GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Jeez Roleplay - #alışılmışınötesinde

Başlatan feickthelord, 15 Ağustos 2022, 23:12:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feickthelord

Jeez Roleplay projesini yürürlüğe sokmamızın en önemli amacı, klasikleşmiş politiklar ve mantıklar üzerine açılan yeni sunucuların arasından sıyrılıp, kendimize ait özgün politikları bu platformla buluşturup, alışılmışların ötesine geçmek. Yozlamış yönetimlerin dışına çıkıp, saçma sistemlerle sunucularını boğan bir işleyişe sahip olmaktansa, iyi bir sistem yapısı oluşuturup realist bir ortam oluşturmak istiyoruz.

-- Oyun modumuz ve kullanacağımız diğer eklentileri tamamen açık kaynak kodlu bir şekilde sizlerle paylaşacağız, bunun amacı piyasada dönen "biz her şeyi sıfır yapıyoruz" algısını kırmaktır. Bunun için discord sunucumuzda bir kanal oluşturduk, ve geliştirici takımının ekleme yapabileceği ortak bir github profili. Alıntıladığımız sistem, map benzeri işlevleri profil üzerinden paylaşacağız. *

**** Evet, klasik ve yeni açılan her sunucuya sorulan bir kaç ufak soruyla devam edelim.**

Alıntı yapılan: undefined
> Açılış tarihiniz belli mi, ne zaman açılıcaksınız.
 * Açılış tarihimiz belli değil, ve net bir şey belirtemiyoruz. Oyun modunun geliştirme süreci tamamlandıktan sonra, net bir tarih sizlerle paylaşılacaktır. Ek olarak şunu belirtmek istiyoruz, geliştirme sürecini yoğun geçireceğiz, belki bir kaç ay, belki aylarca.

Alıntı yapılan: undefined
> Forum hizmetleri ne zaman açılıcak, karakter başvurusu ile mi gireceğiz?
 * Forum hizmetlerini oyun modu gelişiminin bitmesine yakın kaldığında oyuncular ile buluşturacağız. Evet, karakter başvurulu bir ilerleyişte olacağız, oyun modunun geliştirme süreci bittikten ve açılış tarihi verilmeden bir hafta önce başvuruları açacağız.


* Oluşumların ilerleyiş süreci, sunucu içerisinde yapılabilecek rol çeşitliği.

Öncelikle sunucuda yapabileceğiniz rolleri ve yapamayacağınız rolleri anlatmakla başlayalım. Sunucuda realist bir ortam oluşturmak ilk hedefimiz ve çok fazla rol kısıtlamasında bulunmayacağız, fakat aşırı kaçmaması sebebiyle; **(Ağır Irkçılık, Negrofili, Pedofili)** rollerinin yapılması yasaklanmıştır, eğer bu rollerden birisini uygularsanız forum ve oyun hizmetlerinden bir daha girememek adına yasaklanıcaksınız.

Arap ve Müslüman rollerine izin vermeyi planlıyoruz, fakat bu iki kökende barınabilmek için, kontenjanın olması ve yönetici izni almalısınız. Ek olarak Türk rolü sunucuda kontenjansız bir şekilde serbesttir, fakat yine aşırıya kaçıldığında karakteriniz yasaklanır.
(Müslüman Kontenjan: 5)
(Arap Kontenjan: 5)


Evet, hadi geçelim oluşumların nasıl ilerleyeceğine, birlik kurma & onay alma süreçleri nasıl işleyecek.

Öncelikle sunucu içerisinde bir oluşum sahibi olmak istiyorsanız, size ait olan birlik hikayesi ile birlikte **Forum < Başvurular < Birlik Başvuruları** bölümünden birlik başvurusu göndermelisiniz, gönderdikten sonra 12 & 24 saat içerisinde başvurunuz onay, red süreceğine giricektir.

Tanıtımınız onay sürecine girdikten sonra **Birlikler** kategorisine taşınıp, rol yapmaya başlayabilirsiniz. Fakat dikkatli okuduysanız, **onay süreci** içerisinde. Peki onay sürecinden nasıl çıkabilirsiniz, birlik olarak topladığınız puanlar ile çıkmanız mümkün.
Bir hafta boyunca nasıl puan alabilirsiniz? Sunucu içerisinde birliğinizin aktifliği, ekran görüntüleriniz, birlik olarak yaptığınız etkinlikler.

Eğer bir hafta boyunca  30+ puan barajını geçerseniz, onaylanmış birlikler arasında yer alabilirsiniz.


