GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Nisan 2024, 07:14:39

TBoGT Koruma Görevleri

Başlatan lazlow, 20 Ekim 2019, 19:53:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

TBOGT



KORUMA REVLERİ



GTA IV'in ardından gelen EFLC serisinden TBOGT ile gelen yeni özelliklerden biri de Maisonette 9 adlı gece kulübünde korumalık yapmaktır. Oldukça orijinal olan bu aktiviteyle gece kulübünün asayişi bizde oluyor.

21:00 - 6:00 saatlerinde gece kulübünün üzerinde şeklinde simge olan Maisonette 9 gece kulübüne giderek başlıyoruz. Önce kulübün içinde bir koruma olarak sorun çıkartanları tespit edip dışarı atıyoruz. Kulüpte biraz güvenlik sağladıktan sonra Dessie telsizle bir ünlü için görev yapmamız gerektiğini söylüyor. Her 8 gece kulübü korumalığı görevinin ardından mutlaka bir VIP için görev yapmamız gerekecek.



Öncelikle girişin tam karşısındaki "Management" yazan kapıdan girerek koruma kıyafetimizi giyerek göreve başlıyoruz. Bu kıyafeti ilk kez giydikten sonra evde de giyebiliriz. Korum görevleri için ister kıyafeti giyip kulübe gidin, ister kıyafeti içeride giyin.




Takımımızı giydiysek artık korumalık yapmaya başlayabiliriz. Joni bize telsizden komutlar verecek ve kulübün içindeki çeşitli yerleri kontrol etmemizi isteyecek. Biz de istediği yerlere giderek sağa sola bakınarak bir sorunun olup olmadığına bakacağız.

Eğer bir sorun varsa güvenlik kamerası sorun çıkaran kişiyi gösterecek Luis de onu yakalayıp kapı dışarı atacak. Bu sorunlar: Sarhoşluk, kavga, taciz, uy****rucu satışı gibi sorunlardır.





Ara sıra Joni bizi odasına çağıracak. Luisle beraber olmak isteyecek; Eğer yakın bir süre önce kulüpte bir kadınla dans ettiyseniz trip atmak için çağıracak.




Kulüpte biraz korumalık yaptıktan sonra telsizden Dessie tarafından bir VIP görevi alacağız. Her kulübe gidip korumalık yaptıktan sonra bu görevler verilecek. Toplam 8 görevdir. Bir ünlüye yardım ediyoruz. Bu görevler oyunu %100 bitirmek için gereklidir.




VIP GÖREVLERİ

Clay "Pain Giver" Jackson


Jackson, Hercules'te paparazzilerin çevrelediği siyah bir PMP 600'de mahsur kalmıştır. Jackson ve arkadaşı Majestic Oteli'ne ulaşmadan önce Luis'in paparazzi fotoğrafçılarını uzaklaştırması gerekir. Luis fotoğrafçılardan birine zarar verirse veya çok fazla resim çekmesine izin verirse, görev başarısız olur. Luis direksiyona geçip hiçbirine zarar vermeden peşindeki motorlu paparazzileri de atlatıp Clay Jackson ile arkadaşını otellerine bırakır.



Kerry McIntosh


Luis'e Kerry McIntosh'un Bohan'daki Iron Belly Deli'den paketlenmiş yemeği istediği söylenecek. Luis Bohan'a gidip restorandan yemeği alıp Hercules'e teslim etmeli. Kulağa her ne kadar kolay gelse de McIntosh'un sabırsızlığı ve asistanının sürekli araması Luis'i tedirgin edecek. En kısa sürede yemeği alıp gelmesi gerekiyor. Gecikirse görev başarısız olur.



İngiltere Prensi


Dessie, Luis'den İngiltere prensi için Easton Station'dan iki Koreli hayat kadınlarını almasını ister. Prens, Maisonette 9 kulübünün içindedir. Luis prensi alıp fahişelerin olduğu yere gider. Buluştuktan sonra, Luis, üçünü Star Junction'ndaki bir otele bırakır.



Poppy Mitchell


Mitchell'in kulüpten ayrılması gerekiyor, ancak dışarıdaki paparazziler yüzünden çıkamamaktadır. Dessie, Northwood'taki istasyondan bir itfaiye aracı kullanmanızı önerir. Luis bir itfaiye aracı alıp paparazzilere sıkar. Paparazzilerin fotoğraf makineleri bozulur. Sonra Poppy'i alıp Luddite East'e bırakır.



Cloe Parker


Luis, Cloe Parker'ı kadınlar tuvaletinde ağır şekilde sarhoş olarak bulur ve onu evine bırakmak ister. Parker'ın pembe Peyote'a geçip onu Westdyke'deki evine bırakır. Yolculuk sırasında sık sık direksiyonu kapar ve Luis'e cinsel önerilerde bulunur. Bu da Luis'in kazalar yapmasına sebep olur.



Al Di Napoli


Al Di Napoli, Luis'den Vespucci Üniversitesi'ne Oscar Gomez'le uy****rucu anlaşması için buluşmasını ister. Anlaşma yapıldıktan sonra, polis basar ve Luis 2 yıldızın aranma seviyesinden kaçıp, Napoli'yi Amdram Tiyatrosu'na bırakmalıdır.



Blue Brothers


Luis, Billy & Bobby Blue kardeşleri almak için MeTV binasına gider; Arabaya bindiklerinde, kadınlardan oluşan bir hayran sürüsü arabalarına doğru koşar. Girdikleri ara sokaktan tam kaçacaklarken önlerinde bir kamyon durur. Luis'in, onları hayran kitlelerinden kurtarıp Maisonette 9'a bırakması gerekmektedir. Hayranlardan herhangi biri yaralanır veya ölürse görev başarısız olur.



Bruce Spade


Tony, Luis'e Northwood'tan Spade almak için bir Swift helikopteri kullanmasını ve onu kulübe getirmesini söyler. Dönüş sırasında, çok yükselmeyin; Luis çok yükseğe uçarsa Spade telaşlanacak ve ondan yere yakın durmasını isteyecek. Kulübe geldiklerinde iki limuzinin arasında durmasını isteyecek



(Resimler: gtawiki - Gifleri yaptığım videolar: gta series videos)

(Banner: GTASeries)
Son düzenlenme: 14 Haziran 2022, 13:14:56 lazlow

Uzzy

Sondaki helikopter sürüşü efsane. İlk defa böyle güzel helikopter sürüldüğünü gördüm gta'da :D


DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Alıntı




Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Impeccable

Elinize sağlık.

Alıntı yapılan: Uzzy - 24 Ekim 2019, 14:59:58
Sondaki helikopter sürüşü efsane. İlk defa böyle güzel helikopter sürüldüğünü gördüm gta'da :D


Özellikle GTA IV'de PC platformunda helikopter kontrolleri inanılmaz zor.


Gladiator


lazlow

Alıntı yapılan: Gladiator - 13 Ekim 2021, 11:49:17
Teşekkürler.
Rica ederim. Oyunda en çok sevdiğim yan görevlerdir. Gerçi oyunun teması da bu yönde