çoğu oynadığım Türk oyuncu bu "CEO" özelliğini "Motorcycle President" özelliği kadar kullanmıyor. Oysaki benzerlikleri çok ancak yaptıkları işler farklıdır. Bugün, CEO olmak, CEO Office nedir ve nasıl kullanılır, Bilgisayardan hangi işletmeye almalıyız, onu anlatıyorum:


BÖLÜM 1 -) CEO NASIL OLUNUR VE NEDİR

Grand Theft Auto Online'ın ana mekaniklerinden olan "CEO" özelliği, karakterinizi diğer oyunculardan farklı bir pozisyona sokuyor. Tabi, çok fazla oyuncu CEO olursa, biraz bu "farklı" cümlesi garip kaçıyor ama neyse. CEO ya da Oyuna yeni başlayanlar var ise "VIP", oyunun interaksiyon menüsünden olabilirsiniz. İnteraksiyon menüsünü açmak için M tuşuna basabilirsiniz, buradan VIP ya da CEO olabilirsiniz. Unutmayın ki, VIP olmak istiyorsanız cebinizde ya da banka hesabınızda 50k olması lazımdır.




CEO olduktan sonra, aynı şekilde interaksiyon menüsüne "SecuroServ CEO" diye bir kategori açılır. Bu kategorinin içinde, CEO Abilities'e gelip, karakterinize özel güçlendirmeler verebilirsiniz. Polislerden birkaç dakikalığına kurtulma, Bullshark Testerone (sizi dayanaklı ve yakın dövüş hasarınızı artıran bir ilaç) alabilir, yakın biryere sizin için mermi bırakması, sizin için zırh bırakması, haritada gözükmemenizi sağlamak, özel lüks helikopter çağırmak gibi özellikleri vardır.




Ayrıca CEO olduğunuzda kendinize özel CEO aracı çağırabilirsiniz. Bu araçları sadece CEO ya da VIP iken binebilir ve CEO ya da VIP iken çağırabilirsiniz. Çağırabileceğiniz araçların listesi:




BÖLÜM 2 -) CEO OFFICE İLE NE YAPILIR? PARA NASIL YAPILIR?

CEO oldunuz, birkaç görev yaptınız ama daha büyük işlere girmek, kendi işletmeniz olmasını istiyorsunuz. Ozaman bir CEO Office satın alabilirsiniz. Eğer Epic Games ya da Steam'den "Premium Edition" satın aldıysanız, özel etkilerden birini aktive etmiş oluyorsunuz. CEO Office size ücretsiz olması lazımdır. Telefonunuzdan > Money And Services > Dynasty Executives websitesinde bulabilirsiniz.

Bu Ofisi satın aldıktan sonra, haritada onun olduğu yere gidebilir ve oradan görevler yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, ofisin arkalarında olan Bilgisayarı kullanmak. CEO görevlerini ayrıca buradan yapabilirsiniz ANCAK bu görevler İnteraksiyon Menüsünden başlattığınız CEO görevleri değildir. Bunlar bir Heist gibi, lobi oluşturan ve arkadaşlarınız var ise topluca yapabileceğiniz çerezlik görevler. Çeşitli şeyler çalıyor ya da koruyorsunuz.



BÖLÜM 2.25 -) CEO OFFICE: VEHICLE WAREHOUSE

Hadi diyelim Vehicle Warehouse satın aldınız, aldığınız Warehouse'u haritanızda görebilirsiniz. Burası sizin kaçak araba satışı yaptığınız yerdir. Milletten çalıp, kendiniz daha fazlaya satıyorsunuz. Buraya arabayı SİZİN getirmeniz lazımdır. Otomatik olarak gelmeyecektir. CEO Ofisindeki Bilgisayarda "Source Vehicle" diye bir seçeneğiniz olacaktır. Buna tıklar iseniz görev başlar ve bir araç çalıp, geri getirirsiniz.

Bunları satmak için ise, Warehouse'unuzdaki Bilgisayara girip, oradan aracı seçip satabilirsiniz. Satışı siz yapacaksınız. Ancak burası ÇOK AMA ÇOK Önemli, aracı siz sattığınızdan dolayı, araca dikkat ediniz. Eğer araca hasar verirseniz, malum fiyatından daha az bir şekilde para alabilirsiniz. Her çarpmanız sonucunda para cezası olarak, müşteri daha az fiyat verecektir.

Bu Warehouse'da eğer BİRDEN FAZLA ARABA satmak istiyorsanız, ilk önce bir arkadaşa ihtiyacınız vardır. Bu 5 arabayı da satmanıza izin vermeyecektir oyun.... Eğer 5 tane arkadaşınız var ise, onları da çağırıp yardım isteyebilirsiniz. Unutmayın ki, araba sayısı = gerekli oyuncu sayısı...

Ayrıca bu Warehouse'a özel olarak bir "KOMPLE ÖZEL SATIŞ" diye bir kategori bulunuyor. Aynı bilgisayarda, "Collections" kategorisinde bunları bulabilirsiniz. Eğer bu araçları bulabilir iseniz, müşterilerine, normal fiyatlarından daha büyük miktarda satabilirsiniz. Şahsi olarak, ben eğer bir koleksiyonda aracım var ise, o aracı satmıyorum. Belkide o koleksiyonda olan başka bir aracı daha bulabilir ve daha büyük para alabilirim.

BÖLÜM 2.5 -) CEO OFFICE: CARGO WAREHOUSE

Hadi diyelim Cargo Warehouse ya da Sade Warehouse satın aldınız, aldığınız Warehouse'u haritanızda görebilirsiniz. Burası sizin kaçak "özel maddeler" taşıdığınız bir depodur. Bu depoya malzeme getirmek için, CEO Ofisindeki bilgisayardan "Source Goods" diyebilirsiniz. Ardından size rastgele bir "özel madde" verecektir. Bu maddelerden istediğiniz kadar satın alabilirsiniz, oyun "kutu" mantığı ile satın alabileceğinizi söylüyor. En iyisi 3 KUTU ALMAKTIR çünkü herzaman satın aldığınızın 2 katına alırsınız. Örneğin 9k'ya 3 kutu aldıysanız, siz o 3 kutuyu 18k'ya satıyorsunuz.

Mantığı çok basit ve kolay. Eğer bu Warehouseların içinde bir insan görürseniz, normal. Bunlarda sizin ekstra çalışanlarınız. Bunların yanına giderek, onlardan sizin için "özel madde" bulmasını isteyebilirsiniz. Bu "özel madde" sayısı ya da türü oyundaki şansa bağlıdır. Belki 2 kutu, belki 3 kutu getirebilir. Belki İlaç getirir, belki mücevherler getirir. Bunlar şansa bağlıdır.






Kaynak: GTAWiki/SecuroServ, GTAWiki/SpecialCargo, GTAWiki/VehicleCargo



feickthelord

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Bilinmeyen Bey


TAKTAK26

Revenge 2026

Bi' Eskişehirli Daha xD