** Geliştirme sürecinde yapacaklarımız:

Alıntı yapılan: undefined
Selamlar, geliştirme sürecine başladığımızı duyurmak istiyoruz. Ve bu uzun yolda yapacaklarımız, ilerleyişimiz hakkında bilgi vermek istiyoruz. Geliştirme süreci boyunca blog yazıları sizlerle buluşucak, yaptığımız & düzenlediklerimizi sizinle paylaşacağız.
Ek olarak eklemek istediğimiz bir diğer madde,  sadece oyun modunun geliştirme sürecine başladık. Oyun modunun bitmesine yakın forum çalışmalarına başlanıcak ve sizlere uzun bir blog yazısı içerisinde bildireceğiz.

Peki reklam yapacak mıyız, nasıl kitle elde etmeyi planlıyoruz.

Alıntı yapılan: undefined
Evet, reklam yapacağız, ve bunun için ek bir çalışmamız bulunuyor. Ufak bir kitle elde edene kadar çeşitli oyun platformlarında, (GTAMulti & Oyuncu Topluluğu vb.) sunucumuzu tanıtacağız ve faaliyetlerimizi orada yayınlayacağız. İstediğimiz kitleye geldikten sonra çeşitli reklam sunucularında reklam verdirmeyi planlıyoruz, fakat ilk başta dediğimiz gibi ufak bir kitleye hitap etmesi adına belirttiğimiz platformda sunucumuzu tanıtacağız.



Jeez ile kalın, kaliteli kalın.
Son düzenlenme: 16 Ağustos 2022, 14:05:55 feickthelord
ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

feickthelord

Rezerve, ek olarak sunucu bana ait değildir. Coyote'nin hesap isteklerini onaylamadıkları için benden açmam için ricada bulundu. Fakat ekipte yer alıyorum.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

FurkanBey15


Talhq1.

Dondurmam fantalı pepsi
Akşama ev var mı Rüştü
kilomu tart mıcaksan girme altıma

feickthelord

Alıntı yapılan: Coyote
** VENTURAS Projesi ile birleşme, peki neden?

Hepinize iyi geceler, ufak bir gelişmeden söz etmek istiyoruz. Venturas projesini biliyorsanız eğer, evet. Bu proje ile birleştik ve işlerimizi ortak yürüteceğiz, Venturas projesi artık Jeez çatısı altında.

Bunun amacı ne, neden yaptık?
Kitle elde etmek için bu bizim şansımızdı, ve şansımızı kullandık. Venturasın hali hazırda olan kitlesi akın edicek, hedeflediğimiz kitleyi elde etmemize bir adım basamak sağlayacak.

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

haroldjackson

imza kalemle atılır

Berkay!

Sunucu üzerindeki fikirlerimi belirtmeden önce herhangi bir taraf tutma durumu bulunmamaktadır. Kendi fikirlerim doğrultusunda sunucunun yüksek yönetim ekibinin yaş ortalaması küçük ve karar almakta kötü/başarısız oldukları kişilerin önceki sunucu girişimleri ve benzeri şeylerden anlaşılabilir. Sunucunun ilerleyeceğini düşünmemekle beraber, konu başlığında "#klasiklerinötesinde" yazıyor Discord sunucusuna girildiğinse ise "#alışılmışınötesinde". Slogan hakkında bile çelişkiler varken ve sistemlere bakıldığı zaman çoğu alıntı olmakla beraber neden kendinizi böyle yorumluyorsunuz? Neden diğer köklü sunucuları bırakıp bu sunucuda oynamalı insanlar? Yani bir sıfır mod çalışması veya alışılmışın dışında bir sistem görüntüsü henüz leaklenmemiş sonuçta. Sonradan ek olarak eklemek istediğim ise tasarımlar Google araması ile bulunan GTA: SA görüntülerinin üzerine paint ile yazılmış bir text gibi durmakta ve kalite olarak oldukça düşük. Konu, Discord sunucusundaki bilgilendirmeden kopyalanıp yapıştırılmış bunu konuda bulunan "*, **" kavramlarından anlayabiliriz. Konuda bir özensizlik bulunuyor.
Son düzenlenme: 16 Ağustos 2022, 03:20:19 Berkay! Sebep: ek

mtb

:grinning:

kaan bu seferde coyote olmus
Son düzenlenme: 16 Ağustos 2022, 12:32:04 mtb

2017-2024

feickthelord

Konu tasarımı değiştirildi, gelen son iki yoruma teşekkürler. Tasarım konusunda destekçi olan, Powsyne ona da ayrı teşekkürr.
Son düzenlenme: 16 Ağustos 2022, 14:06:14 feickthelord
ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Coiner

Coiner    
#0111