GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

South City Roleplay - Winter is coming[AÇILDI: samp.southcity-rp.com]

Başlatan South City, 20 Kasım 2020, 03:15:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Daxy

Alıntı yapılan: Ska - 23 Kasım 2020, 20:17:24
Bi ara South Central diye bir sunucu açılıyordu, o  geldi aklıma burayı görünce. İsimler çok benziyor, kaderleri  aynı olmaz umarım. Başarılar diliyorum.
Düşünceleriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Milli Savunma Üniversitesi

Warning

Gerçekten başarılı bir sunucu başta Daxy olarak çok hoş görüler başarılarının devamını dilerim.

South City

Alıntı yapılan: Warning - 25 Kasım 2020, 16:14:07
Gerçekten başarılı bir sunucu başta Daxy olarak çok hoş görüler başarılarının devamını dilerim.
Teşekkür ederiz.

Her başarı, sabır ile zamanı birleştirerek sağlanır.

Lyser!

Elimden gelen her şeyi yapacağıma ve admin kadrosundaki diğer arkadaşlarında aynı gayreti göstereceğine eminim, sunucu şuanda gayet iyi.

South City

Alıntı yapılan: Lyser! - 25 Kasım 2020, 16:15:27
Elimden gelen her şeyi yapacağıma ve admin kadrosundaki diğer arkadaşlarında aynı gayreti göstereceğine eminim, sunucu şuanda gayet iyi.
:)

KomutanLogarS

South City

!Sovyet

Herkese başarılar dilerim, güzel yabancı konsept ambiyansı yaratmanızı temenni ediyorum. Güzel admin kadronuzu değerlendirmeniz gerekiyor. Sistemlerin görüntülerini buradan paylaşabilirsiniz bence , tasarımlar ve görüşleriniz çok güzel tekrardan başarılar dilerim. :)
Son düzenlenme: 25 Kasım 2020, 20:46:01 !Sovyet

South City

Alıntı yapılan: !Sovyet - 25 Kasım 2020, 20:44:24
Herkese başarılar dilerim, güzel yabancı konsept ambiyansı yaratmanızı temenni ediyorum. Güzel admin kadronuzu değerlendirmeniz gerekiyor. Sistemlerin görüntülerini buradan paylaşabilirsiniz bence , tasarımlar ve görüşleriniz çok güzel tekrardan başarılar dilerim. :)
Tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederiz, elimizden gelen herşeyi yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Tekrar teşekkür ederiz.

Clavisy

South City

Alıntı yapılan: Clavisy - 26 Kasım 2020, 01:46:25
Proje ve ekip sağlam,başarılar dostlarım.
Değerli, yorumunuz için teşekkür ederiz.

Daxy

Yeni güncelleme ve sistem spoiler görüntülerimiz discord adresimizde paylaşıldı!

DİSCORD: https://discord.gg/t4WfZa8hnX

Milli Savunma Üniversitesi

Katya

South City

DestroSAMP

Sunucunun konsept'i güzel. Yetkili kadrosuda güzel ama kadrodaki yetkililere eleştirim olucak daha önce görev aldığım tüm sunucularda Game Admin Olan micos'u yetki istemesi ni gördüm. Micos adlı kişi dışında kadro güzel. Uterzh çok başarılı bir developer ama hoi4 oyununu biraz bıraksa güzel şeyler başaracağına inanıyorum dAxy platformdaki sayılı kişilerden. Geri kalan yetkili ler hakkında bir şeyim yok ama rütbeler fazla üsten bırakılmış. Rütbeler düşürülebilir ve ekip gözden geçirilebilir. Son günlerde eli kolu olan sunucu açıyor ama sağlam isimler var öyle sunuculardan değildir inşallah. Başarılar dilerim.