GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunrise Roleplay - www.sunrise-rp.com <𝓥𝓲𝓬𝓮 𝓒𝓲𝓽𝔂>

Başlatan trabzon, 07 Aralık 2020, 01:38:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayazcik

Wreed

Pek rahabet gören bir map değil, logo tasarımı biraz daha özgün olabilir. Başarılar dilerim.

Maylourci

trabzon

Alıntı yapılan: Wreed - 31 Aralık 2020, 11:46:34
Pek rahabet gören bir map değil, logo tasarımı biraz daha özgün olabilir. Başarılar dilerim.

Türkiye camiasında Vice City haritasıyla açılmış geçmiş sunucular, haritadaki kalıntılar & ek olarak haritanın her sistemi çalıştırmaması gibi sebeplerden ayakta durmayı başaramadılar. Harita ve sistem bazlı hataların önündeyiz, oynanabilir bir halde sizlere sunmak için uğraşıyoruz. Sunucunun şu anki kullandığı logonun içeriği "şehir" vector temasını baz almaktadır. Kısacası kullandığımız logo kopya değil, @Katya tarafından tasarlanmış özgün bir çalışmadır. Yorumunuz için teşekkürler.

shotgspa

İyi kötü herkese yorumları için teşekkürler.  :kalp:

weoji

dex_

tanıtım güzel, başarılar

Son düzenlenme: 23 Ocak 2021, 10:53:26 dex_
yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin
discord : officer down#0009

Oner

Tekrar merhaba!

Saygıdeğer ekip üyelerimizin tamamı, geliştiricisinden destek personeline hepsi Sunrise projesine bir tuğla koydu. 4,5 aydır Sunrise haritası, oyun modu ve işleyişi adına çalışıyoruz. Bugüne kadar takip ettiğiniz için pişman olmayacaksınız.

İşleyiş manasında çok çalıştık ve 2020 Florida hayatına uygun sivil bir düzeni ele aldık. Oyuncuları rollerine göre ayırmak doğru değil. Herkesi sivil olarak baz alıyoruz ama tabii rol eğilimine göre farkl politikalar çiziyoruz. Yasa dışı rollere gidenlerle @Neastron!, sivil yani yasalara yakın şekilde ilerleyen rollerle ben ilgileniyorum. Yanınızda insan olmasa bile bir konsept uygulamaya istekliyseniz ve bilginiz varsa (yoksa bile araştırarak bilgi edinebilirsiniz.) birlik/işletme/konsept oluşturmak için oluşturabilirsiniz. Sendikalar, haber kanalları, hastaneler, motor kulüpleri, mahalle çeteleri, moblar..
Harita manasında gözle görülür bir ilerleme kat ettik. Oyun modumuza birçok sistem ekledik ve altyapısını geliştirdik. Ancak bunları paylaşmak istemiyoruz. Neden mi? Sistem yapamıyo.. Hayır hayır. Biz Sunrise'ın sistemleri için seçilmesini istemiyoruz. Forum açılışında ve daha sonrasında sistemler konu olarak açılabilir. Sunrise para kasma veya sistem sunucusu değildir. Yine de efsane şeyler düşünüyoruz. Sunrise'ı işleyişi için, Sunrise olduğu için seçmeniz önerilir.

Lafı daha fazla uzatmadan sonuna geleyim.. Forum adresimizi artık görmek istiyoruz. Arkadaşlarınızı davet etmeniz bu sıralar çok önemli. Başka platformlarala reklam yapmak için anlaşmalar yaptık. Bununla birlikte forum sitemiz 16 OCAK 2021 18:00 TSİ* ile açılacaktır! Sonunda forumumuzla bulaşacağız. Bununla birlikte açılıştan sonra 1 gün içerisinde Sunrise City Police Department alımları, 4 gün içerisinde de Sunrise Fire & Rescue Department alımlarını açmış olacağız. Birlikler hakkında politikalarımız da forum adresinde yer alacak.
Yakında buluşmak adına,
Oner

* Açılış tarihi Türkiye Saati İle hesaplandığı için bulunduğunuz yere göre değişiklik gösterebilir.
Son düzenlenme: 04 Ocak 2021, 15:07:44 Oner
Discord: Ascendency#7970

trabzon

Sunrise discord sunucusu 200 kullanıcıya ulaştı! Destekleriniz için teşekkürler, beklentilerinizi boşa çıkarmayacağız. 16 ocak 2021 forum açılış tarihidir. Yeni iş ortağımız Golden Group harita/skin tasarım ekibidir. Kendileri bu platformdaki alanlarında, sayılı başarılı kişilerden oluşmakta ve sayı olarak günden güne artmaktadırlar.

Esenlikler,

https://discord.gg/zXz2CKnxFg
Son düzenlenme: 14 Ocak 2021, 21:03:06 Silver

Alp.

Krozfayer

AdemTR

Vice mapı denildiği zaman ciğerimden vurulmuş oluyorum. Takipte kalacağım başarılar diliyorum.
Merak ettiğim deniz gözükmemesi için hud olacak mı?

trabzon

Alıntı yapılan: AdemTR - 15 Ocak 2021, 19:06:11
Vice mapı denildiği zaman ciğerimden vurulmuş oluyorum. Takipte kalacağım başarılar diliyorum.
Merak ettiğim deniz gözükmemesi için hud olacak mı?

Evet, orjinal haritanın tam üzerinde hud tasarımı mevcut. User'ın bulunduğu bölgenin adı, pusula ve bakış açısıda tam senkronize olmak üzere, textdrawda icon ile gösteriliyor. İş ortağımız olan Golden Group harita tasarım ekibininde, %99 oranda harita tasarım ölçeklerini bitirdiğini ve geliştirmeyi bıraktığını bildirmek isterim. Hatasız harita ve oyun modu aksamları ile beklentinizi karşılayacağımızı düşünüyoruz.

Sevgiler,

#keepfeelingfascination!

Sulozzy

trabzon

Sunrise project forum kayıtları aktif durumdadır. Daha önce forumu yapım aşamasında ziyaret ettiyseniz, tarayıcı önbelleğinizi forumun anasayfa bölümünde, CTRL + F5 tuş kombinasyonlarını kullanarak temizleyiniz. Sizler forumu ziyaret ederken bizler kaynak geliştirmeye devam ediyoruz. San Andreas camiasına böyle bir adım attığımız gibi, sizlerin destekleri bizim için çok önemli.

Discord adresimizin davet linki https://discord.com/invite/gZjf4sGQhY. Forum adresimiz ise, https://www.sunrise-rp.com/index.php kayıtlar aktif durumdadır. Desteklerinizi bekliyoruz dostlar.

Sevgiler,

#keepfeelingfascination!