GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Five-M] Caelornia V - Rise And Shine!

Başlatan #FEK, 20 Haziran 2021, 21:23:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK




CAELORNIA V

➥ Merhaba arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz, size biraz yeni sunucumuzdan ve neden sizlere bir sunucu açmak istediğimden bahsedeyim. Bu sunucuyu açmaya karar vermeden önce o kadar çok kafa yordum ki her şeyin kusursuz olmasını istiyordum o yüzden geç kalınmış bir proje. ROLEPLAY platformunda on yıl gibi bir süredir bulunuyorum ve sizin de tahmin edebileceğiniz üzere bir sürü sunucu gördüm, çoğunda bulundum. Hepsinde rol yapma fırsatı yakaladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü ROLEPLAY kavramı bizim için o zaman çok yeniydi ve büyük bir iştahla rol yapmaya çalışıyorduk. Çok iyi hatırlıyorum toplam sayımız otuz kişiyi geçmez iken bile çok güzel eğlenip zaman geçirebiliyorduk. Ben şimdi de o ruhu ve heyecanı size yaşatmak istiyorum, ROLEPLAY platformu artık daha geniş bir kitleye ulaştığı için bunu daha kolay ve en iyi şekilde sağlayabileceğimize inanıyoruz. Yaşadığımız bu kadar tecrübe ve deneyim ile bunu başarabileceğimizin farkındayız o yüzden böyle bir girişimde bulunduk. Önceliğimiz sizler için çeşitli rol kaynağı ve rol ortamları sağlamak yani eğlenceli vakit geçirmeniz için elimizden gelen her şeyi dökeceğiz. Bunun için biz üstümüze düşeni yapacağımıza emin olabilirsiniz size ise keyfini sürmek kalıyor. Tabii sizden de bazı ricalarımız var, kiminiz bu platformda emeği geçmiş veyahut tecrübe sahibi olan insanlarsınız. Hepimiz sizler gibi bu tecrübe ve deneyim ile tanışmış olamayız bu yüzden aramıza yeni katılmış ve katılacak olanlara yardımcı olmak bizler kadar sizlerin de görevi olduğunu düşünüyorum.

Neden Five-M?

➥ Five-M sunucularında genel olarak alışagelmediğimiz ve ortamına girdiğimizde kendimizi yabancı hissettiğimiz bir rol ortamıyla karşılaştık. Bu durum bizleri üzdü ve bu tarafa yönelimimiz olmasında ağır bir rol oynadı. Bizler bu yola girerken bir çehre değiştirmeyi, kaliteyi ve sürdürülebilirliği esas alarak bu yola çıktık. Wipe'ların yaşanmadığı, kuralların tamamiyle gerçeklikten şaşmamış kurallarla olduğu, fps karşıtı scriptlerin bulunmadığı bir sunucu inşaa etme amacıyla bu yola çıktık. Hedefimizin tam anlamıyla peşindeyiz, eminiz ki sizlerin de desteğiyle bunu başaracağız.

Five-M nedir?

➥ Five-M, GTA 5'i özelleştirilmiş oyuncu sunucularında oynamayı sağlayan bir modifikasyondur. Bu mod sayesinde çok oyunculu oynamak istediğimiz zaman tek seçeneğimiz resmi sunucular olmuyor ve RP sunucuları gibi çeşitli modları barındıran sunuculara da bağlanabiliyoruz

Sunucunun ekonomi düzeyi?

➥ Sunucu içerisindeki sanal dünyamızın ekonomisi oyuncuları bezdirecek şekilde olmayacak ilk başta bunu belirtelim. Fakat, her ne kadar bezdirmekten kaçınsak da olması gerektiği gibi bazı sıkıntıları da olabilecek. Biz, oyuncuların bir ev veya araba almak için belirli başlı görevleri yaparak para kazanmasını değil rol yapıp eğlenirken para kazanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yönden örnek verecek olursak eğer bir oyuncu karakterinin temel ihtiyaçlarına (ev, araba vb.) kolay şekilde ulaşabilecek. Aynı olay silahlar için geçerli olmayacak tabi, eğer öyle olsun istesek daha spawn olduğunuz ilk anda herhangi bir silah ile başlamanızı sağlardık. İşin kısası biz sunucumuzu medium, hard ve benzeri kısıtlamalara takılmadan kendi çizgilerimizi çizerek yönetiyoruz.

Nasıl?

➥ Bunları kafada kurgulayıp yazıya dökmek kolay, fakat asıl soru şu; Nasıl? Yukarıda yazdıklarımızı uygulamak için sıkı bir ceza sistemi geliştirdik. Bu şekilde biz eğlencenizi kolaylaştırırken bu zevkinize gölge düşürecek insanları sert değil, sertten daha üstün bir şekilde cezalandıracağız. Ceza politikamız konusunda yöneticilerimiz hiç bir taviz göstermeyecek, güven bana.



#FEK

21.06.2021 - Pazartesi günü saat 20:00'da 10-12 saat sürecek bir test sunucusu açacağız, whitelist gereği olmayacak. Sizlerde discorda giriş sağlayarak katılma fırsatı yakalayabilirsiniz.
Son düzenlenme: 20 Haziran 2021, 22:35:55 #FEK

Marcy

başarılar dilerim, samp tr platformundan hayır gelmeyeceğini anlayıp GTA 5 geçmiş adam işte. gelir oynarız.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Impeccable

Bol şans, başarılar diliyorum.:helal:


#FEK

Hepinizi bekleriz, teşekkürlerimi sunuyorum. Yabancı olduğumuz bir platform evet, fakat burada bir çehre değiştirip rolden zevk alabilecekleri, kuralların gerçeklerini görebileceği, forum kültürünün geri geleceği bir sunucu yapmaya çalışıyoruz. Bu yolda sizleri yanımızda görmek bizleri motive eder.



kumite


#FEK

Bir süreliğine yoğun iş nedeniyle proje askıya alındı, ilerleyen zamanlarda tekrardan aktif edeceğiz. Bu sırada paket geliştirmeye devam ediliyor.